Stäng

Morgan Johansson (S) rapporterar från sandlådan

INRIKES. Socialdemokraten samt justitie- och migrationsminister Morgan Johansson håller stilen på sina tweets. Morgan Johansson (S) gör allt för att avleda uppmärksamheten från hans egen misslyckade politik och att han har stulit sin retorik från Sverigedemokraterna. 

Sedan ska vi inte glömma att när John Hron mördades den 17 augusti 1995 så styrde en socialdemokratiskt regering under Ingvar Karlsson och SD hade inget att säga till om.

På fem-årsdagen av IKEA-morden när ”flyktingen” Abraham Ukbagabir halal-slaktade en vit kvinna och hennes son för att de såg svenska ut ägnade inte Morgan eller någon annan vänsterpolitiker dubbelmordet en tanke.

Den 2 augusti 2020 mördades Adriana, 12, när hon rastade hunden. Mördarna går lösa och Morgan gör?

Konstigt nog var det socialdemokrater som styrde då också, denna gång hade Morgan Johansson (S) ansvaret.

Morgan, tycker du vi ska glömma alla svenskar som mördats, våldtagits, rånats och misshandlats på grund av din och dina kollegors ansvarslösa politik. Morgan medan du sitter i sandlådan fortsätter bilbränderna, sprängningarna, knivhuggningarna och skolbränderna. Avgå Morgan och ta Stefan och de andra med dig…

– Pettersson tycker att herr Johansson ska kommentera sitt ansvarsområde som är rättsväsendet, migrations- och asylfrågor, krisberedskap, grundlagar, civilrätt med mera. Där finns det tillräckligt att slå näven i bordet för och når du inte upp Morgan så slå näven i golvet…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

25 reaktioner på “Morgan Johansson (S) rapporterar från sandlådan

 1. Denna person är alltså utsedd att vara den mest betrodda och kunskapsmässiga ministern 🤔? Säger mycket om den som utsåg denne🥴

 2. En justitieministers uppgift kan knappast vara att söka billiga poänger och förhäva sig själv för att dölja sina egna tillkortakommanden. Höj nivån ! Gå ut i verkligheten ! Inse att det barkar åt helvete pga. DIG och dina polare.

 3. Han har psykopatiska drag, Sossar har drag av muslimer aldrig några fel har begåtts. Diskuterar man med en sosse vinner man direkt eller så blir sossen förbannad. Svenska sossar är i sanning ett märkligt följe.

 4. Jag omformulerar mig:

  Morgan Johansson är en arrogant och odemokratisk sosse.

  I sin fysiska gestalt påminner han mest om en trädgårdstomte, kanske 150 cm hög, gjuten i betong samt målad mest i rött.

  Han lider måhända av mindervärdeskomplex.

 5. Dom enda sossarna skärpt straffet för är Sveriges fattigpensionärer..
  Dom blir bara fattigare o fattigare.

   1. Sossarna har egen importerad valboskap. Kan inte tänka mig att någon enda fattigpensionär röstar på dom.

 6. Morgan Johansson är en arrogant odemokratisk sosse och trädgårdstomte, kanske 150 cm hög, gjuten i betong samt målad mest i rött.

 7. Ju större idiot mutkolv och kronisk mytoman desto större chans att bli politiker, en naiv och konflikträdd befolkning gör naturligtvis det ännu lättare !
  Att vara politiker i Sverige måste vara det enklaste i världen…..

 8. Löfvens fantasikompis Mållgan har anatomi som en klumpfisk, klumpfisken har en hjärna som en ärta fastän den väger i genomsnitt strax över ett ton. Med tanke på Mållgans storlek blir det inte mycket till hjärna eller verksamhet i den

   1. Ja Höganäs…. Och inte den förste vänsterextreme från denna lilla ort som skämt ut sig !

 9. Är det någon som tar denne SD hatande lille sozzefjanten på allvar.
  Så fort han öppnar truten blir det fel.
  AfS 2022

 10. Mogge och hans polare skiter högaktningsfullt i alla svenskar som mördats av de importer som han medverkat till. Dom är ganska många vid det här laget och lär bli fler.

 11. Individen är en stor skitstövel .som inte ska befinna sig på Svensk mark..är vad jag tycker….
  En skam för det folk , individen ska förreträda..
  Fy fan på ren Svenska
  ponnsan
  AFS

Kommentera

%d bloggare gillar detta: