Anställd på äldreboende försökte våldta vikarie inne hos vårdtagare

BROTTSLIGHET. När den kvinnliga vikarien på ett äldreboende gick in på toaletten hos en vårdtagare följde en kollega efter, stängde dörren – och släckte ljuset. Vad som hände inne i badrummet har lett till att mannen förlorat jobbet och riskerar att dömas för våldtäktsförsök, skriver Sydsvenskan

Ur åtalet: ”Sohrab Spingul har genom våld försökt att tvinga målsäganden NN 1 till samlag och/eller annan, med samlag jämförlig handling. Han har därvid följt efter henne in på en toalett, stängt dörren och släckt lampan, pussat på hennes nacke och hals, hållit fast henne och tagit vid hennes hals, tryckt sig mot henne och rört vid hennes bröst och dragit ner hennes byxor och trosor. Det hände den 11 mars 2020 på Husiegård, Ernst Jakobssons gata 7, Malmö stad.

Fara för brottets fullbordan har förelegat eller varit utesluten endast på grund av tillfälliga omständigheter . Sohrab Spingul begick gärningen med uppsåt”. 

-Pettersson försöker förgäves hitta den mångkultur många påstår är så bra med massinvandringen, det jag hittar är bara en ensidig våldskultur…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Anställd på äldreboende försökte våldta vikarie inne hos vårdtagare

  1. Stackars våra åldringar som måste plågas av sådana här sk ”anställda”! Lövenregimen är landets vidrigaste någonsin!

  2. Hade våldtäktsparasiten mån tro ett äkta svenskt namn eller ett omöjligt namn att kunna uttala ?

  3. I en humanistisk stormakt borde sådant beteende vara omöjligt. Därför har det inte existerat. Sydsvenskan förstör bilden av Sverige. Har vi inte nog redan? Donald TRUMP, TRUMP, TRUMP, TRUMP, TRUMP, corona, JORDENS UNDERGÅNG, korruption, mord, våldtäkter, sjukvårdsköer, rån, misshandel, HMF, BLM!

  4. Straffet borde vara 1 månad, därifrån direkt till flyget hem med hälsningen ”Våldtäktsman” inristad i pannan. Det borde alla våldtäktsmän få, varför ska vi föda dem något längre då de skall utvisas, bara ytterligare kostnad.
    Allt som vi betalar skall sättas in som minusposter i lille Steffes vinstkonto, blir intressant att se resultatet då han går i pension.

Kommentera