Jimmie Åkesson, dagens presskonferens om kraftigt minskad invandring


INVANDRING. Jimmie Åkesson, under dagens presskonferens, där Sverigedemokraterna presenterade sina förslag i Migrationskommittén. Målet är ett nettominus. Målet är att fler människor ska lämna Sverige än som invandrar hit av asylskäl eller asylrelaterade skäl.

För den som är intresserad och verkligen vill gräva ner sig, så finns SD:s alternativ till Migrationskommitténs slutbetänkande här, alltså det särskilda yttrande som kommer finnas med som bilaga.

Sverigedemokraterna var det enda partiet som röstade nej till att ge illegala invandrare tandvård för endast 50 kr. Välfärden ska gå till svenska medborgare.

Sverigedemokraterna – Skenande kostnader för försörjningsstöd och kommunala underskott finansieras med ökade skatter och nedskärningar i välfärden. Migrationen förändrar Sverige i grunden och utgör vår tids ödesfråga.

-Pettersson misstänker att detta inte kommer att väcka mycket uppmärksamhet hos gammelmedia…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Jimmie Åkesson, dagens presskonferens om kraftigt minskad invandring

 • Guest

  Migrationspolitiken måste göras om från grunden. Migrationen måste stå för sina egna kostnader. Enbar migrationen kostar 70 miljarder om jag nu minns rätt från Aftonblaskan. Skall vi även räkna i brottslighdt kopplad till migrationen så stiget såklart kostnaden. Jag tänker då på skottlossningar, explosioner, bilbränder, bilbomber för nämna något. 9 av 10 som står för skottlossningar har enligt Dn utländsk bakgrund. Vi bör ha en stram, restriktiv och ansvarafull migrationspolitik. SD behövs i svensk politik men börjar bli som alla andra partier i riksdagen. Afs står för nytänk och är en frisk fläkt i politiken. Värt att notera att SD vill inte ompröva uppehållstillstånd från de som redan fått det medan Afs vill ompröva uppehållstilstånd. Finns det inte längre något skyddsbehov så ska tumregeln alltid vara att man måste åka hem. Rättspolitiken bör också göras om. Vid upprepade samhällsfarliga brott som skottlossningar, explosioner och mord så borde det finnas en möjlighet att dra tillbaka medborgarskapet. Till exempel skottlossningar och explosioner ingår inte i samhällskontraktet gällande ordning och uppförande i ett land som Sverige

  Gillad av 1 person

 • Kenneth

  Tyvärr för sent. Nu är det det muslimska brödraskapet som styr Sverige genom de vanliga partierna. Kolla in Nix to the Sixs.

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Vill ni att era barnbarns barnbarn ska få uppleva något liknande Sverige förr, så måste massorna vakna och inse vad syltryggarna ställt till med.

  Gillad av 1 person

 • Argus

  Eftersom rådande lagstiftning och konventioner inte följs så kan det vara på plats att förtydliga dem så till och med vänsterblivna förstår. Jag är dock tveksam att det hjälper dem även om det skrevs dem på näsan.

  Om svensk lag, EU-direktiv och internationella konventioner hade följts så hade de senaste femtio årens invandring legat totalt runt en kvarts miljon och inte 2,5 miljoner.

  Gilla

 • Kent

  Det Jimmie Åkesson och SD lägger fram som förslag är så självklart att endast personer med svårartad nedsättning av förmågan att se något komma och att kalkylera konsekvenser kan avfärda förslaget.

  Gillad av 1 person

  • Stenbock

   För alla oss normala tänkande inte bara för dagen,utan för alla kommande tider….Dessa delar måste snarast införas,annars finns inget kvar av f.d. Sverige om 10/20 år….

   Gillad av 1 person

 • Erling

  Sällsynt med realism och konkreta mål från politiker!

  Måtte väljarna ta sitt eventuella förnuft till fånga!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: