Stäng

Jimmie Åkesson, dagens presskonferens om kraftigt minskad invandring

INVANDRING. Jimmie Åkesson, under dagens presskonferens, där Sverigedemokraterna presenterade sina förslag i Migrationskommittén. Målet är ett nettominus. Målet är att fler människor ska lämna Sverige än som invandrar hit av asylskäl eller asylrelaterade skäl.

För den som är intresserad och verkligen vill gräva ner sig, så finns SD:s alternativ till Migrationskommitténs slutbetänkande här, alltså det särskilda yttrande som kommer finnas med som bilaga.

Sverigedemokraterna var det enda partiet som röstade nej till att ge illegala invandrare tandvård för endast 50 kr. Välfärden ska gå till svenska medborgare.

Sverigedemokraterna – Skenande kostnader för försörjningsstöd och kommunala underskott finansieras med ökade skatter och nedskärningar i välfärden. Migrationen förändrar Sverige i grunden och utgör vår tids ödesfråga.

-Pettersson misstänker att detta inte kommer att väcka mycket uppmärksamhet hos gammelmedia…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Jimmie Åkesson, dagens presskonferens om kraftigt minskad invandring

 1. Migrationspolitiken måste göras om från grunden. Migrationen måste stå för sina egna kostnader. Enbar migrationen kostar 70 miljarder om jag nu minns rätt från Aftonblaskan. Skall vi även räkna i brottslighdt kopplad till migrationen så stiget såklart kostnaden. Jag tänker då på skottlossningar, explosioner, bilbränder, bilbomber för nämna något. 9 av 10 som står för skottlossningar har enligt Dn utländsk bakgrund. Vi bör ha en stram, restriktiv och ansvarafull migrationspolitik. SD behövs i svensk politik men börjar bli som alla andra partier i riksdagen. Afs står för nytänk och är en frisk fläkt i politiken. Värt att notera att SD vill inte ompröva uppehållstillstånd från de som redan fått det medan Afs vill ompröva uppehållstilstånd. Finns det inte längre något skyddsbehov så ska tumregeln alltid vara att man måste åka hem. Rättspolitiken bör också göras om. Vid upprepade samhällsfarliga brott som skottlossningar, explosioner och mord så borde det finnas en möjlighet att dra tillbaka medborgarskapet. Till exempel skottlossningar och explosioner ingår inte i samhällskontraktet gällande ordning och uppförande i ett land som Sverige

  1. Jag ser att du anammat slaskpressen skrivningar Guest och skriver Explosioner när det handlar om Sprängningar.

 2. Tyvärr för sent. Nu är det det muslimska brödraskapet som styr Sverige genom de vanliga partierna. Kolla in Nix to the Sixs.

 3. Vill ni att era barnbarns barnbarn ska få uppleva något liknande Sverige förr, så måste massorna vakna och inse vad syltryggarna ställt till med.

 4. Eftersom rådande lagstiftning och konventioner inte följs så kan det vara på plats att förtydliga dem så till och med vänsterblivna förstår. Jag är dock tveksam att det hjälper dem även om det skrevs dem på näsan.

  Om svensk lag, EU-direktiv och internationella konventioner hade följts så hade de senaste femtio årens invandring legat totalt runt en kvarts miljon och inte 2,5 miljoner.

 5. Det Jimmie Åkesson och SD lägger fram som förslag är så självklart att endast personer med svårartad nedsättning av förmågan att se något komma och att kalkylera konsekvenser kan avfärda förslaget.

  1. För alla oss normala tänkande inte bara för dagen,utan för alla kommande tider….Dessa delar måste snarast införas,annars finns inget kvar av f.d. Sverige om 10/20 år….

 6. Sällsynt med realism och konkreta mål från politiker!

  Måtte väljarna ta sitt eventuella förnuft till fånga!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: