Twitter stämplar davidsstjärnan som en hatisk symbol

DISKRIMINERING. En davidsstjärna är en sexuddig stjärna, det vill säga ett hexagram som är format av två trianglar. Den är mest förknippad med judendomen men har använts i många kulturer sedan bronsåldern.

Davidsstjärnan är känd sedan bronsåldern och brukad i många kulturer. I den arabiska traditionen kallas den ”Davids sköld” alternativt ”Salomos sigill”. Man tror att namnets ursprung kommer efter formen eller emblemet på Kung Davids sköld. Davidsstjärnan kopplas ihop med David som en symbol. För det judiska folket har den efter hand fått en position motsvarande det kristna korset.

Många människor vill tro att Big Tech gör ofrivilliga misstag när de stänger konton och kasta ut folk för småsaker. De tror att det beror på missförstånd.

‘Hateful imagery’: Twitter locks out Jewish users for posting Star of David

Denna ursäktande attityd används av Big Tech hantlangare när deras härskare har gjort något som verkar obegripligt.

Nu har Twitter stängt konton som postat Davidsstjärnan. Det rapporterar en brittisk visselblåsargrupp:

Kampanjen mot antisemitism (CAA) meddelade på måndagen att Twitter ”har ansett Davidsstjärnan, en symbol för judendomen och judisk stolthet, vara ”hatiska bilder”, och spärrar konton för de användare som visar den.

Flera Twitter-användare har vänt sig till whistleblower gruppen och sade att de har informerats om att stjärnan i David är hatisk.

Enligt CAA, kontaktade flera Twitter-användare den brittisk-baserade organisation för att klaga på att deras konton var låsta, med den sociala mediejätten ger följande förklaring: ”Vi har fastställt att du använder hatiska bilder eller symboler i din profilbild eller profilrubrik. Som ett resultat har vi låst ditt konto.”

Twitter meddelade att när stjärnan i David togs bort, kan kontot öppnas igen.

Läs mer på Document.no…

Big Tech tyranner är företag som Google, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, och många fler.

-Pettersson säger att i konsekvensens namn borde då Twitter förbjuda de kristna korset och islams nymåne med stjärnan (Venus) men islam törs ingen ge sig på…

Problemet är att Google, Facebook, Twitter med flera tror att de är Gud. De vill inte ha någon över sig.

Världens nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Twitter stämplar davidsstjärnan som en hatisk symbol

  1. De som är så naiva att de inte kan leva utan Twitter fortsätter att göra så, resten sluta genast! När ni ändå är igång gör likadant med Facebook.

Kommentera