Man anträffad död plus två knivade i Göteborg

BROTTSLIGHET. Vid 06-tiden i morse hittades en man död utomhus i Kortedala i Göteborg. – Det är i ett bostadsområde, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen.

Steget Efter

Under morgonen hämtades flera personer in till förhör, varav en man greps. – I nuläget är det oklart vad det är som hänt. Vi har inlett förundersökning gällande mord alternativt dråp, för att kunna utreda vad som hänt, säger Jenny Widén.

Polisen 

Mera Göteborg, strax efter klockan 02 under natten mot lördagen hittades en knivskadad man på Mölndalsvägen i Göteborg. Mannen fick föras till sjukhus med ambulans.

Ytterligare en ung man har fått en knivskada i handen. Gärningsmannen ska sedan ha lämnat platsen och polis söker efter honom i området. Vid klockan 09 var ingen ännu gripen.

Polisen

-Pettersson säger att det var inte allt i Göteborg men jag orkar inte mer just nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Man anträffad död plus två knivade i Göteborg

 1. Det är ett bostadsområde så inget har hänt vad jag förstår säger polisen.
  Vad är problemet då?
  ponnsan
  AFs

 2. Jag förstår att Pettersson inte orkar med allt våld och knivande.
  Vem gör det ? Tydligen Regeringen, då inget hörs från vårt kära landsfader. Han verkar oroa sig mest för Libanon.

  ” Iranska terrorist befälhavare säger:
  Vi har placerat 100000 missiler i Libanon som väntar på att avfyras mot Israel så fort vi ger tecken, plus att vi har placerat tusentals till i andra islamistiska länder, Läs Syrien, Jemen och Irak, som kan sättas i gång så fort vi ger tecken.
  Och trots det finns det hjärntvättade opinionsbildare och nyhetsankare i Sverige som skyller konflikten på Trump.”

  Snacka om fyrverkeri den dagen de bestämmer sig att avfyra dem.

  https://rattvisanrealit.blogspot.com/2019/05/iransk-terrorist-befalhavare-sager-vi.html

 3. Varje dag får vi nya rapporter om knivdåd,mord,misshandel,bränder och våldtäkter.Vad gör” vår store ledare ” då.Ja då sitter han och svamlar om att nu ska minsann dom ” högerextrema ”jagas med blåslampa.Hallå Stefan,det är inte några mystiska mörkklädda högermänniskor som står för våldet.Du känner att du förlorar mark och ska nu slå tillbaks med alla till buds stående medel mot dom som hotar din post.Du struntar fullständigt i allt helvete som sker runt om i vårt land bara inget hotar ditt ämbete.Makten går före allt annat.

Kommentera