Antalet är viktigt

Antalet asylsökande som anländer ÄR viktigt. Detta konstaterar två moderata ungdomspolitiker i en debattartikel.

Fortsätter Sverige att ta emot så många asylsökande som man gör, sviker man de som redan finns här och gör det svårare för dem att integreras i det svenska samhället.

I ett land som misslyckats kapitalt med sin integration av människor från Afrika och delar av Asien, behöver man inte vara varken politiker, statsvetare eller journalist för att själv begripa att man lättare integrerar 1 000 personer varje år än 60 000. Enkel matematik helt enkelt.

“Vårt samhälle splittras mer och mer för varje dag på grund av det totala migration- och integrationsmisslyckandet”

Vi vet och detta har vi vetat i många år. Det är förvisso bra att politiker och i synnerhet ungdomspolitiker vågar ta skeden från munnen och säga som det är. Sverige är på randen till kollaps p.g.a. en asyl- och anhöriginvandring som för länge sedan passerade över tröskeln till det vårt samhälle klarar av att hantera. Det går nu inte en dag utan att nya problem som direkt kan kopplas till detta misslyckande visar upp sitt fula tryne. En skenande arbetslöshet som tillhörde den högsta i EU redan innan coronan. En välfärd på dekis, ett utanförskap utan dess like och all denna brottslighet som frodas tack vare misslyckade, fega och naiva politiker.

Att just moderata ungdomspolitiker går ut i media och kritiserar detta misslyckande är hyckleri. Under de år en viss Fredrik Reinfeldt regerade så späddes redan stora problem på ytterligare och i kulisserna bakom Reinfeldt stod Kristersson, Svantesson och de andra och log för att de gavs möjligheten att regera Sverige.

Texten de bägge moderata ungdomspolitikerna författat är dock bra och välskriven. Kanske att fler lyssnar när det visar sig att Zeynab Hussaini och Jamila Azizi tillhör en minoritet som knappast förknippas med kritik mot svensk migrationspolitik. Den sistnämnda kommer från de socialdemokratiska leden och det kanske smärtar sossarna som annars gjort allt för att bli de muslimska invandrarnas parti. Sedan blir jag lite konfunderad av att hon i sociala medier gillar Partiet Nyans, men det kanske är gamla synder som hon ännu inte tvättat bort. Den förstnämnda har bakom sig en tid som sekreterare i den kulturella föreningen Tawhid. Ett ord som t.o.m. Expo använder i sin granskning av IS och som Per Gudmundson berörde i sin granskning av kriminella islamister i Halmstad.

Falköpings tidning

Ps. Moderaterna släppte in Abderizak Waberi i finrummen. Något jag förmodar att de ångrar idag. Är det två nya katter bland hermelinerna vi ser?

4 thoughts on “Antalet är viktigt

  1. Det är så dags nu, hade Alliansen fört den politik de utlovade så hade situationen idag varit mycket bättre.
    Som vanligt är, för sent skall syndaren vakna!

  2. Utsläppen bara att flyga hit alla kolmilor som landat i Avesta motsvarar flera kolkraftverk

Kommentera