Stäng

Nigerianska muslimer mördar hjälparbetare

ISLAM. De mordlystna muslimerna i gruppen ”Boko Haram”  har mördat fem hjälparbetare, i onsdags i denna vecka.  Man spelade in en video av den barbariska akten, som finns nedan.

Terroristerna bekräftade att deras offer var humanitär personal i icke-statliga organisationer.

Fem män, med ansikten täckta, stod bakom hjälparbetarna och sköt dem efter att ha kommenterat. I ett meddelande sade en av terroristerna: ”till de otrogna som använder dig för att fuska och förvandla vårt folk till vantro”.

Nigerias president Muhammadu Buhari, som är muslim, uttrycker i ett skriftligt uttalande sitt stöd för ”familjerna till de fem biståndsarbetarna” och gör utfästelser om att jihadisterna ska ”utplånas fullständigt.”

Det tio år långa islamistiska väpnade upproret i nordöstra Nigeria har krävt minst 36.000 liv. Över två miljoner människor har tvingats fly sina hem.

Läs mer om detta i den Nigerianska tidningen DAILY POST

 

 

6 reaktioner på “Nigerianska muslimer mördar hjälparbetare

  1. Utspelen från Herr Ljugodarski upphör aldrig att förvåna.Nigerianer skulle vara Sveriges räddning var den senaste tankevurpan.Kan den här karln verkligen sova gott om nätterna med tanke på alla lögner och drev som han har stått bakom ?? Han bor förmodligen stort och flott så Herr Ljugodarski kan väl inhysa ett par stycken hemma hos sig så han på så sätt kan föregå med gott exempel.

  2. Dan Eliasson, vår f d polischef, hade ömmat om mördarna och undrat vilka trauman de haft.
    Sedan hade man hållit varandras händer och manifesterat mot rasism.
    Efter en kurs i svensk humanism, hade de varit välkomna att jobba som kassörska på ICA.
    Så tänker ledande svenska myndighetschefer och politiker, om islams terrorister.

    1. O Reinfeldt med anhang hade gärna hjälpt till o placera dom i en redan utdömd Smålänsk håla utan några som helst framtidsutsikter men med full kyrkogård. FY FAAN när får vi skottpengar på det patrasket jag blir den förste o köpa illegalt vapen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: