Stäng

Den dubbla mörkläggningen!

INSÄNDARE. Tänk dig ett land med högst corona-dödlighet, flest mord och sprängningar, flest våldtäkter och flest anlagda bränder. Tänk dig att detta land dessutom blir helt mörklagt av elbrist. Så kan det bli i Sverige redan i sommar!

Rolf Malm

I skrivelser från Svenska Kraftnät har man strukit ett avsnitt om att man inte har beredskap för att klara någon större störning. Då kan man tvingas stänga av elen för långvariga reparationer – i värsta fall årslånga. Man har bara nödvändiga insatsvaror för en vecka. Inte nu igen, tänker jag när ansvarig energiminister Anders Ygeman skyller på att Kraftnäts VD Lotta Medelius- Bredhe inte gjort vad hon skulle. Att hon skulle ha raderat hotbilden i offentliga rapporter. Det är ju inte första gången denne teflonminister säger sig helt ovetande. Det är väl den enda självinsikt han har även om han inte förstår att det är just bristen på vetande som gör honom olämplig att axla något som helst ansvar.

Var och en inser vilken fullständig katastrof det skulle innebära om elen stängdes av. Man vågar knappt tänka tanken. Vi har inte ens kärnkraft att använda vid nöddrift. En sista utväg som aldrig använts i Sverige.

Till och med den s.k. oppositionen tycks inse att det röd-gröna vanstyret gått för långt. De kräver nu att Ygeman får stå till svars. Det slutar väl med att Löfven utser honom till en ny ministerpost och låter Bolund ta över ansvaret för energin.

Jag HATAR att bli förd bakom ljuset! Jag har som medborgare rätt att få veta sanningen. Jag ska inte behöva läsa utländsk press för att inse vilka risker jag lever med i detta galna, gudsförgätna land. Mitt tidigare så fantastiska Sverige.

Man har mörkat i stort sett alla skamligheter sedan Sveriges eftergifts-politik under kriget som ledde till att vi fick betala krigsskadestånd – bordellhärvor, spionaffärer, diktatorstöd, minister-svindlerier, vapenexport, IB-affären, Palmemord, Estoniakatastrofen, Tsunamihanteringen, u-båtsjakten, krisberedskapen, helikopterköp, Qvick-skandalen etc i all oändlighet. Så nu alltså den skamliga mörkningen om Sveriges katastrofala coronastrategi. Den blir dock svårare eftersom omvärldens strålkastare avslöjar den svenska regeringens famlande efter syndabockar i det mörklagda Sverige.

Rolf Malm

Ps. Man blir mörkrädd när man gräver i den svenska politiska historien. Trots växande motstånd skriver jag vidare på min bok ”Sverige 2084”. Man blir dock undrande över det faktum att jag igår hade genomsnittligt 50 tummar upp och 50 tummar ner. Idag har jag totalt tre tummar ner? Har vänstermaffian stukat tummen eller tagit midsommarledigt? Jättetack för allt stöd och tummar upp!

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto 5005 01 187 30. Kontakt: rolflmalm@gmail.com

Energiproduktionen klockan 09:30 19 juni 2020 enligt Svenska Kraftnät…

Vädret är vackert och varmt över hela landet, vind och solkraft står för drygt tio procent…

 

 

 

 

 

48 reaktioner på “Den dubbla mörkläggningen!

 1. Inget att bry sig om. Det är enbart positivt att kommunisterna, landsförrädarna visar sig.
  Det ger oss riktiga svenskar än mer energi att ta itu med alla de problem som drabbat vårt älskade land, det egentliga Sverige.

  Allt de gör blir, i slutänden, till vår fördel.

 2. Det är uppenbart massinvasion av riktiga troll här på Petterssons ikväll, fan vad det luktar !!!

  //Gunnar

 3. Gamla beredskapsplanläggare, som jag, skäms för hur våra ansvariga samhällsförvaltare missköter samhället. Alla de resurser, som skulle säkrat landets trygghet har systematiskt överförts till helt onyttiga saker, däribland till försörjningen av parasierande nyanlända. OCH DE FLYGER STÄNDIGT IN FLER OCH FLER!
  De lokala inbördeskrigen i Frankrike finns snart i Sverige också!

  1. Roland, jag gissar att du var med på den tiden då vi hade ett totalförsvar med regionala ledningsövningar. Då vi hade beredskapslager i bergrum och på andra platser. Då vi hade ledningsplatser i bergrum om det värsta skulle hända.

   1. Civilförsvaret. Minns när min fars krigsplacering upphörde, vill minnas vid 47-48 års ålder, placerades han istället i civilförsvarets beredskap och där fick han utbildning i brandbekämpning. Bra att kunna ha sådant utbildat folk vid tex skogsbränder.

 4. Det är ett fel i insändaren. Det är inte dubbel mörkläggning, det är tredubbel. Jag tror att Rolf glömde bort ”mörkläggningen” av gator och torg. Om ni fattar vinken.

 5. Det går åt mer energi att kyla ett hus än att värma upp det. Har han tänkt på det svetsaren, som tror att det ska bli mycket varmare i Sverige

  1. Vem är förvånad att det blir tumme ner från vänstern? Matte och logik är inte deras starka sidor.

   1. Jag skulle kunna tillägga att förstöra, protestera och personliga angrepp är vänsterns specialitet, några konkreta och realistiska förslag till förbättring har ni aldrig. Hallå vänstern, det är lätt att vara kritisk, men berätta hur vi ska göra istället för allt ni är kritiska emot.

   2. Vänstern´s hjärnhalvor är i olag

    ”on the left side is noting right and on the right side is noting left.”

 6. Det går att ta araber bort från öken, men det går aldrig att ta öken ur en arab! Det tar ungefär 40 år för en svensk att bli förbannad, nu har det gått drygt 40 år.

 7. Hjalmar Branting och rasbiologiska institutet är så klart en nagel i ögat.
  Olof Palme var ju starkt emot import av främmande kulturer så han är säkert inte heller populär.
  Branting står ju staty på Olof Palmes Plats så där kan man slå två flugor i en smäll.
  Statyn måste rivas snarast samtidigt som man byter namn på platsen.
  Hur svårt kan det vara?

  1. EL-problemen kan ni snart glömma. När man inför EL-Bilen kommer elen i Sverige att försvinna eller bli så enormt dyr att det bara är mångmiljonärerna som har råd med EL.
   Den ström som finns i dag är i det närmaste på fallrepet och skall vi då fylla på med lika mycket till så kan ni räkna ut resten själva.

 8. Tycker nog det skulle vara bra för landet med ett ordentligt strömavbrott. Gärna varma dagar med noll vind, så vindsnurrorna står still, Gärna lite moln också så att solcellerna inte kan gå på max. Och tömda vattenmagasin i Norrland.

  Då kanske folk vaknar. När man inte kan ladda sin mobil, när datorn och internetet inte fungerar, när ac´n inte fungerar, när vattenpumparna slutar fungera.

  Då kanske folk börjar inse vilket land de egentligen lever i.

 9. Har hela bidragsvänster jour mitt på midsommarafton, ja det är klart dom är ju inte vana vid att göra något vettigt andra dar i veckan, och då blir
  ju midsommar ingen skillnad.Inga löjliga demonstrationer på gång??
  Globallisternas nyttiga idioter!

 10. ”Tänk dig att detta land dessutom blir helt mörklagt av elbrist. Så kan det bli i Sverige redan i sommar! Jag hatar att bli förd bakom ljuset”, skriver Rolf Malm. Det är det vi fler som blir, vi blir förda bakom ljuset hela svenska folket. Statstelevisionen tycket t.ex. det är viktigare att informera oss om så kallade ”rasistiska statyer”, än att informera oss om att landet riskerar bli mörklagt av elbrist.
  https://twitter.com/JosefinUtas/status/1273755955575087106?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1273755955575087106&ref_url=https%3A%2F%2Fsamnytt.se%2Fafrosvenskar-kraver-att-statyer-av-svenska-kungar-tas-bort%2F

  På tal om hat mot vissa statyer, de som hatar våra kulturminnen:
  ”Afrosvenskar kräver att statyer av svenska kungar tas bort”
  ”Planerad attack mot Linnéstaty lördag den 27 juni kl 14:00.”
  https://samnytt.se/afrosvenskar-kraver-att-statyer-av-svenska-kungar-tas-bort/

  1. Det är väl medvetet som strömmen kopplas bort.
   Då blir det svårare att se etniciteten på brottslingarna eftersom de har rätt hudfärg!

 11. Du borde vara statsminister Rolf. Du är klockren. Håller med till 100 %. Trevlig midsommar 👍👍

 12. Clowner utan ansvar, så kan man beskriva många Svenska ministrar och i toppen överclownen som inte tycks veta om att han är högst ansvarig

 13. Alla ni som tummar ner kan väl komma in och föra en vettig debatt, skulle vara till fördel för detta land som går på knäna, men jag antar att ni kommer hit för att nån diffus person bett er detta, typ ”alla till Pettersson och tumma ner”…….. utan att veta vad som diskuteras. Märkligt folk.

  1. för att föra en vettig debatt, fordras att man har något vett
   tyvärr är det en bristvara hos vänstern.

  2. Du ska se det från den ljusa sidan. Dels så kan de eventuellt lära sig något och dels hinner de inte göra de vanliga fanstygen medan de klickar.

 14. Världens bästa land har på kort tid förvandlats till ett av världens allra sämsta länder.
  En socialistisk feministisk skurkregim har gjort det man trodde skulle vara omöjligt i Sverige.
  Hela landet påminner numera om en krigszoon där förföljelse och grova övergrepp mot den inhemska befolkningen hör till vardagen.
  Hundratusentals primitiva slaktare för afrika och mellersta österns allra värsta områden väller skrikande in i landet varje år.
  6 städer av Härnösands storlek med enbart utlänningar växer fram årligen.
  Där vi tvingas betala deras uppehälle och lyxliv, allt medan dom våldtar våra kvinnor och barn, rånar oss, bränner våra skolor och bilar och mördar och slaktar oss svenskar på löpande band.
  Minsta rotest från oss resulterar i stränga fängelsestraff av fienderegimen.
  Sverige i dag, helvetet på jorden!

