Stäng

Mångkulturell sprängning samt koranbränning

INSÄNDARE, Till dom ”ansvariga” politikerna i Malmö stadshus med Katrin Stjernfeldt – Jammeh i spetsen. Får väl passa på att gratulera er till ännu en trevlig mångkulturell sprängning på Claesgatan mitt i det mångkulturella gettot Möllevången.

Bild från Jeander

Växlingskontoret eller resebyrån som blev utsatt heter Aljazeera och ägs knappast av Kalle Svensson eller någon annan med liknande namn.

Troligtvis så var det någon mångkulturell tillgång som blev lurad när han skulle växla in sitt surt förvärvade försörjningsstöd till hemlandets valuta inför en semesterresa tillbaka dit därifrån han ju flytt för sitt liv.

Men det kan ju också vara på det sättet att vederbörande hade skickat hem en del av det väl tilltagna försörjningsstödet som Malmö stad delar ut till s k nyanlända oavsett om dom har uppehållstillstånd eller ej och att Aljazeera inte fullgjort sitt åtagande att skicka dom vidare till släktingarna i hemlandet.

Är det på det sättet så måste ju Malmö stad se till så att försörjningsstödet betalas ut en gång till.

Nu kan det ju också vara på det sättet att Aljazeera tröttnat på att betala s k beskyddarpengar till några driftiga mångkulturella tillgångar som har sett som sin uppgift att beskydda sina landsmän mot illvilliga rasistiska svenskar.

Vi har ju många exempel på butiker, kiosker och restauranger som ägts av driftiga hederliga invandrare som både sprängts och bränts ner och troligtvis så är det i många fall just dom högerextrema och rasistiska krafterna som Stefan Löfven nyligen varnat för som ligger bakom detta.

Vad som än är orsaken till att Alzazeera utsatts för detta sprängdåd så måste ägarna till denna rörelse gå skadeslösa ur detta.

Malmö stad måste stå för samtliga kostnader och se till att Aljazeera kommer igång med sin för våra nyanlända så viktiga verksamhet.

Malmö stad måste också vara solidariska mot dom anhöriga i hemlandet som nu kanske får vänta på sina släktingars bidragspengar så det vore inte mer än rätt att Malmö stad kompenserade bortfallet genom en extra utbetalning av försörjningsstödet. Allt annat vore rasistiskt!

Särskilt när man betänker vilken rik stad Malmö är och det tack vare alla dom nysvenskar som genom hårt arbete sett till att skattepengar flödar in till stadens kassa.

När jag nu ändå tillskriver er ”ansvariga” politiker så tänkte jag passa på att fråga hur många av er tänker närvara vid den Koranbränning som planeras att äga rum i staden om två veckor?

Det vore ju trevligt om ni kunde närvara vid detta evenemang och kanske t om ta med en Koran var. Garanterar att detta skulle göra Malmö stad vida berömt långt utanför landets gränser. Tänk er rubriker som ”Ledande Malmöpolitiker bränner Koranen”.

Det är säkert inte många etniskt svenska Malmöbor som äger en koran och därför så kanske Malmö stad kunde tillhandahålla en Koran till dessa som vill delta vid evenemanget.

Vad säger ni om detta förslag?

Sandor Herold, invandrare utan Koran

Mitt förslag på vad koranen ska användas till…

3 reaktioner på “Mångkulturell sprängning samt koranbränning

 1. 1968:
  Extremvänstern börjar sin marsch mot makten.
  1975:
  Sveriges riksdag bestämmer att Folkhemmet ska bli ett mångkulturellt land.
  1989:
  Muren mot Öst faller, en kriminell invasion till Väst startar.
  1 Januari 1995:
  Sverige blir medlem i rikemansklubben EU med vidöppna gränser.
  1999:
  Socialdemokraterna ingår ett avtal med Muslimska Brödraskapet.
  2020:
  Syns klart och tydligt resultatet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: