Flera terrorbränder i Malmö och på andra håll


BROTTSLIGHET. En brandbomb har kastats mot Bellevueskolan och en mindre brand har utbrutit på Bäckagårdsskolan i Malmö. Den senaste tiden har det varit flera skolbränder i Skåne.

Steget Efter

22.15 larmades polisen till Bäckagårdsskolan i Malmö. Något brandfarligt kastades in genom en fönsterruta. Det blev rökutveckling, men branden kunde snabbt släckas.

En halv timme senare kom ett larm om brand på Bellevueskolan. – En brandbomb kastades mot fasaden, en så kallad molotovcocktail, säger SVT:s utsände Mikael Nilsson. Branden fick inte fäste.

-Pettersson tittar på polisens hemsida och ser att det brunnit bilar i Malmö och Vänersborg, det har varit skottlossning i Gävle och Trelleborg, rån, misshandel och mycket annat som gör livet spännandeoch berikande för ursprungsbefolkning…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Flera terrorbränder i Malmö och på andra håll

 • gamgubben

  De som gnäller att de inga arbeten hittar är oftast de som inte gillar något och framförallt inte skolan. Bränn ner den och tro att chanserna ska bli större till bra jobb. Vill de till varje pris kopiera sitt eget hemland eller vari ligger felet, kusingifte i generationer befrämjar inte människans gener.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Utlänningslagen är satansverserna mot svenskar med rakt hårs intressen.

  Gilla

 • Tony

  Mystiskt att just skolor är målet??? Vem brukar sky
  utbildning så mycket att man bränner skolan???

  Och hos Miljöpartiet råder den öronbedövande
  tystnaden när skolor,brinner, när 10000 tals bilbränder
  sker?? Det måste väl vara bra för miljön tydligen,??

  Gilla

 • Dängrot

  Vilka tokstollar och stolpskott vi har på ledande positioner i Sverige !
  Lägg ner jobben och gå ut och rensa bort ohyran !

  Gilla

 • Nils Dacke

  Tänk uppståndelsen vid denna nyhetsrubrik för 20 år sedan, ” skottlossningar i tre städer i Sverige inatt”.

  Gilla

 • Pålsjö

  Tycker precis som Pettersson har skrivit i ett tidigare inlägg, – borde inte Stefan Löfven lägga ordentlig kraft på att bekämpa brottsligheten och skydda folket, istället för att lägga tid och pengar på ett kunskapscentrum om kärnvapennedrustning ? Varför inte inrätta ett kunskapscentrum för bekämpande av de skjutningar, knivskärningar, sprängningar, våldtäkter, och terrorbränder som förekommer dagligen i Sverige, men det skulle förstås ge en negativ bild av landet utomlands, och inte den positiva Sverige-bild som Stefan Löfven försöker visa upp för hela världen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: