Stäng

5 reaktioner på “New Zeeland – Sverige en gång till

 1. Det fanns inget ”voluntary” över Sveriges ansvarslösa virushantering. Minst 2000 pers dog på grund av rent slarv, likgiltighet och dålig information samt en äldrevård full av outbildade människor, springvikarier och ansvarslöshet.

  NZ kanske är inne på en tokig väg också, men det finns ju mellanting mellan att låta de som byggde landet dö för att man inte ens orkar sortera ut och sätta i karantän ansvarslösa alpresenärer och att stänga ner allt för alltid. Dessutom, de som inte dödade av sin befolkning i april har ju alltid chansen att göra det senare… Eller vara lite smartare och inte hamna i döds-topp-tio.

 2. om vaccinet dröjer och inte plir tillgänglig då kommer svensk strategin att se vinnade ut.

  om ett vaccin skulle bli tillgängligt då kommer den svenska straegin att att vara fruktansvärd

  enda sättet att stoppa snitan är ju vaccination och Putin har ju uppenbart tagit fram ett. orsaken till att Tängnä gnäller och svamlar om fas 3 är ju att han står där ertappad med sin vaccinfabrik vi vet att högst dödlighet finns i Sverige
  och att man vägrade att ge åldringar vård ger ju svar på vad tengnäl och hans folkhälsomyndigheten går ut på ta vivet av så många som möjligt . det finns massor av pensionsutbetalningar att spara

  1. Som jag skrev ovan, det enda vinnande med Sverige är i så fall att vi dödade av våra äldre först. Norge kan ju döda sina äldre till jul om de känner för det.

 3. Vad som än sägs om Sveriges hantering så måste vi komma ihåg att de andra nordiska länderna är otroligt mycket bättre på nästan allt, även C-19 har de hanterat bättre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: