Stäng

Självklart för Löfven att leda partiet under nästa val

VALET 2022. Statsminister Stefan Löfven vill fortsätta att leda Socialdemokraterna genom nästa val, skriver Örnsköldsviks Allehanda, tyvärr bakom betalvägg. – Om inte partiet säger något annat. Men jag känner inte att det finns någon sådan önskan, säger Löfven. 

Socialdemokraterna vill vara en humanitär stormakt för utlänningar…

Löfven öppnar även för att sitta kvar efter valet. Han säger till tidningen att han vill fortsätta att jobba med hur Sverige ska positionera sig när det kommer till klimatarbetet, fred och nedrustning.

Stefan Löfven och hans fru Ulla har sommarstuga utanför Örnsköldsvik vid Höga Kusten i landskapet Ångermanland.

– Pettersson säger att det kan faktiskt bli värre, om det händer Löfven något blir Morgan Johansson (S) statsminister…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 reaktioner på “Självklart för Löfven att leda partiet under nästa val

 1. klart att stormuftin Steffe vill vara kvar när hans nya regeringspartner Nyans tar plats i Abzurdistans riksdag 2022….

  nej skulle det scenariot inträffa är det slut med landet Sverige för all överskådlig framtid

 2. Ska partiet (S) bestämma vilken ledare folket vill ha? Det verkar som att dom flesta av ”folket” är trötta på Stefan Lövén, men det fattar inte han själv!

 3. ”Vi har många döda som försöker fly”!! Denna person vill: ”Självklart leda partiet under nästa val”! ”Ur led är tiden”! Vem är det som vill ha denna person som fortsatt ledare av Socialdemokraturen?

 4. Jag känner inte till någon sådan önskan??? Nä nä, ställ
  samma fråga till Svenska folket, det kan göras samtidigt
  när han i TV informerar folket ifall han trodde han hade
  mandat att inteckna kommande generationers tillgångar
  för att betala oansvariga nationers leverne??

  Men den risken är minimal, för våra ALERTA TV kanaler
  ställer ju inga besvärande frågor?

  Ifall vi haft en granskande Media hade denne man inte
  kunnat driva landet mot rent moras, så han är långt
  ifrån ensam ansvarig, så vi vet ju i vart fall vilka som är
  folkets fiender!

 5. Det är inte bara statsminister Stefan Löfven, som det socialdemokratiska partiet behöver byta ut. Utan de flesta ministrarna han omger sig med i regeringen.

  Ett måste för Sveriges framtid och för det socialdemokratiska partiets trovärdighet, ut mot den riktiga arbetarklassen.

  Som idag bl.a. lever som fattigpensionärer.

  Ett tryggt Sverige för framtiden. Skapas inte av dagens socialdemokratiska riksdagspolitiker, tillsammans med deras samarbetspartier .Där makten och enfalden sätts i fokus. Före alla människors värdighet i en levande demokrati.

 6. En ärlig fråga som kanske någon här kan svara på.
  Vad för syndrom eller bokstavskombination har Löfven? Något måste det vara.

 7. Ett verkligt svaghetstecken att dom inte har nån bättre än denna dysfunktionelle svetsare som bara bryr sig om makt och pengar.

 8. Ett bra beslut som innebär att sossarna kommer landa på historiskt låga nivåer 2022.
  Jag tror dock att partiet i valrörelsen ser vartåt det lutar och byter ut honom. Mot vem är en annan fråga.

 9. Framtidens arkeologer kommer förundras över denna folkutbytes tid, där infödingar hyllade kromosomfel helt utan ens gymnasieutbildning, Stefan och Greta är ledare i världens dyraste och tokigaste självplågeri och asylindustri pyramidspel.

 10. Släktingar-bloggen. Om politikers och kända personers ursprung, deras förfäder. ”Mord, finnar och holländare i Stefan Löfvens släkt”
  http://blogg.slaktingar.se/mord-finnar-och-hollandare-i-stefan-lofvens-slakt/

  På Släktingar-bloggen finns även antavlor för andra sossar, t.ex, för Anders Ygeman, Magdalena Andersson, m.fl. Liksom för oppositionen, t.ex för Ulf Kristersson, Jimmie Åkesson, osv. Dessutom många andra antavlor, från Anne Ramberg och Malena Ernman till spionen Stig Bergling. Samt för mer eller mindre kända (och ökända) personer. Om Fredrik Reinfeldt står det t.ex. att han har ”det brokigaste och ovanligaste ursprunget”, och att ”man behöver bara gå tre generationer tillbaka till Fredriks farfars far John Reinfeldt för att lämna Sveriges gränser. John föddes i Stockholm som utomäktenskaplig son till den 21-åriga pigan Emma Dorothea Reinfeldt (född i Riga i nuvarande Lettland) och en tillfälligt gästande amerikansk cirkusdirektör och mulatt. Ytterligare en släktgren leder dock utomlands, nämligen till Italien.” Det sista var ju en nyhet, att Fredrik Reinfeldt är lite av italienare också. En hel del av honom härstammar alltså utifrån. Kanske därför som han tycker att: “Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”

  1. Intressant läsning även om sidan känns inte bara lite skum.

   När det gäller kampen mellan de två dominerande totalitära kollektivistiska ideologierna på 1930-talen får man inte glömma bort att den yngre av dem initialt uppvisade en mer putsad fasad. Sedan gjorde man det fatala misstaget att förlora kriget vilket gjorde att den äldre och värre fick skriva historien. Missförstå mig icke, som libertarian, konservativ och nationalist hatar jag allt vad som bygger på kollektivet över individen men 50 till 100 miljoner döda är dock värre än 11 till 17 miljoner. Låt vara under en kortare tid.

   I listan över alla landsförstörande statsministrar får vi dock inte glömma bort den västa. Han har kallats för landsförrädare men som utlänning och invandrare (enligt den numera utraderade definitionen) kan man inte egentligen förråda ett land som inte är ens eget. Jag talar naturligtvis om Palme och den nästan totala avsaknaden av svenska rötter: http://blogg.slaktingar.se/olof-palmes-internationella-slakt/

 11. Tänk om våra förfäder skulle få höra att Statsministern är ett hittebarn med kromosomfel, vars mamma inte orkade sköta om ens sitt eget barn, nu en barnlös Athaualpa (som skänker bort allt guld till skäggiga bosättare) framröstad av bosättare med skägg och hijaber, ska leda en 1000-årig nation av vikingar, skeppsbyggare och handelsmän vid polcirkeln, nu mest asylindustriarbetare (brottmålsadvokater, Kriminalvanvårdare och socialtjänstkvinnor)

 12. Då vet vi att allt snack om att han är en ofrivillig statsminister som pliktskyldigt ställt upp när han har fått frågan inte längre stämmer.

  Han har fått smak på makten, den höga ersättningen och alla förmåner.

  I hans värld måste det vara världens enklaste jobb. Titta fram en gång varannan månad, leverera några enkla floskler, håll dig undan längre intervjuer (inga problem, SVT är på din sida) och glid runt i största allmänhet. Lite obekväma arbetstider förvisso men det glöms snabbt bort när man tittar i lönekuvertet.

 13. Är Löfvén den vassaste kniven i S-lådan, då undrar jag hur de andra är.
  Regeringen lever på gamla myter men har utvecklats till ett monster som hatar svenskar.

 14. Va fan är statsministern inte i Sagerska Palatset. Han lovade att han inte skulle lämna stan under covid.

 15. Goda nyheter, då borde flera fått upp ögonen för vad vi har för regeringschef och tagit sitt förnuft till fånga och röstar bort honom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: