Stäng

18-åring blev nummer 21

BROTTSLIGHET. I förrgår hittades en ung man död i en skogsdunge i Vällingby, då trodde polisen att han legat en tid.

Nu har två 17-åringar häktats misstänkta för mord på den 18-åring som hittades död i Vinsta i västra Stockholm.

18-åringen skjutits i huvudet på nära håll. När han hittades i ett skogsparti bar han plasthandskar. 18-åringen har ingen känd koppling till kriminalitet.

Polisen

– Pettersson säger att mångkultur är spännande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

12 reaktioner på “18-åring blev nummer 21

 1. Ett sådant fall borde få alla våra politiker att reagera och agera. Men de fortsätter sitt trätande partierna emellan och skiter fullständigt i hur det går för vårt land.
  Förstår de inte hur nära vi har kommit till fullständig anarki?

 2. 1999 förändrades Vårt Fosterland!
  1999 sålde socialdemokraterna Sverige till muslimerna!
  1999 skrev de kontrakt med muslimerna!
  1999 började förfallet i Vårt Fosterland!
  1999 blev socialdemokraterna LANDSFÖRRÄDARE!

  Vill vi ha LANDSFÖRRÄDARE i Vårt Fosterland?
  Kan vi ha LANDSFÖRRÄDARE I Vårt Fosterland?
  Kan vi låta muslimer styra Vårt Fosterland?

  Fundera på det!

 3. Ingen fälld ståtlig 21-taggare !
  Förmodligen bara en på sikt lönsam importerad kriminell parasit…..

 4. Låt alla EU s förhandlingar vara offentliga så vi vad för djävelskap de hittar på.
  Och som sagt ut ur det skiter.
  Efter vi gick med i EU har allting blivit värre år gör år.En drös akademiker sitter och och gör allt värre.

  1. Vem har inbillat dig att det sitter akademiker.
   Svetsare, hårfrisörskor, pottkuskar och kassörskor är sanningen.

 5. Vi som var med på 1950~60 talet kan jämföra med hur det var då och hur det är nu. Vår tids unga skulle bara veta ! Då var inte dödsskjutngar, knivdråp, dödsmisshandel, gängvåldtäkter, bil och skolbränder, osv, vardagliga händelser som det är numera. Ett mord förr väckte stora rubriker och följdes upp i dagspressen vecka efter vecka, idag har alla sådana händelser bivit det nya normala. Och alla vet vad det beror på, men det får man ju inte säga rakt ut i det Politiskt Korrekta Sverige, ty då påstås man för att vara allt ifrån rasist till nazist, så det är tydligen enligt PK bättre att landet får gå under i den heliga mångkulturens namn.

  1. Pålsjö ! Kan ej uttala mig om 50-60 talet . Tror ej att ni kör med fake news. Kan bara komplettera att det var lika lugnt i detta avlånga land på 70-80 talet ! Född sent 60-tal . Hur som hur kommer AlLDRIG Sverige vara samma land tyvärr !!! För mig är den ständiga frågan hur det det är möjligt att hjärntvätta ett helt lands befolkning att tro att denna framtid kommer bli bra ??????????

  1. Det var på den gamla goda tiden som man haft turen att växa upp i och fått uppleva men enligt dagens skitungar inom vänstermaffian och övriga PK-etablissemanget så var ju allt värre när Sverige var ett homogent kristet icke mångkulturellt och rent land !
   Vi som var med vet bättre, tragiskt att våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn inte får uppleva det gamla fina Folkhemmet, det har landsförrädarna satt stopp för…

  2. Och dåtida dagspressen uppehöll sig veckovis över morden i detalj. Bilder från brottsplatsen,och foto av mördarna. Vill inte nämna namn,men vissa av dem finns ännu idag,lagrat i mitt bakhuvud.
   I och för sig skulle ju inte våra huvud hinna registrera alla araber,niggrar och likande marodörer,i dagens Abzurdistan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: