Stäng

Godmorgon, Göran Greider…

MEDIA. Socialdemokraten Göran Greider är sedan 1999 chefredaktör för den fristående socialdemokratiska dagstidningen Dala-Demokraten och deltar ofta i den offentliga debatten. På SVT tillhör han inventarier och nyligen var han med i SR P1 Godmorgon världen där Göran Greider tyckte språktest i äldreomsorgen var en dum idé. 

-Pettersson undrar om Göran Greider kan arabiska?

Steget efter
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Godmorgon, Göran Greider…

 1. Efter 3 år i Borlänge har jag aldrig ens sett tankesmedjan som skapade Dalkurdistan: Greider och F-minister Peter Hultquisling, i registrerat partnerskap, och HIV-test vore absolut integritetskränkande.

 2. Det är två personer som jag skulle ge en stor summa pengar för att få göra ett par saker med:
  Binda fast G.Greider och den där alltid gäspige tomten Peter Eriksson(Miljöpartiet) i var sin barberarstol, ta fram en kraftig hårklippningsmaskin och helt intill flinten tvångsklippa de två.
  Därefter en ordentlig ansiktsrakning. Slätrakning.

  Sedan jag gjorde värnplikten retar jag mig så in i h@#$%! på sådana här professorfigurer med deras allmänt sjaskiga uppsyn samt gäspighet och sluddrande…

 3. Jag kan tillägga att det också är dumt och repressivt med doulor, som talar barnaföderskans modersmål och med tolkar t.ex. vid rättegångar. Det blir så bra ändå och lite svinn får man räkna med.

 4. Vad annat kan man förvänta sig av en vidrig vänsterextremist som aldrig verkar ha ägt en kam ?

 5. Då säger Greider egentligen nej till att ha kompetent och utbildad personal inom sjukvården.
  Ska man inte kunna bli förstådd av och förstå, personerna man ska hjälpa?
  Vilket stolpskott!

 6. Beställde en sjukresa idag och handläggaren kunde stapplande svenska, men har är väl billig med 80% betald av oss. Vi står ju hur vi än vänder oss för 100% eftersom det är Regionen som är arbetsgivaren, men frågan är kommer jag till rätt sjukhus.

 7. Den mannen respekterar inte sjukvård
  inte Pensionären
  Inte den omsorg de gamla är förtjänade av
  han skiter i de som kämpat för att få den service de äldre en gång blivit lovade!!
  Vad står denne vänster glidaren för??
  jo massinvandringen och ett totalt förfall
  fy fanken vad lågt av en som repensenterar ett sk arbetarparti
  de börjar bli helt förryckta i sin tro att muslimerna är framtiden
  skandal

 8. Göran G en av de förvuxna barnen inom sossesfären, SVT’s gullgosse men också en av de som utan att själv veta, en reklampelare för SD.
  PS såg att offended = förolämpad, översätts som stött av dessa som om de får frågan: ”är du miljöpartist” genast blir en stött-ing. DS

 9. Det verkar som om G.G. anser att invandrare är helt Obildbara Analfabeter och mer eller mindre Dumma i Huvudet. Det är tydligen lite för mycket begärt att de ska kunna lära sig några nya ord på svenska. Verkar ju helt livsfarligt att jobba med människor i en krävande miljö med en massa medicinska termer och inte kunna ta till sig någon form av info.
  Här kan vi införa ett nytt begrepp för att definiera den värsta sorten :
  G.G.-RASISM.

 10. Ge våra gamla som byggt upp landet vad de behöver. Eftersom många äldre hör dåligt är det viktigt att de som vårdar pratar svenska mycket bra. Frigör resurser från Migrationsverket och från kommunernas satsning på ungdomar från Mellanöstern. Utlänningar måste ha jobb nu, annars får dom åka tillbaka hem till Mellanöstern/Nordafrika. Inga mer bidrag till dem.
  Mer svensk personal på äldreboende. Utlänningar som inte behärskar perfekt svenska göre sig inte besvär.

 11. GG´s dumheter är konsekventa; de är alltid emot det svenska folket och för Internationalen = global diktatur.

 12. Det är en skam för SVT att ha Göran Greider som inventarium. Jag protesterar som skattebetalare och därmed delägare. Jag kräver ett uttalande från VD.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: