Anställd på äldreboende försökte våldta vikarie inne hos vårdtagare


BROTTSLIGHET. När den kvinnliga vikarien på ett äldreboende gick in på toaletten hos en vårdtagare följde en kollega efter, stängde dörren – och släckte ljuset. Vad som hände inne i badrummet har lett till att mannen förlorat jobbet och riskerar att dömas för våldtäktsförsök, skriver Sydsvenskan

Ur åtalet: ”Sohrab Spingul har genom våld försökt att tvinga målsäganden NN 1 till samlag och/eller annan, med samlag jämförlig handling. Han har därvid följt efter henne in på en toalett, stängt dörren och släckt lampan, pussat på hennes nacke och hals, hållit fast henne och tagit vid hennes hals, tryckt sig mot henne och rört vid hennes bröst och dragit ner hennes byxor och trosor. Det hände den 11 mars 2020 på Husiegård, Ernst Jakobssons gata 7, Malmö stad.

Fara för brottets fullbordan har förelegat eller varit utesluten endast på grund av tillfälliga omständigheter . Sohrab Spingul begick gärningen med uppsåt”. 

-Pettersson försöker förgäves hitta den mångkultur många påstår är så bra med massinvandringen, det jag hittar är bara en ensidig våldskultur…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


11 responses to “Anställd på äldreboende försökte våldta vikarie inne hos vårdtagare

 • Tanten

  Sohrab är gift dessutom!! Vad säger hans fru om detta?

  Gilla

 • SVENSK

  Stackars våra åldringar som måste plågas av sådana här sk ”anställda”! Lövenregimen är landets vidrigaste någonsin!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hade våldtäktsparasiten mån tro ett äkta svenskt namn eller ett omöjligt namn att kunna uttala ?

  Gilla

 • Mr Jordan

  I en humanistisk stormakt borde sådant beteende vara omöjligt. Därför har det inte existerat. Sydsvenskan förstör bilden av Sverige. Har vi inte nog redan? Donald TRUMP, TRUMP, TRUMP, TRUMP, TRUMP, corona, JORDENS UNDERGÅNG, korruption, mord, våldtäkter, sjukvårdsköer, rån, misshandel, HMF, BLM!

  Gilla

 • gamgubben

  Straffet borde vara 1 månad, därifrån direkt till flyget hem med hälsningen ”Våldtäktsman” inristad i pannan. Det borde alla våldtäktsmän få, varför ska vi föda dem något längre då de skall utvisas, bara ytterligare kostnad.
  Allt som vi betalar skall sättas in som minusposter i lille Steffes vinstkonto, blir intressant att se resultatet då han går i pension.

  Gilla

 • G Nordström

  Svenska drar sig för äckliga muslimer så det är nog inte möjligt.

  Gilla

 • hllviken

  När man varje dag läser om vad som händer i Sverige har man ingen livsglädje kvar.

  Gilla

 • age

  Vi får inte veta om ”våldtäktsmannen”
  är invandrare/muslim!

  Vi tvingas att själva gissa!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: