Ensamkommande syrier försökte våldta 10-årig syster hos tandläkaren

BROTTSLIGHET. Den 17 september 2019 i Vetlanda försökte Hussein, då 15 år gammal, våldta sin 10-åriga lillasyster vid ett besök hos Folktandvården.

Den 1 april 2020 meddelade Eksjö tingsrätt domen. Hussein Al Saleh dömdes för försök till sexuellt övergrepp mot barn. Påföljden blev ungdomsvård. Han blev även skyldig att betala 30.000 kr i skadestånd till flickan.

Utredning om Hussein – I Socialförvaltningens utredning framkom uppgifter om att Hussein erkänt våldtäktsförsöket för sin kvinnliga terapeut. Har har även vidgått att han tidigare utsatt sin lillasyster för sexuella övergrepp.

Enligt uppgifter från Off.Clinic behandlingshem har Hussein visat tecken på negativ kvinnosyn genom att han tagit kvinnlig personal på brösten.

Hussein ansökte om uppehållstillstånd den 20 juli 2015 och fick permanent uppehållstillstånd den 26 juli 2016. Hussein kom till Sverige som ”ensamkommande barn”, trots att han kom tillsammans med sin farbror.

Hans föräldrar och syskon kom till Sverige år 2018 efter att också de beviljats uppehållstillstånd, på grund av familjeanknytning. Hussein fick svenskt medborgarskap den 9 maj 2019.

Hussein fick medborgarskap på kortare tid än fyra år och jag tycker att någon ansvarig på migrationsverket borde åtalas…

Det värsta i det här fallet är kanske att att Husseins föräldrar brister i sin roll som vårdnadshavare. De förnekar Husseins sexbrott mot systern och bidrar till att hjälpa Hussein att begå nya brott.

Tingsrättens dom överklagades av Hussein och åklagaren men Hovrätten valde att fastställa tingsrättsdomen.

Föräldrarna har även överklagad till kammarrätten då de anser att Hussein inte behöver vård:

”Husseins vårdnadshavare förnekar händelsen och uttrycker oro för familjens heder. Vårdnadshavarnas förhållningssätt utgör en påtaglig risk att Husseins hälsa och utveckling skadas då de underlåter att agera för att skydda honom från att på nytt begå kriminella handlingar i form av sexuella övergrepp. Vårdnadshavarnas omsorgsbrister riskerar att få stora konsekvenser för hans fortsatta utveckling. Hussein har genom sina handlingar uppvisat ett socialt nedbrytande beteende som starkt bryter mot samhällets grundläggande normer”.

”Han har även en längre historik av beteendeproblematik i skolan. Hussein har stora kunskapsluckor och en misstänkt språkstörning. Han beskrivs som omogen och har svårt att läsa av koder. Bedömningen är att Hussein har behov av vård utanför hemmet då det föreligger en påtaglig risk att hans hälsa och utveckling kan komma att skadas. Vårdnadshavarna vidhåller att händelsen inte har hänt. De säger att Hussein inte har några problem i skolan men han har problem i skolan då han har underkänt i flera ämnen”.

Föräldrarna: ”Hussein har inte gjort det som påstås vid tandläkarmottagningen. Han har inte gjort något på Off.Clinic. Det stämmer inte att barnen har sagt att det hänt. Barnen har blivit pressade av socialtjänsten”.

”De vill att deras barn ska få utbildning i Sverige. Det föreligger inga brister i omsorgsförmågan”.

Förvaltningsrätten beslutar om omedelbar vård och Kammarrätten fastställer beslutet. Föräldrarna till Kammarrätten: ”Om Hussein skulle få komma hem igen, skulle allt bli normalt och socialtjänsten skulle få komma på besök om det skulle behövas. De har en god föräldraförmåga, vilket visar sig genom att deras övriga barn bor kvar i hemmet”.

Hussein dåliga beteende har fortsatt på HVB-hemmet.

-Pettersson tycker att Hussein och föräldrar ska skickas tillbaka till Syrien, den tio-åriga flickan kan stanna om det finns några lämpliga adoptivföräldrar…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Ensamkommande syrier försökte våldta 10-årig syster hos tandläkaren

 1. Numera har anhöriga med sig ”adopterade” flickor i passande ålder, som det heter.De följer med familjer hit till Norden , endera som pigor, älskarinnor till gubben i familjen eller sonen som i det här fallet. De kan också få en roll som hustru nummer 2 eller 3 i familjer.
  Det här är ett stort växande problem,skriver Migri i Finland.Vi vet att flickor inte är adopterade, mer som köpta för att bidra med olika saker i familjer.
  Jag tror att flickan i detta fall inte är en syster utan en leksak för de vuxna männen i familjen.

 2. Sådana typer har aldrig det svenska folket bett om att få till Sverige……..vilka ligger bakom detta?

 3. Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vår välfärd!

  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA
  vill vi ha sekten i Vårt Fosterland!

 4. Alltså, jag får inte ihop detta. Hussein + Syster + Farbror + Föräldrar.
  Ändå ska han av någon outgrundlig anledning benämnas : ”Ensamkommande”. Kan man beställa en gruppresa för endast en person ?

  • Du missar att resultatet blir en gruppresa.

   Först skickar man hit den mest efterblivna sonen, som får PUT direkt som ”ensamkommande flyktingbarn”.

   Då dom nu kastat ankar i Sverige, kan resten av släkten söka anhöriginvandring med hänvisning till sitt stackars barn som bor ensam här.

   Då det är fråga om ett barn, blir det gratis flygbiljetter, gratis uppehälle ja gratis all inklusive livet ut för resten av släkten – kort sagt jackpott.

   Och vem betalar alla räkningar?

   Jo samma myndigheter som mördar pensionärer för att frigöra medel och lägenheter för mera gratis invandring.

   Så vi utplundras på våra skattemedel, mördas för våra lägenheter och pensioner – allt skänks sedan till vilt främmande kriminella från utlandet.

   • Korrekt. Man skickar den av mankön som man mest kan undvara och hoppas att denne överlever strapatserna och kan leverera en livslång all-inclusive för hela klanen. Svenska myndigheter bemödar sig inte ens om att kontrollera att de ens är släkt. Å andra sidan skulle en genetisk utredning kanske blottlägga ”intressanta” släktskap?

 5. Frågan är om vi inte skulle skicka muslimerna till Afrika. De verkar ha mer gemensamt med aporna än med oss nordbor.

 6. Fint folk…inavel…och vad blir det av det
  Jo skithögar..
  Något fel där..
  Ponnsan
  AfS

 7. Här i den siviliserade världen kallas sånt för inavel. Märkligt att vissa partier vill öka invandringen av dessa individer men det är väl endast som röstboskap ..….

 8. Hans ålder är ju ytterst tvivelaktig med tanke på tidigare erfarenheter. Klart
  han ska utvisas tillsammans med sina målsmän. Sverige måste ta ansvar för sina medborgare och åtgärda växande sociala problem i svenska samhället. De, som utnyttjar demokratiska samhällen för sina kriminella syften, ska utvisas till sina hemländer i första hand men passar bäst att bo i stränga diktaturer.

 9. Det är väl det som de använder sina systrar till, hedersbegrepp och annat crap som de tutar i oss, västerlänningar. Inte mycket respekt för sin religion där inte, men företrädaren tycker säkert att det är ok, det finns ju undantag till det mesta, förlåtande religion det där, för brottslingar så att säga!

 10. Fick denna på sikt lönsamma och förmodligen orättvist behandlade parasit en väl genomförd tandläkarundersökning efter övergreppet ?
  Om inte så strider det naturligtvis mot de mänskliga rättigheterna och det gillar inte Steffe och hans landsförädiska familj 7 klövern.

 11. Såna här ”guldklimpar” ska vi importera i massor så våra politiker får sitt lystmäte.

 12. ”Hussein fick medborgarskap på kortare tid än fyra år och jag tycker att någon ansvarig på migrationsverket borde åtalas…!

  Inte bara de ansvariga. Utförarna har ett lika stort ansvar. Att genomföra beslut som strider mot förvaltningslagen och reglerbrevet är i princip straffbart även om din tjänsteställning är mer modest.

  ”Förvaltningslag (2017:900)

  5 § En myndighet får endast vidta åtgärder som har stöd i rättsordningen.

  I sin verksamhet ska myndigheten vara saklig och opartisk.”

  Precis som i USA där Obama, Biden, Comey, och Strzok förväntade sig komma undan det som beskrivs vara det närmaste en statskupp som USA har sett förväntar sig alltid herrefolk att komma undan.

 13. Vi får oftast de apor de andra vill bli av med. Fortsätter detta blir det riktigt dyrt. Vem tror att denna våldtäktsmans föräldrar arbetar? Vem tror på flykten? Varför flydde han ensam om hans föräldrar var i livet? De borde åtalas för att låta våldtäktsmannen åka gummibåt på Medelhavet utan deras uppsikt.

  ÄCKLIGA AS!

 14. Tänk vilken börda Syrien har sluppit med alla sk flyktingar hit. Många kriminella och parasiter slipper de, vi får ta hand om ,vårda och betala mot vår vilja.
  Nu när polishusen räcker inte till, skulle inte det vara en mått för att kraftigt minska invandringen eller vad säger M Johansson,som ljuger att kriminaliteten har minskat i och med invandringen !

Kommentera