Kvinna rånad på sin elscooter


BROTTSLIGHET. En kvinna slog under eftermiddagen larm till polisen efter att två personer ska ha stulit hennes elscooter i Kungsträdgården i centrala Stockholm.

Elscooter

Exempel på elscooter, de finns i många utföranden

Polisen skriver på sin hemsida att de rubricerar händelsen som ett rån då våld ska ha använts vid brottet.

Polisen söker just nu efter gärningspersonerna.

Det finns inga uppgifter om att kvinnan ska ha skadats fysiskt i samband med rånet.

– Pettersson saknar ett signalement på gärningsmännen och en beskrivning på elskotern…

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Kvinna rånad på sin elscooter

 • Tony

  Lite konstigt när medeltidsuppfostrade är så förtjusta i
  Kapitalistprylar, som ju kommer ifrån nutid?

  Gilla

 • Kent

  Inget signalement är också ett signalement.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Jag blir så förbannad på alla dagens kriminella etniska äkta infödda svenskar !!!!!!!!
  Vad ska alla stackars importerade lönsamma icke kristna nysvenskar tro om det svenska bidragsparadiset som de sökt skydd i ?

  Gilla

  • Realist

   Tror Du Kenth Andersson,
   att dom tänker ”åka” på elskotern till mellanöstern/somalia/eritrea/sudan/ marocko eller nåt annat land ??

   Gilla

 • Maya

  Förr så skedde personrån och våldtäkter på mörka undanskymda platser.I dag blir du rånad mitt på dagen bland en massa folk.Våldtagen riskerar man att bli när man går till och från jobbet eller går ner i tvättstugan.Jag saknar mitt gamla tråkiga och trygga Sverige.Tack till alla er politiker som vände Sverige ryggen……

  Gillad av 2 personer

 • Billy Boy

  Om El-scootern som stals från kvinnan var av en modell som går att köra i max 45km/h så skall den enligt Transportstyrelsen vara registrerad och försedd med registreringsnummer.

  Delcitat

  Transportstyrelsen och bilprovningen har godkänt scootrar och därmed så har de fått reg.nummer. Det innebär att det är lagligt att köra med dem upptill 45km/h, precis som med en vanlig scooter. Lagligt och försäkrad.

  Till skillnad från det många butiker påstår så täcker inte hemförsäkringen dessa om de inte är godkända av transportstyrelsen. Samma princip gäller som om det vore en vanlig EU-scooter, enda skillnad är energiförsörjningen (el kontra scooter bensin).

  Slut delcitat

  Om den stulna el-scootern ingick i gruppen ovan och därmed hade ett registreringsnummer borde polisen åtminstone publicera reg.numret för att få in tips från allmänheten om scootern upptäcks ute i trafiken.

  Scooter-tjuven (tjuvarna) kunde då gripas och lagföras och det stulna fordonet återlämnas till kvinnan, som är den rättmätiga ägaren.

  Gilla

 • Maja 2

  De måste ha kameror på Kungsan med tanke på knarkförsäljning och allt kriminellt som sker där.Eller just det, nej. Det kanske är olagligt att filma säljarna .

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: