Regeringen har gett upp kampen mot våldet

INSÄNDARE. I skuggan av coronakrisen ökar brottsligheten katastrofalt i Sverige. Bara de allra värsta dåden orkar numera ta sig in bland medianyheterna. Morgan Johansson menade att polisens kraftsamling i Malmö skulle knäcka de kriminella gängen. Som väntat ökade de istället aktiviteterna i resten av landet. Över 100 skjutningar bara hittills i år. Personrån mot barn har ökat med över 30%. Rån mot vuxna med 7%. Misshandel med 10%. Våldtäkter med 8%. Narkotikabrott med 6%. Detta per år. Får det fortsätta går landet under. Antalet som anser sig utsatta för brott har ökat med över 30%.

Rolf Malm

Morgan Johansson påstår att fler poliser kommer att vända utvecklingen. Men Sverige har nu färre poliser än tidigare. Utbildningen av nya poliser matchar inte avgångarna. Polisen kommer aldrig att kunna återställa tryggheten på gator och torg. Poliser måste ju nu själva få extra skydd när de går hem från jobbet! Den förda invandringspolitiken och det fullständiga misslyckandet av integrationen motarbetar effektivt polisarbetet. Regeringen hävdar att nyrekryteringen till gängen måste stoppas. Men den politik de för betyder motsatsen. Ju fler utanförskapsområden desto fler och allt yngre gängmedlemmar. Dessa områden spär man nu på med 100.000 migranter om året. Trots att Morgan Johansson lögnaktigt påstår att man minskat antalet asylsökande. Men de utgör bara 16% av migranterna. Lögnen är så uppenbar att man förundras över att inte fler bland svenska folket reagerar.

Enligt Eurostat är Sverige nu bland de farligaste länderna i EU. Tryggast är det i Kroatien, följt av Polen, Ungern, Slovakien, Danmark och Finland. Sverige ligger i topp tillsammans med Frankrike, Tyskland och övriga länder med stor invandring. Det kan ju inte vara en slump. Morgan Johansson har säkert en annan förklaring.

Men regeringen styrs ju av Miljöpartiet. Med hjälp av Centern. Partier som i sin tur styrs av Muslimska Brödraskapet. Vi minns ju minister Kaplan. Insmugglad i regeringen med hjälp av Miljöpartiets trojanska häst. Vi vet ju att Annie Lööfs mål är 30 miljoner invandrare. Vi lever ju i det som blev resultatet av Reinfeldts öppnahjärtan-politik. I den ruin som blev kvar när han raserat allt det våra förfäder byggt upp.

Blind för verkligheten är Stefan Löfvens svar på att en 13-årig flicka mördas när hon är ute med sin hund är att rasistiska organisationer ska förbjudas. Högerextremismen är det stora hotet menar han. Men det var knappast nynazister som sköt flickan. De kan räknas på ena handens fingrar jämfört med alla de islamistiska organisationer som i utbyte mot klanröster finansieras av socialdemokraterna och skattebetalarna. Så länge regeringen förnekar sambandet mellan våldet och mångkulturen kommer man aldrig att kunna vända utvecklingen. Hur Sarnecki och andra än försöker hjälpa de ansvariga med bortförklaringar.

Sverige skiljer sig på alla områden från omvärlden. Den udda coronastrategin har nu fått denna omvärld att inse att Sverige utgör en smitthärd inte bara för Covid19. Inte minst de närmaste grannländerna ser ökande risker för att laglösheten och våldet ska sprida sig till dem. Svenska pass har blivit en varningssignal för andra länders gränskontroller. Svenska pass är de mest förfalskade av alla och dyrast på svarta marknaden. Men ”tappar” man sitt pass kan man enkelt få ett nytt i närmast obegränsad mängd. Det finns dessutom 900.000 s.k. samordningsnummer för de utlänningar som inte har riktiga svenska pass.

Nu har Stefan Löfven som ett sista förräderi sålt Sverige på auktion. Hundratals miljarder ska lånas upp för att skickas till EU-länder med låg skatt. Vi, våra barn och barnbarn har ställt borgen som för egen skuld. En skuld vi aldrig kommer att kunna betala, vilket gör oss till slavar under Brüssels odemokratiskt tillsatta EU-regering. Även om dessa 8000 miljarder i stöd inte räddar dessa sydeuropeiska länder, Euron kraschar och EU upplöses, så sitter vi kvar med skulderna. Lövfen har, trots att det är tveksamt om han hade lagligt mandat, sålt den svenska demokratin. Ett oerhört landsförräderi !

Gå med i folkomrosta2021.se Läs mer på deras hemsida!

Rolf Malm

Ps. Jag skriver på boken ”Sverige 2084”. Det blir dock allt svårare och allt dyrare att få tillgång till officiella dokument. Särskilt om de senaste galenskaperna – som t.ex fakta om huruvida Stefan Löfvens undertecknande av EU:s s.k. återställningsfond var legal och hur den ska hanteras av riksdagen. Tack vare tips och ekonomiskt stöd gräver jag dock vidare. STORT TACK för alla vänliga tillrop och allt stöd.

Swish 0722- 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Steget Efter

11 thoughts on “Regeringen har gett upp kampen mot våldet

 1. Det enda som kommer att vända den nedåtgående spiralen för vanligt folk är att vi får en regering med absolut majoritet som sätter stopp på all import av de invasiva.
  Vi har utsatts för avsiktlig import av arter som är främmande för flora och fauna ett experiment avsett att förnya vissa raser i vårt land. Det har nu visats sig vara kontraproduktivt för våra egna däggdjur och orsakat många dödsfall bland den inhemska rasen sveniner. Särskilt har hondjuren orsakats stor skada av den främmande artens ständiga brunst.
  De sittande regeringarna har under många år brottats med detta problem men på grund av den ihållande politikersjukan, handlingsförlamning, har ännu inga lösningar hittats.

 2. Steget efter har illustrerat verklighetens skrivbord för Morgan J., men jag tror inte han sitter där själv eller ens får se det rummet. Han vistas förmodligen i regeringens PK-bubbla med oförargliga åsikter och drömscenarion, som ska lanseras till verklighet. Finns det några människor kvar, som fortfarande lever i PK drömmen då kan jag börja tvivla på en nödvändig och grundlig lagning av Sverige.

 3. Dom där fler poliserna Som Morgan gaggar om, det gjorde
  han även för 2-3 år sen ändå finns ingen polis att få tag på
  om man behöver, antagligen blev det bara pappersvändare,
  och sådana hade vi för många av redan innan.

 4. Inget mindre än en våldsam revolution ändra stoppa utvecklingen. Där politikers och landsförrädares huvuden rullar.
  Inget jag uppmuntrar till[hej SÄPO].
  Men inte ens då kan landet återställas, då förstörelsen är total. Cancern/politiker har dödat landet, en zombie är kvar idag av det som en gång var Sverige.

 5. Enklaste början för att få bukt med kriminaliteten,vore att utfärda c:a en halv miljon returbiljetter tillbaka hem,för vinddrivna araber och niggrar !!

 6. Enda sättet att komma till rätta med den importerade kriminaliteten är att sätta in militären och skarp amunition regerinen måste visa vem som bestämmer i landet !!!

 7. Darlkarar var är ni? Nu måste det till ett Darla uppror som 1743 dettta går f-n inte längre störta denna regering snarast

 8. En majoritet av de riktiga svenskarna har samma uppfattning och bild av vårt Sverige…men tag nu och tänk över följande: Jag menar att det moras som drabbat vårt älskade Sverige, att det kan vara planerat.

  Det är fullständigt omöjligt att förtroendevalda kan missköta ett land till den grad som sker i dag.
  Alltså ur det sunda förnuftet tagna personer, satta på förtroendevalda positioner.

  Fundera över det, för när Ni tänker över allt en gång till, det är mycket som är riktigt, riktigt fel.

Kommentera