Vart tog de riktiga socialdemokraterna vägen?

INVANDRING. Den socialdemokratiske statsministern Per Albin Hansson lanserade begreppet ”Folkhemmet” 1928, Per Albin menade att Sverige skulle bli ett ”gott hem för alla svenskar” . Utvecklingsminister Ulla Lindström (S) hoppades 1955 att Sveriges enhetliga befolkning inte skulle upplbandas med främmande folkelement. 

”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden”, sade statsminister Tage Erlander (S) år 1965. 

1989 hade vi en ”enorm” invandring på runt 30.000 migranter. Då beslutade statsminister Ingvar Carlsson (S) att stänga gränsen. Sverige var fullt och Sverige klarade inte mer sa Carlsson och fick stöd av moderaterna. Gränsen öppnades sedan av Carl Bildt (M) efter utpressning av folkpartiledaren Bengt Westerberg.

Sedan kom socialdemokraten Göran Persson, han var en riktig buffel och långt ifrån min favorit men när jag jämför med dagens ”socialdemokrater” kan man känna en stor saknad.

-Pettersson undrar om inte Göran Persson (S) var den siste förnuftige socialdemokraten, en som satte Sverige och svenskarna först, en person med sund förnuft och konsekvenstänkande, jämfört med dagens…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 thoughts on “Vart tog de riktiga socialdemokraterna vägen?

 1. Gissar att det är så det blir när ett parti spelat ut sin roll, då har man inte längre något vettigt att komma och då övergår det till ren nonsenspolitik, som t.ex genustrams.
  Man skulle nog kunna säga det om MP också, sedan de kom in i riksdagen har alla andra partierna sin egen miljöpolitik, numera gör MP inget för miljön annat än symbolpolitik, det enda viktiga frågan för MP verkar nu vara att behålla eller öka invandringen.

 2. De som var socialdemokrater tog sitt förnuft till fånga, när Palme tog över med sina gossar och flickor, och lämnade för andra partier.

 3. Ja du löfven vad tror du palme hade tyckt om sverige i dag.
  Jag viil ha ett svar..
  Men det kommer jag inte få. för jag är svensk och arbetat i 49 år och betalat skatt varje månad.
  Carl ponnsans gubbe.
  AFS

 4. De är döda nästan allihop. De som lever har nog gått in i dimman. De som finns kvar och aldrig kan tänka sig rösta annat än S försvinner ju med naturlig avgång. Nä nåt mer urspårat än dagens sossar finns inte. En skam att dom får använda partinamnet och solka ned det.


 5. svaret skitenkelt BILLIG ARBETSKRAFT, va och är just
  slaveri, som har ju penetrerats här mkt sista veckan…
  för det ska funka krävdes en viss organisation, som inte
  motarbetar sig själv genom Abzurdistans egen Lands-
  organisationen…då detta inte funka alls tog den svarta
  importen av arbetskraften över och knegar helst svart
  …noll koll på denna grupp, medan Abzurdistans sedan
  tidigare bofasta kollas desto grundligare…riktigt lön-
  samma och för staten svårhanterliga sysslor är nu den
  svarta gruppens främsta inkomstkälla…de som sker
  nu är uppbyggnaden av revir, de skördar sina offer i
  stor skala t.ex i Mexiko, som ännu är strået vassare
  därvidlag än oss…men tids nog är vi nog i kapp?

 6. Tror att det även hos S finns några som man kan lyssna till utan att få en massa skit tillbaka , en som är lugn och saklig är Vidar Andersson och en annan är Stig-Björn Ljunggren som inte förivrar sig eller höjer rösten . Men tyvärr så är dom för få så deras inflytande i partiet blir mycket marginellt.

 7. Istället för att höra på alla PK Tomtar i programmet Sommar
  i P1, gå in och lyssna På Julia Caesars sommarprogram 2029
  mycket mer värt!

 8. På den tiden det fanns riktiga socialdemokrater var det folk som förstod vad deras uppgift var, om inte annat så såg dom till att utbilda sig i ämnet dom hade hand om.

  Dagens så kallade sossar har inte ens en riktig utbildning, ta bara den högsta ledaren. Dom påstår att denne är svetsare, fastän denne hoppade av utbildningen i förtid. Sen resten är inkvoterade för sin lathet och okunskap, dom kan inte ens vara med i direktsänd debatt. Verklighetsfrånvaro som ingen annan med normal hjärnfunktion kan ens tänka sig att ha, men makten ska dom ha med alla medel.

  Jag förstår att dom är tvungna att ha en betryggande pension efter att dom slutat, totalt oanställningsbara inom alla arbeten som finns i hela Sverige. Finns ingen normal arbetsgivare som skulle röra i dom med tång ens

 9. Jag tyckte att jag såg på Ledarsidorna för ett tag sedan att Johan Westerholm hade lämnat partiet. Det skulle i så fall varit den sista socialdemokraten. ”Alltid i opposition” på slutet.

  Jag förstår honom.

 10. ”Vart tog de riktiga socialdemokraterna vägen?”
  Ja…det är nog många som funderar över detta mysterium,och var kommer alla dessa ”ryggradslösa svamlare” ifrån.

 11. I angivarstaten Sverige ska vi opposionella givetvis aldrig figurera med våra riktiga namn etc..Det är som att ge dessa jävulsväsen förhandsinformation och det har inga segrar vunnits med.De alternativmedier som kräver att vi hänger ut oss för deras pöbel ser vi som suspekta.

Kommentera