Stäng

Rasism mot vita…

RASISM. Jag lägger filmen här så kan ni diskutera om det finns någon rasism mot vita eller inte. Tänk på att det finns hundratals liknande filmer.

– Pettersson undrar när SVT ska visa sådana filmer?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Rasism mot vita…

 1. Till Hildur som skriver: ”Jag gråter när jag tänker på MEDELÅLDERS VITA MÄN och deras förbannade privilegium. De borde gasats för länge sedan”. Hildur, ta och logga in på länken här nedan. Där finns bilder på dina medsystrar och idoler Maria Mandel, Irma Grese och Elisabeth Volkenrath, som också gillade att gasa ihjäl folk, – i Ravensbrück, i Auschwitz, i Bergen-Belsen:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_major_perpetrators_of_the_Holocaust

 2. Rasism mot vita. ”Nej, nej, det är bara förtal, förekommer inte, finns inte”, enligt PK-frälset. Jaså, vad kallas då följande, är det ”empati” från BLM ? Den färgade transpersonen och modellen Munroe Bergdorf var 2017 anställd av LOrèal som är världens största kosmetik- och hudvårdskoncern Munroe Bergdorf, starkt engagerad i BLM, uttalade då detta: ”vita människor har som grupp vuxit upp rasistiska” och fortsatte: ”er ras existens, privilegier och framgång, har byggts på de färgades ryggar, deras blod och död, rasism lär man sig inte, den ärvs och genom privilegier förs den medvetet eller omedvetet vidare. När vita människor en gång erkänner att deras ras är den mest våldsamma och förtryckande naturkraften på jorden, då kan vi talas vid”. För sitt uttalande fick Munroe Bergdorf kicken av LOrèal, men har nu återanställts. LOrèal som är djupt ångerfulla över det tidigare beslutet att avskeda Munroe Bergdorf, gör nu avbön genom att skriva : ”Vi stödjer Munroes kamp mot strukturell rasism och som företag är vi hängivna i arbetet med att nedmontera sådana strukturer”.
  Företaget kommer även att donera 25 000 euro till UK Black Pride.
  https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-52984555

 3. Och så knäböjer en svensk polis för att svarta är såååå oskyldiga till allt.

  Det kommer aldrig bli bra om vi inte börjar döma för brotten och inte döma utifrån hudfärg.

  Ps.
  Vilken skön känsla det vore att kunna tillrättavisa dessa skräp.

  1. Tänk om vi kunde avskaffa 96% av jorden befolkning, (jag menar de som är idioter) då fick vi en mänsklig värld att leva på.

 4. Så mycket demonisk aktivitet. Antikrist’s sista 7-årsrike är nära. Mänskligheten har, generellt sett, avvisat Sanning och Livet. Vi ser nu en fallen och perverterad mänsklighets sista rebelliska uppror mot allt som är gott och kärleksfullt. Därför har vi alla dessa sjuka fenomen: BLM, antifa, socialism, våld, mord, lögn-MSM, pedofiler och satanister högst upp på samhällspyramiden, NWO, pizzagate, osv osv. Endast Jesus kan avsluta och utplåna all denna ondska.

 5. Enklaste lösningen var att deportera hela AFA, ANTIFA plus deras själsfränder till Sahara Där är gott om plats för deras aktiviteter och miljön skulle bli mycket bättre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: