Den anti-demokratiske kommunisten visar sitt rätta jag

DEMOKRATI. Tänk er om Jimmie Åkesson eller Ulf Kristersson sagt att de varit stolta över att deras barn saboterat ett demokratiskt möte, vilket liv det skulle bli. Nu är det dock kommunisten Jonas Sjöstedt som skryter över sina 12-åringar. Undrar om det inte behövs en orosanmälan till socialen, annars kanske  de små liven om några år härjar runt och slår sönder med AFA och Ung vänster.

Att lära barnen vad som är rätt och fel oavsett åsikter verkar inte ligga för Jonas. Nåväl, ni vet att det i vänsterpartiets partiprogram än idag står att V vill förstatliga privat egendom, alltså kommunism.

Vänsterpartiet partiprogram reviderat maj 2016

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

21 thoughts on “Den anti-demokratiske kommunisten visar sitt rätta jag

 1. Företagare varnade för anti-vit propaganda –-> hatstorm –-> hans företag förstördes:

 2. Som tidigare nämnts i tråden har TikTok med flera tagits med byxorna nerdragna av Apples förhandsversion av iOS 14 där man ytterligare begränsat vad en app kan göra utan tillåtelse. Sociala medier är bra, om du vet vad du gör och använder dem på rätt sätt. Tänk dig att du skaffar den största TV du kan hitta och ställer den i fönstret så att grannarna och alla andra kan se den. Det du inte är beredd att skriva där skriver du inte heller på sociala medier.

  Nästa pilsner är att sociala medier vanligtvis spionerar på dig. Det finns begränsningar vad den enhet du använder tillåter med ett stort undantag, kakorna. En kaka skapas för de flesta hemsidorna du besöker. Om du shoppar används de för att komma ihåg din kundkorg. Facebook, Google och andra håller full koll på dessa för att kunna rikta specifik reklam till dig.

  I de vanliga webbläsarna finns i dag nästan aldrig skydd för det. Mozilla som står bakom Firefox har dock skapat ett tillägg som hägnar in Facebook så att de inte kommer åt andra kakor än sina egna. Ett annat sätt är att använda privat eller inkognitoläge. Då raderas alla webbadresser och kakor när du AVSLUTAR appen, inte förr.

  Slutligen mobiltelefoner. Det finns en anledning varför jag aldrig skulle skaffa en Androidtelefon:

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=0s8ZG6HuLrU&w=560&h=315%5D

 3. Vänstermuppar anser sig själv ha särrättigheter, eftersom de självutnämt är så jävla goda att lagarna inte gäller för dom.
  Alla deras floskler är tomma meningslösa fraser, när man ser hur de används i praktiken.
  Vi och dom, är deras verkliga mantra.

 4. Sjöstedt hyllar svenska troll. Det kommer bättra på ”Sverige-bilden” när USA kommer skylla saker på Svenska Troll i stället för Ryska.

 5. Sådan far sådana söner.
  Han kan inte presentera ett enda samhälle som fungerat med
  hans socialism, nej det är klart hans socialism har inte fungerat
  någonstans i världen och kommer inte att göra det heller
  eftersom systemet är fullständigt dödfött!

 6. Nu är det inte helt oväntat konstaterat att de som bor i dagens moderna s.k utsatta områden är de som drabbats hårdast av Coronapandemin, detta enligt PK-media !
  Någon som trodde att PK-media skulle rapportera om att det är våra gamla inom äldreomsorgen som drabbats hårdast av Corona ?
  Nej, tänkte väl det…..
  Vad jobbigt för stackars raketforskare som sökt sig till det mångkulturella bidragsparadiset Sverige för att leva gott att råka så här illa ut !!!!!!!!!!
  Landsförrädarna måste nu naturligtvis göra allt som står i deras makt för att hjälpa alla de drabbade på sikt lönsamma s.k svenskarna.

 7. Slog på P1 i morse för att höra väderprognosen, efter denna kom rubriken ”hundratals storföretag bojkottar Facebooks annonsplatser”! Äntligen tänkte jag lite yrvaken och fortfarande sömndrucken. Sen gick det upp för mig att anledingen troligen var den motsatta till den jag först trodde! Och när jag senare lyssnade på hela nyheten visade det sig vara så! Anledningen till bojkotten är att de tycker Facebook CENSURERAR FÖR LITE!! Fullständigt ohyggligt.

  • Känns bra att man aldrig varit med i löjliga och patetiska Facebook eller några andra av de vänsterextrema sociala medierna !

   • För ca 10 år sedan gick jag med för att mina barn ville det, men jag kunde inte vara kvar och gick ur för ca 6 år sedan.
    Facebook är från början en militär underrättelse- och indoktrineringside’, men i stället för att lägga ned ”trillions of dollars” (billiontals dollar) på att kartlägga människor fullständigt, kom man på iden att låta folk villigt kartlägga sig själva helt GRATIS!
    Och lyckades! genom att spela på känslor, nära relationer och belöningar i form av ”gilla” mm mm.

 8. Att vara stolt över fel saker. Dessutom att skryta om det på sociala medier.

  Det inger knappast något förtroende och är inte värdigt en svensk politiker.

 9. Walesa sa, ge kommunisterna makten över Sahara, första tio åren händer inget, sen blir det brist på sand.

 10. Kommunism är också en religion.
  Kommunism är en tro.
  Kommunism är att tro på något som inte finns.
  Kommunism är skilt från verkligheten.

 11. Fortfarande kommer denne att vara den stora gummibåtsbrännaren för all evighet som jag kommer komma ihåg denne som, absolut inte som en stor ledare

 12. Ja varför inte, en sann kommunist med tron på en utopi kan väl också tycka att hans avkommas handlingar börjar likna hans egna morbida drömmar.

Kommentera