  1. Jättera att komunisterna/feministerna=idioterna, läser Pettersons Blogg, alltid kan det fastna något litet vett i deras ruttnande små hjärnor.
   Men….vissa är ju bortom all räddning, det är bara att konstatera!

 15. Satan vad uppmärksammade ni är Pettersson och Malm. Ser ni vilken cred (+ -) ni får? Lysande.
  Du behöver nog gradera upp bloggen Petterson, efterfrågan är ju enorm.

 16. Ser att de lata och feta bidragstagarna är uppe med tummen idag.
  Vet inte om de är läskunniga eller bara tummar på sanningen!

  Det som är tydligt är att de inte tar ansvar för sina egna handlingar, lögner och hittepå argument kännetecknar deras liv. Det är underligt att de liksom deras politiker inte verkar ha ansvar för den politik som förs.
  Generaldirektörer som gör som de ålagts anklagas för brott mot de direktiv de följer till punkt och pricka!

  Endera är de kompletta idioter eller förståndshandikappade, de sistnämnda är det synd om och de bör inte utsättas för situationer de inte förstår.
  Men de förstnämnda är tyvärr vanliga i dagens vänsterextremistiska samhälle, invandring och upplopp beror på att de tror på rasist-narrativet.

  Inga bevis finns, bara att de som demonstrerar är feta och välmående innebär att de inte är utsatta för något, möjligen överseende med att de som vanligt inte arbetar.

  VI BEHÖVER INTE ER, VI FÖRSÖRJER OSS SJÄLVA!

  NI DÄREMOT SKRIKER NÄR NI INTE FÅR MER PENGAR EFTERSOM NI INTE KAN FÖRSÖRJA ER SJÄLVA. SE BARA PÅ AFRIKA, NI STYR SJÄLVA OCH SVÄLTER. DET ÄR DÄRFÖR NI ÄR HÄR, FÖR ATT BLI MATADE AV ”RASISTERNA”!

  Patetiskt!

 17. Totala vänsterdräggen inkl. de Gröna,sitter organiserat och trycker på figuren till höger…. under texten !!
  Firar inte dessa,av sina valda deras utsedda dag,som de nu kallar, ”Midsommarafton” ??

 18. You could be either Right or Wrong eller som vi säger på Svenska,’
  du kan vara antingen höger eller vänster.

 19. Destruktiva, korrumperade, obildade, historieförvrängande människor kan aldrig överleva i längden !
  Sanningen och verkligheten hinner alltid ikapp.
  Vänsterslödder och bihangens tid är förutbestämt, då ni är och förblir era egna bödlar.
  Med tummen mitt i handen och huvudet under armen bygger man inget bestående land.

 20. Ju fler tummar ner på kommentarerna, desto viktigare och sannare är de fakta som Pettersson presenterar!

 21. Ja jäklar vad tummar ner det är. Det beror nog helt enkelt på att vanligt sunt folk har annat att pyssla med på midsommar. De anarkistiska vänster liberal socialistiska ynglen kan inte släppa att ”tumma” på sin mobil en dag som denna.
  Skit i riktning på tummarna Malm, det är antalet reaktioner som räknas.
  Av mig får du en tumme upp, var nu den skall tummas någonstans. Facebook är bojkottad sedan länge.

 22. Ser mörkt ut på Sveriges bänk.

  Ser att organiserade vänsterextremister är i farten igen. Vilka losers !!

 23. Hur länge ska vi hunsas med den skramlande bidragsvänstern som gapar om rättigheter, kränkningar, hänger ut vissa enskilda för deras åsikter etx etc? Sverige behöver byta ut den mörkläggande regeringen nu innan det är försent. Lite mer än 2 år till nästa val, så dags att ställa in siktet redan nu på en ny regering. Bort med sossepandemin och svetsarfjanten. Lägg ner SVT och dra in mediabidragen. Det är möjligt med en annan regering redan 1/1 2023! Det är Ditt land, 2022 är det Ditt val! Kanske Ditt sista val om det vill sig riktigt illa.

   1. Jättebra att de läser. Jag ger fan i tummarna. Jag ser det som en uppmuntran att skriva mer.

  1. Jag har aldrig haft så många tummar ner. Nytt rekord. Vi får se hur många när vi får en blackout p g a okunnigt eller uteblivet ledarskap.

   1. De har gett f-n på att sänka Pettersson OCH COMPANY!

    Brukar aldrig svära men gör ett undantag nu: J-VLA DRÅGG, GÅ OCH ARBETA I STÄLLET FÖR ATT LEVA PÅ BIDRAG!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: