Stäng

Brandbomber kastade mot socialförvaltningens kontor i Malmö

BROTTSLIGHET. Flera flaskor med brandfarlig vätska har kastats mot socialförvaltningens kontor på Hålsjögatan i Malmö, rapporterar Sydsvenskan,tyvärr bakom betalvägg. 

Det finns inga uppgifter om någon skadad person, men själva fastigheten ska ha fått yttre skador. Händelsen rubriceras som mordbrand och platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

– Det är ingen person gripen just nu. Vi jobbar med att höra vittnen på platsen, säger Katarina Rusin på polisen i region syd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Brandbomber kastade mot socialförvaltningens kontor i Malmö

 1. Av klimat/miljöskäl kommer man att återanvända den notisen. Endast ortnamnet ändras.

 2. Har det betalats ut för lite bidrag nu igen till framtidens lönsamma raketforskare ?
  Vad taskigt, är bara att öka på bidragen och spara in ännu mer på äldrevården….

 3. Jättebra. Stäng socialkontoret helt i malmö.
  Tänk vad pengar vi skulle spara på det.

  1. Nej, någon stängning blir det inte, däremot ännu mer och ännu högre bidrag till alla missnöjda lönsamma och arbetsskygga raketforskare !

 4. Jag kan gå in som sakkunnig till regeringen och berätta hur Sverige ska undvika dylika angrepp på socialtjänst. Förresten, det fattar alla utom politiker. Här kan nog nästan alla svenskar vara sakkunniga.

 5. Ett bevis på att en del av befolkningen lider av ”gott förstånd har de ont om” syndromet. Du skall ej bita den hand som föder dig!

 6. Var det för att socialkontoret varit rättvist återhållsam med utbetalning till någon missnöjd klient eller… ? Kanske dags börja arbeta ihop sina egna pengar i stället för att sitta hemma och knåpa ihop molotovcocktails. Den verksamheten urholkar välfärden och inte minst den egna ekonomin. Ja visst! Malmö kommun gör konkurser varje år på 6 miljarder.

 7. Men det finns kanske namn på någon som inte fått igenom
  extra utdelning på bidragslotteriet?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: