Kulturberikning i söder…

INVANDRING. I Italien ökar inflödet av illegala migranter kraftigt, främst från Tunisien men även från Libyen. Den ena båten efter den andra, 18 båtar på 24 timmar den 10/7 och strömmen fortsätter, och en fiskebåt lade till med 267 migranter ombord, rapporterar la Repubblica.

På ön Lampedusa är det nödläge, där anlände 618 migranter som anländer på mindre än ett dygn den 10 juli och det kommer båtar varje dag, alla ska gå igenom corona-procedurer och det är stora problem att ordna platser åt alla.

Privata organisationer bedriver färjeservice för ekonomiska migranter från Nordafrika, det påstår att de räddar kvinnor och barn i sjönöd men det är huvudsaken unga män som plockas upp och utan dessa färjelinjer skulle betydligt färre ge sig ut på havet.

-Pettersson noterar att antalet är ett problem, ett annat är att många av dem som kommer knappast är anpassade för ett liv i civiliserade länder.

Filmen nedan från Neapel…

https://twitter.com/RadioSavana/status/1290028382629933057

Nedan från Spanien där en illegal invandrare vandaliserar och trakasserar en flicka men blir ”utbildad” av tre spanjorer.

https://twitter.com/RadioSavana/status/1289185242859753475

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

22 thoughts on “Kulturberikning i söder…

 1. Micke T

  03 08 2020 at 14:48
  Jag skrev ta med röda avslags stämplar = i princip noll asylanter till Sverige = return to sender där nere från. Måste såklart byta regering först, det går inte med Svetsarsopan.

  Micke
  Om de får en Sverige stämpel även om det är avslag,kan de då säga att de har sökt asyl här och blir således omprövade upp till tio gånger för att få stanna här.

  • Det är liksom lättare att hitta dom där på plats och skicka tillbaka dom än att dom är här och gömmer sig bland skötsamma svenskar. Därför bättre att flytta asylansökning och avvisning till Medelhavet. De får helt enkelt närmare tillbaka hem. Jag anser inte att dom ska hit för att ansöka här och sen gå under jorden efter avslag.

   • I ambassader på södra delar av Europa och i Afrika kan de ju redan ansöka om hjälp att komma hit.

   • Nu menade jag iofs dom som ankommer med flyktingkryssare över Medelhavet, inte om dom som inte hunnit lämna Afrika. Asyl (inte samma som anhörig anknytning) söker man inte på ambassader än, det finns ingen grund för det i Utlänningslagen. Finns inga ambassader heller på öarna i Medelhavet. Därför vore det bäst att flytta ner Migr verkets asyl handläggning dit. Jag vill inte ha dom här i Sverige. Nu har dom ingen koll på ens invånar antalet mer – https://nyheteridag.se/sveriges-invanarantal-okant-manga-saknas-i-folkbokforingen/. Mota Olle i grind är bättre än att dom kommer hit och gömmer sig efter avslag..

 2. ”Sverige – en sorgesång
  Det är sannerligen ingen nyhet att det går åt skogen med Sverige. Det är heller ingen nyhet att Sverige bara är ett av många europeiska länder som är på väg ner i sumpen.

  Vi sjunger en sorgesång för vårt forna land. Det finns inte mer och kommer aldrig tillbaka, oavsett vad herrarna i riksdagen säger. Sverige är förlorat till den så kallade “mångkulturens” huggsexa. Tro inte att hårfärg eller ansiktsform spelar den avgörande rollen, eller ens birollen. Det som spelar roll är huvuvida en nation och ett folk har rätt till självbestämmande när det gäller traditioner, kultur, mentalitet och vägval. Det har inte Sverige och svenskarna. Våra “ledare” valde att svälja förräderiet med hull och hår. Och de som skjuts ihjäl blir allt yngre, som 12-åriga Adriana Naghei. Thomas Nydahl”

  Källa Snaphanen

  Alla ni som tummar ner våra åsikter måste läsa det här. Och inse att det gäller även er framtid/nutid.

