Misstänkt övergrepp på förskola i östra Sörmland

BROTTSLIGHET. I går skrev den Eskiltunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter om att en fast anställd medarbetare på en förskola i östra Sörmland misstänks för övergrepp mot barn.

Personen har varit anhållen men är nu släppt.

– Pettersson undrar varför man inte nämner att de misstänkta övergreppen skett i Oxelösund eller varför kommunen dröjde flera dagar med att informera samtliga vårdnadshavare på förskolan?

”I denna situation är det viktigt att vi alla är professionella och stöttar varandra genom att prata om det vi vet och inte det vi tror, helt enkelt att vi undviker att spekulera”, skriver kommunchefen Johan Persson som har för vana att inte tala om allt han vet och dölja en hel del saker…

Om Johan Persson på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Misstänkt övergrepp på förskola i östra Sörmland

 1. Och de skall kvoteras till vissa tjänster.Ta en förskola, där barnen inte kan reagera eller tycka till någonting. Eller en äldreomsorg, där våra gamla tystas.
  Hur kan vi acceptera detta skamliga ,som förstör livet av många familjer.
  Varför reagerar inte regeringen?
  Inte undra på att BRIS får allt flera samtal och det gäller inte alltid missbruk inom familjer som samhället skyller på.
  Barnen är oskyddade överallt.

 2. Folk tillåts inte skydda sin familj, när dömda pedofiler avtjänat sina straff och kommer ut i samhället igen.
  Pedofilernas välmående, trumfar eventuella nya offers. Sexuell lust till barn, är ju inte något som försvinner av sig själv.

 3. Svenska nyheter anno 2020. Allting som vanligt, ingenting förvånar längre. Stackars barn!

Kommentera