Skottskadad man lämnades på akuten i Göteborg


BROTTSLIGHET. Klockan 16.33 släpptes en skottskadad man av vid akutmottagningen på Östra Sjukhuset i Göteborg. En skottskadad man lämnades av och bilen körde i väg.

– Mannen är känd utav av polisen tidigare och kom in på akuten med en skottskada i benet. Det var en mörk bil som släpper av denna person. Bilen åker sedan i väg utan att stanna eller hjälpa till. Vi vet inte vilken bil detta är men vi har våra aningar, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Väl inne på sjukhuset visade det sig att mannen hade fått en skottskada i benet. – Då tillkallas polis eftersom det fanns en misstanke om brott. Polisbilar skickas dit eftersom vi inte vet vad det handlar om. Det kanske finns en hotbild mot mannen eller liknande, säger Christer Fuxborg.

Polisen försöker hålla ett samtal med den skottskadade mannen.– Men han är inte alls intresserad av att prata med oss. Han kanske är på bättre humör efter att han fått vård, säger Christer Fuxborg.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Skottskadad man lämnades på akuten i Göteborg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: