Vit kvinna åtalad för rasist-attack…

MEDIA. Framhäv inte berörda personers etniska ursprung står det i pressens egna regler. Trots det hänger den “seriösa” tidningen Aftonbladet mer än gärna ut vita och svenskar innan de är dömda.

20200707_060048Svarta, araber, muslimer och invandrare hängs knappt ut även om de är dömda.

– Pettersson säger att Aftonbladet med flera använder de  pressetiska reglerna som gummisnoddar för att framhäva att mångkultur, invandrare och svarta är goda medan vita är onda rasister.

Journalister

medias_rapportering

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Vit kvinna åtalad för rasist-attack…

  • Nä, det finns fler. Träffade på en i Stockholm för ett par år sen. Han var lite besviken på våra fåglar. För många av dem han såg här hade han ju också sett i Afrika.
   Många av våra fåglar semestrar ju där under vinterhalvåret. Eller är det som så att det är deras fåglar som semestrar hos oss under sommaren? ?

   • De tyska rasforskarna skulle väl klia sig i huvudet om de besökte socialdemokratins experiment Sverige idag, med alla assistanbedragare och apatiska flyktingbarn, fängelser med afrikanska narkotikasmugglare, Akilovs och rånare från Uzbekistan etc. Rinkeby socialismens showroom.

 1. Tänk att det kan bli rubriker av ingenting.Här uppstår det ett bråk för att kvinnan har en okopplad hund och blir tillsagd.Hon tänder till och börjar gapa om polis vilket var tämligen onödigt då detta hade kunnat lösas på ett mer vuxet sätt.Men i tidens tecken blir det en ” rasistisk attack ” istället.Herregud vilken skitsak att göra stor affär av.

 2. Pk folk har idag satsat hela sin person och heder, på att mångkulturen skapar fred och lycka på jorden. Vissa t o m håller tyst om att de våldtagits, för att inte skada sin “religion”.
  Hur kan vänster folk helhjärtat stödja globalismen, som egentligen finansieras av globala koncerner och en handfull av jordens rikaste? Varför stöttar vänstern de extremaste superkapitalisterna, som bara tänker på att bli ännu rikare och få ännu mer makt?

 3. Jag tänker efter hur kvinnan kan utgöra en fara för allmänheten och för den, som filmar. Han säger åt kvinnan att koppla hunden och hon blir ilsken. Filmar han för att det är olagligt att släppa loss hundar på området eller mest för att hon är vit? Åtalet och domen mot kvinnan är tydligen redan avklarad. Blir nyfiken på hur det gick. Hade kvinnan reagerat annorlunda om en vit man filmat och sagt till? Hade mannen, som filmade gjort samma sak om det varit en svart kvinna med hund? Vem kan veta det? Man får då lägga ned lite jobb och rota i personernas eventuella straffhistorik antar jag. Såna journalister blir mer och mer sällsynta.

 4. Löjliga skriverier i “slaskmedia” om s.k. rasistattacker.
  Snart får man väl som “vit” inte äta lakrits för då är det rasistiskt.
  Gud hjälpe oss vilken galenskap.

 5. Tydligen gäller inte de pressetiska reglerna på AB när det handlar om rapportering om vita människor. Är det ett arv från JH.

 6. Har inte läst vad som egentligen hände, men målet med agendan tycks vara att Vita inte ens vare sig ska få ta hjälp av polisen eller försvara sig själv mot kriminella utlänningar.

Kommentera