Har ni hört den förut?

Visan om att Sverigedemokraterna inte bjuds in till evenemang? Klart ni har då den är en världshit i vänsterkretsar.

Den här gången är det Boinstitutet som arrangerar ett digitalt seminarium istället för Almedalsveckan

Ett av inslagen i denna digitala Almedalsvecka är ett inslag med riksdagspartiernas bostadspolitiska talespersoner där dessa ska föra fram sina förslag om en framtida bostadspolitik. På twitter fick medborgarna föra fram de frågor som panelen skulle utsättas för, men vänta nu…

bara 7 av riksdagens 8 partier finns representerade. Sverigedemokraternas bostadspolitiska talesperson saknas och på frågan kom det ganska väntade svaret.

Jodå, vi har hört visan om och om och om igen…

Boinstitutet är nära knutet till Hyresgästföreningen och då börjar det kanske gå upp en ljus. En ljus som sprider glans över det faktum att Boinstitutet närvarade på Socialdemokraternas kongress i mars 2019.

Då vet ni att Hyresgästföreningen inte har några problem att utesluta ett av riksdagens partier, så röstar ni på dem bör ni kanske fundera över ert eventuella medlemskap?

17 thoughts on “Har ni hört den förut?

 1. N-socialister kämpar mot en ny förintelse, allt för det större goda, de vill ändra på befolkningens etnicitet igen. Påminner om Länsstyrelserna som planterade in främmande arter t. ex. Kanadagås

 2. Att han inte undertecknar med leg. Idiot.?

  Tror merparten av Svenska folket skiter fullständigt i detta
  löjliga värdegrundstjafs.

 3. Förvånande att politisk förföljelse existerar i Sverige precis som i diktaturer.

 4. Jag vet inte vad Boinstitutet är och vad man sägs göra. Men ingen sammanslutning i Sverige utan skattepengar i någon omfattning direkt eller indirekt. Stoppa alla bidrag.

 5. Jag var med dotter handikappad och autism till Lss Farsta möte om boende
  Det slutade med att inte dotter var berättigad till varken boende, daglig verksamhet.
  Lss handläggare vid möte, insisterar för att vi är ingen arbetsförmedling, Farsta, Vi är ingen bostadsförmedling.
  Sedan blev jag vittne till Socialen, Farsta,
  Att de har drop in för bostadssökande utlänningar , nyinkomna , fy fan säger jag, vi Svenskar även de med diagnos trots skatter får ej hjälp eller välfärd.

  • Ja, man ska tänka på vad man röstar på vart 4:e år, vill man ha landsförräderi ska man naturligtvis rösta på 7 klövern som en trygg majoritet av det naiva och konflikträdda svenska folket tyvärr gör !

 6. Det var på förslag, vet inte hur det gick, att om man var SD skulle man inte få vara medlem ens i Hgf. Ändå påstår man att man är partipolitiskt obunden. Jo, tjena!

 7. Med facit i hand känns det skönt att man aldrig varit medlem i en sådan odemokratisk organisation som Hyresgästföreningen.
  I en sann demokrati är SD största parti i vissa mätningar just för att en majoritet av svenska folket vill ha det så. Att demokrati betyder folkvilja/ folkstyre kanske inte Hyresgästföreningen känner till. Dom har tydligen en helt egen ”värdegrund”.

 8. Erik, liksom många andra pk troende, skulle om de inte hjärntvättats, inse vem som kränker och har en nedsättande uppfattning om folk som inte tycker som de själva
  Pk är strukturellt intoleranta och ogillar alla som tycker olika.
  Själva hävdar de sig stå för öppenhet, inkludering och mångfald.
  De är helt motsatsen till detta.

 9. Det förstår jag eftersom de vänstervridna i 7-klövern är främlingsfientliga mot svenskar. De flesta svenskar är plikttrogna skattebetalare och ett stort antal av dem är SD-väljare. Demokratin och välfärden urvattnas i Sverige och skatterna ökar i samma takt, som bidragsberoende invandrare. En oönskad utveckling, som måste vändas fort.

 10. Erik Normark och Boinstitutet har en odemokratisk värdegrund. En uppdatering bör nog göras omedelbart.

  Dags att Boinstitutet läser på om värdighet, demokrati och yttrandefrihet.

  Tänk så många enfaldiga människor det verkar och finns inom de socialdemokratiska paraplyorganisationerna.

  Nepotismen är en av grunderna, inom den rörelsen.

 11. Var det inte herr Palme som myntade uttrycket ”Diktaturens kreatur”. Att utestänga ett demokratiskt valt parti för att somliga anser sig förmer än andra, är ju faktiskt inget annat än just Diktatur.

 12. Man blir så less på alla dessa personer som kommer med det ständigt återkommande ordet ”värdegrund som ju egentligen betyder åsikt ,men det låter finare när man får slänga ur sig ordet ”värdegrund”, som dom tror gör att dom alltid har rätt åsikt vilket ju för det mesta visar sig att dom inte har utan att dom bara hycklar .

Kommentera