Svenskarna får skylla sig själva

INSÄNDARE. Jag är 80 år – och det är jag glad för. Jag lär inte få uppleva det Sverige som kan förväntas  i en snar framtid. Med rasande fart går det mesta åt helvete. Jag fick leva i många år i ett fungerande samhälle. Ett älskat fosterland som beundrades av omvärlden. En nation som stod enig trots hårda inbördes duster mellan olika partier.

Rolf Malm

Det mesta av det goda samhället är minnen blott. De goda minnena delas ju tyvärr bara av oss gamlingar. Jag röstade aldrig på Tage Erlander, men jag kunde beundra honom som den landsfader han faktiskt var. Jag behövde aldrig tveka om hans lojalitet mot svenska folket. Hela svenska folket.

Idag vet jag däremot att hans efterträdare inte alls leds av samma patriotism. Tvärtom – de har lyckats göra själva ordet närmast till en svordom. Jämfört med honom är de landförrädare och Quislingar. Han gick nazisternas ärende och dömdes rättvist till döden för den plåga han utsatte norska folket för. Dagens svenska Quislingar går islamisternas och storfinansens ärenden. De gör svenska folket till förödmjukade skatteslavar. Den arbetarrörelse som leddes av Tage Erlander får dyrt betala kulturvänsterns gräddfiler och falska godhetspolitik.

Alltfler av dess manliga väljare har genomskådat lögnerna. Konstigt nog inte kvinnorna, som ju är de som blir mest utsatta. Numera som offer för allt från corona, våldtäkter, mord, förnedringsvåld. De betalar för en välfärd som håller på att avskaffas. Likt tiggare får de stå i sjukvårdsköer och bostadsköer. På ålderns höst förnedras de på fattigstugan.

Deras barn tvingas gå i en usel, indoktrinerande skola. Troende eller inte har de förlorat den religion som tidigare utgjorde grunden för moraluppfattning och anständighet. De tvingas bevittna hur deras historia, traditioner och förfäder förkastas. Absolut inget är längre heligt. Utom möjligen den heliga vreden bland dem som tänker egna tankar.

De andra ser inte i den trånga åsiktskorridoren hur rättssamhället krossas under tyngden av lavinartad kriminalitet, moralupplösning och politisering. De lever i skräck för självsvåldiga myndigheter som likt Gestapo styr deras liv i varje detalj. De litar mer på det som inte står i tidningen, men tvingas med miljarder bekosta dess manipulerande existens. Här sprids inte hopp och glädje. Här predikas ångestskapande klimatlögner, här våldför man sig på sanningen, här belönas angiveri och saluförs en gemensam värdegrund som aldrig varit mindre gemensam. Här är alla lika värda utom de som inte är lika alla andra. Här utnyttjas till och med bedrägeriet bedrägligt.

De tror att de väljer sina ledare. Men ledarna väljer sig själva. För folket avgörande beslut fattas av outbildade, inavlade politruker långt över huvudet på folket. Förrädare som för att behålla sina privilegier låter främmande makt brandskatta svenska folket. De sågar dock av den gren de sitter på. När Muslimska Brödraskapet vuxit sig tillräckligt starkt behöver de inte Quislingarna längre. Då blir det svenskarna som får leva i utanförskaps-områdena. Om de då tillåts leva som de otrogna hundar de betraktas som. Gud hjälpe oss!

Rolf Malm

Ps. I den bok jag skriver samlar jag tusentals exempel på hur svenska folket i minst 75 år har förts bakom ljuset med tystade skandaler, politiska bedrägerier, rensade arkiv, skenhelighet och valfläsk. I orwellsk anda kallar jag den ”Sverige 2084”. Ett stort, varmt tack för alla tips och allt stöd!

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Per Albin byggde folkhemmet på den tiden Socialdemokraterna var som Sverigedemokraterna idag…

17 thoughts on “Svenskarna får skylla sig själva


 1. vi som va lite vakna och me minns då OMS infördes
  av Gunnar Sträng 1960…detta va inte alls ngt poppis
  beslut ute i Stugorna …Sträng menade då på att
  denna skatt bara va tillfällig och skulle bort efter en
  tid…då som nu med löften från sossar, han ljög inte!
  Gunnars OMS försvann, ersattes med en än värre
  utsugning med MOMS istället
  De mumlade ngt på Aktuellt igår om att Kronvärdet
  sista månaderna gått upp, vilket är en lögn…Dollar
  och EURO har gått ner…något som SVT förteg
  …de som är smarta köper nu GULD för fullt, vars
  pris stiger som bara den nu…så behåll guld som
  ni förhop.vis har kvar…det kan bli GULD värt då
  papperspengar får tji i värde…när som helst?


 2. om Stig Wennerström och Stig Bergling betraktas
  som landsförrädare är de isf rena Söndagsskole-
  kidsen jämfört med ntn samtliga av Abzurdiens
  politiker…hoppas nästan skiten rasar samman,
  då först då hoppas jag valboskapen inser va fan
  de lyckats rösta fram för sorts Qvislingar och att
  de får samma straff som honom…förutsatt de
  då inte hunnit abdikera innan dörren slår igen!

 3. Jag känner några vänstermänniskor. De har börjat ändra attityd. Jag tror de börjar fatta att de startat något som antagligen slutar med att de blir hängande i lyktstolparna.

 4. Fy tusan vilken bra artikel! Våra förrädare i bl.a. “Sjuk-löven” (Löfven, Lövin samt Lööf) uppskattas verkligen av våra gemensamma fiender. Svend Hassel skrev följande: “Fienden älskar förräderiet – men föraktar förrädaren”! Kanske något att fundera över för våra s.k. politiker?

 5. Precis! Pappsakallarna som röstat på 7-klövern och röstade för Sveriges undergång (dvs JA till EU) får skylla sig själva!

 6. Jag handlade på Lidl häromdagen. Där stod en s.k kulturberikare och fyllde en påse med jordnötter samtidigt som han åt av jordnötterna. En del av jordnötterna föll honom tydligen inte i smaken så dessa kastade han tillbaka i behållaren. Så undvik att köpa varor i lösvikt när dessa varor kan vara kulturberikade!

   • Covid 19 berikade.MEN du skulle ha sagt till personalen så han hade tvingats betala hela lådans innehåll.
    Varför sade du inget?
    Typ tänkte köpa nötter här men han där kastade nötterna i lådan från handen!

  • Inte bra att förstöra nötterna, men en del bajsar i vårt dricksvatten, det anser jag värre. Jag köper bara nötter i konservburk.
   En del lägger glasbitar i barnmaten eller sätter nålar i apelsinerna.
   Kristianstad kommun går ibland ut och meddelar att de har ehec-bakterier i vattnet och skall därför kokas.
   De borde inte släppa in muslimer i vattentornet.

 7. Vi är ändå rätt många som i årtionden har kämpat och varit motståndare mot skapandet av detta samhälle. Men inte tillräckligt många, därför att våra medier har skrämt, lurat och undanhålliit sanningen för resten. Man har med hot om samhällelig exkludering tvingat folk till tystnad.

  Alla som har tjänat på massinvandringen har ju givetvis suttit nöjda.
  Invandrarna själva och de svenskar med ekonomiska intressen i invandringsindustrin, samt de med fastigheter och lägenheter som ökat i värde på grund av den uppkomna bostadsbristen har fått en fantastisk utdelning på investerat kapital och tackar givetvis med att rösta rött.
  Därför tycker jag att det är fel att säga att vi som är emot detta vansinne också har oss själva att skylla.

  Många av oss har gjort vad de kunnat och gör fortfarande en hel del, men våra motståndare äger alla viktiga informationskanaler.
  Vad skulle vi gjort istället? Skulle vi kanske verkat som en motståndsrörelse i ockuperat land? Skjutit politiker, saboterat kommunikationer, sprängt tidningsredaktioner och radiostationer?

  Jag anser att det inte är det svenska folkets fel att det gått så här snett.
  Skulden får nog tillskrivas politikerna och de svenska så kallade journalisterna. Svenskarna är ett grundlurat folk.

 8. Ja Du Rolf så sant. Varför förstår inte kvinnor vart Sverige snabbt är på väg? De är jämfört med oss de goda, tröstande mammorna som tyvärr tror gott om de flesta. Detta parat med “det är så synd om dem” syndromet så har vi allt för många kvinnor som ännu ej förstått.
  Men satan i den dosan, när de äntligen kommer på att de blivit lurade så är det gamla talesättet “kvinnans list övergår mannens förstånd” troligen räddningen för Sverige.
  Kvinnors list parat med vår fysiska styrka, då hjälper inte jihad de som måste ut ur landet, helst igår.


 9. såå sant, höjdpunkten på vårt välstånd stod i full blom en
  gång i mitten på 60-talet…efter -67 så vissnade allt ner
  mer å mer för varje år, något spec vi krigsbarn har obser-
  verat…politikerna förr lyssnade och samarbetade med
  de privata marknadskrafterna…största boven i limpdegen
  va skatter på en det ena å andra som me tiden dragit ner
  kronvärdet i botten…runt -70 talets början låg pund och
  dollarvärdet ungefär på hälften av kronans värde idag
  …de va den dag allt vände, när Palme tog över bageriet

 10. Tack Rolf , du är dagens höjdpunkt varje dag . Det jag grunnar på är hur islam ska överleva när svenskar är borta . Vilka ska producera , de länder de styr är ju inte något föredöme . Islam kommer hit och tar med sig det de lämnar av någon anledning ! Var är logiken ?.
  Mvh Sjöström

  • Den frågan har även jag ställt mig, dom som blir kvar kommer förmodligen att bli slavar ,men det räcker nog inte till, dom har ju fått smak på att Sverige gett dem den direktstandard som det tagit Svenskarna många år att ge sig. Men sen blir det nog stopp försöker dom ta sig till Ryssland blir det nog andra bullar, och även Kina . där går det nog inte att överträffa den inhemska befolkningsantalet, så något Världsherravälde som dom orerat om kan dom nog ta och glömma.!

 11. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Vi alla är glada vad det gäller en hög levnadsstandard som våra förfäder har skapat.
  Smolk i bägaren är att nutida svenska politiker inte inser varför de sitter på sina taburetter.

Kommentera