M viker ned sig, redo att diskutera utformning av försörjningskrav

INVANDRING. Moderaterna öppnar för en diskussion med de andra partierna om försörjningskravet för nyanlända, rapporterar Sveriges Radio– Det allra viktigaste för oss, det är att vi får en stram helhet, där vi får ner söktrycket ordentligt, säger Maria Malmer Stenergard, partiets migrationspolitiska talesperson.

Moderaterna har tidigare sagt att människor, bland annat flyktingar från Syrien, som vill ta hit sina familjemedlemmar måste försörja dem från dag ett.

Under torsdagen kommer den migrationspolitiska kommittén att hålla ett av sina sista möten. I augusti ska partierna ha nått en bred överenskommelse om Sveriges framtida migrationspolitik.

-Pettersson säger att Fredrik Reinfeldts ande vilar fortfarande över M. Det verkar som de är beredda att vika ned sig. Sverige behöver återvandring, stor återvandring av alla som inte kan eller vill assimilera sig enligt FN:s flyktingkonvention och av dem som inte är självförsörjande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “M viker ned sig, redo att diskutera utformning av försörjningskrav

 1. Denne ynkrygg som när han såg att det barkade åt h–te med hans öppna hjärtan politik då smög han fegt ut bakvägen , bara för att agera idet fördolda. Det är skrämmande när en demokratiföraktare möts av stormande applåder av det parti som borde ta kraftigt avstånd från
  hans idioti.. vi har haft en hel del knepiga ledare, men ingen som försökt sig på att straffa folket för sitt röstande, en sådan figur borde för alltid
  vara rökt, men se upp inte bara för honom själv, utan även för hans avkomma som han säkert försöker smyga in i partiet, men ifall han
  släpps in i partiet, så kommer dom att gå samma kräftgång som C fått
  smaka på. Ondskefulla idioter behöver vi inte, det har inte Sveriges befolkning förtjänat?

  • Han var klar med sitt uppdrag. Dags att casha hem konsultbetalningen från bank of Amerika.

 2. Just det, bara spel f galleriet. Kommer
  alltid att finnas ngt kryphål för varje fall.
  M/S Svea tuffar vidare mot sin egna
  ekonomiska krasch. Arma land.

 3. Någon riktig Moderat har det inte funnits sen Gösta Bohmans tid.

  Jag tror att landsförrädaren är med i bakgrunden, han känner väl
  att han vill se Sverige tippa över stupet ner i avgrunden,
  en elak illasinnad varelse som aldrig borde få kommit till makten,
  och snart kommer vi väl få se hans avkomma slå sig in i partiet.
  Nej det är svårt att lita på Moderaterna, men vi behöver
  få en annan regim.

 4. Försörjningskravet i den mån det praktiseras (mikroskopiskt till dags dato) är bara ett spel för gallerierna. En migranter som uppfyller det sällan praktiserade kravet med en tillräcklig arbetsinkomst kan ju förlora arbetsinkomsten när väl 11-barnsfamiljen har anlänt till Sverige. Och då sitter svenskarna som vanligt med svarte Petter.

 5. Reinfeldt saboterar Kristerssons försök att rehabilitera M:s migrationspolitik

  Rune Lanestrand, tidigare politisk redaktör på Älvsborgs-Posten; skriver (2019) följande i Bohuslänningen:
  ”Fredrik Reinfeldt har ett öppet förakt för det egna landet
  Efter att ha lyssnat till Ulf Kristerssons tal fick jag intryck av att moderatledningen nu på allvar insett faran med den totalhavererade migrationspolitiken och den skrämmande våldsutvecklingen. Och som nu med kraft skulle ta itu med alla de problem den okontrollerade massinvandringen fört med sig.

  Det såg också ut som om budskapet togs väl emot av stämmodeltagarna. Men då dyker, som Hamlets faders vålnad, Fredrik Reinfeldt upp på scenen i Västerås. Och han möts av överraskande starka applåder.I ett, närmast tungomålstalande, långt anförande, talar mångmiljonären sig varm för globalism och med öppet förakt för det egna landet.

  Det måste vara rena mardrömmen för Kristersson och den nuvarande moderata partiledningen att höra Reinfeldt upprepa sitt ”öppna era hjärtan-tal” från 2014. Det som i lång stycken lade grunden till den eländiga situation vårt land nu befinner sig i.

  Det har funnits många knivar i ryggen under moderaternas historia. Men frågan är väl om detta inte är det mest lumpna knivsticket hittills när Reinfeldt, på själva stämman saboterar Kristerssons försök att rehabilitera moderaterna i migrationspolitiken.

  Så var står moderaterna egentligen? Hur splittrat är partiet? Man kan verkligen fundera. När samma ombud som varmt applåderat Kristerssons linjetal reser sig upp i en stormande applåd för en iskallt självförnöjt leende Fredrik Reinfeldt.”

  https://www.bohuslaningen.se/%C3%A5sikt/debatt-och-ins%C3%A4ndare/reinfeldts-globalistiska-agenda-saboterade-m-partist%C3%A4mman-1.19483953

  • Bra skrivet av Rune Lanestrand!

   ”Som en vålnad i Hamlet stiger FR fram” – ha ha ha!

 6. -Pettersson säger att det är ett tragiskt skämt, grabbarna från Mellanöstern finansierar sin harem med svenska skattebetalares pengar och kallar oss samtidigt rasister…

  Håller med till 100%

Kommentera