 3. Nya begränsningar att släppa in folk från EU länder till Finland

  Finland kommer att begränsa invandringen /insläppet .
  Detta beror på antalet coronafall i varje resp.land.
  Begränsningar från Belgien, Malta, Holland, Island, Danmark och Tyskland.

  I dagsläget gäller begränsningar från Spanien, Österrike, Luxemburg, Portugal, Polen, Frankrike, Sverige, Slovenien, Schweiz, Och Tjeckoslovakien.

  Finland följer smittospridnings-och bevakningscentralens siffror och statistik. Det senaste uppdatering skedde i söndags.

  Begränsningar gäller också Bulgarien, Kroatien, Rumänien, Britannien, och Monaco .
  Cypern skall snarast läggas till.

  Från Finsk media

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006590239.html

  Det här bör gälla Sverige också. Varför bryr de sig inte ?

  • Vi bör ha en obligatoriskt ansiktsmask så att vi skulle slippa spridningen, som andra vettiga länder.
   Ni som tummar ner anser med andra ord att det är OK att våra egna dör av er respektlöshet mot corona.

 4. Problem även i Spanien med enorma mängder som kommer till södra Spanien och Kanarieöarna.
  Open Arms var ute och ”räddade” 38 personer därav 14 noterade med Covid19 som de tog in till Fuerteventura.
  På Gran Canaria fick 25 poliser sättas i karantän när en sent på kvällen inkommande båt fick inkvateras passagerarna i arresten i brist på bättre alternativ. När det visade sig att en del av båtfararna hade Covid19.

   • Skrämmande.Många sjuka söker sig till Petterssons blogg för att söka sanningen!
    Ni skall tumma upp våra kloka inlägg.

 5. Det pågår en regelrätt invasion av Europa och en invasion måste alltid bemötas som en invasion. Vänd båtarna vid Libyens territorialgräns. Detta skulle underminera flyktingsmugglarna.

 6. Varför öppnar Sverige & andra eu länder asylkontor och migr-domstolar på plats på dom grekiska öarna? Och tar med sig enmassa röda avslags stämplar? Så kan asylanter söka asyl på plats där, det blir lättare och skicka tillbaka dom som fått avslag.

  • Landsförräderi!

   Eftersom man i Sverige får söka asyl gång efter annan blir det automatiskt med en svensk stämpel att de söker asyl här om och om igen.
   Det första landet ? Sverige flyttar till Grekland för att hjälpa dem att komma hit!
   Var kan man läsa om detta ?

   • Jag skrev ta med röda avslags stämplar = i princip noll asylanter till Sverige = return to sender där nere från. Måste såklart byta regering först, det går inte med Svetsarsopan.

 7. Detta vill landsförrädarna ha i Sverige.
  😡

  Bara en superidiot röstar på partier som vill ha detta skräp till Sverige, för att här leva djävul, våldta våra kvinnor och barn, misshandla din son, råna dina föräldrar…allt detta medans…
  DU SKA JOBBA FÖR LANDSFÖRRÄDARNA, SÅ ATT DE KAN DELA UT DINA PENGAR, FÖR ÄN MERA AV DENNA TERROR !

  Röstar du på 7-klövern, så får du detta…
  Undrar om dina nära och kära, kommer tacka dig för det djävulskap och lidande som du välkomnar dom, genom din röst för än mera terror !

  Ps. Måste vara gott att läxa upp dessa gangsters. 👍

 8. Vilken tur att Coronafonden nu finns så att alla länder som Italien och andra länder inom EU som inte kan sköta sin ekonomi får hjälp av bland annat världens största socialbyrå Sverige som ju alltid är ett rikt land förutom när det gäller etniska äkta svenskar !
  Hur gick det med Greklands ekonomi efter att miljarder för några år sedan där pumpades in för att som det sades, rädda landet från konkurs ?
  LANDSFÖRRÄDERI……

Kommentera