Stäng

Vår blivande statsminister har en imponerande meritlista

INRIKES. Jimmie Åkesson har varit Sverigedemokraternas partiledare sedan den 7 maj 2005. I 15 år Jimmie varit partiledare, det är längre än någon av de andra partiledarna. Åkesson leder ett parti som tyvärr är toppstyrt och ibland för vekt, men han är resultatinriktad och möjligen Sveriges näste statsminister.

– Pettersson är konservativ nationalist och menar att SD långt ifrån är ett perfekt parti men Sverigedemokraterna har en potential som inget annat parti i Sverige i dag. SD kan bli det enda partiet som står för vad folk, i stället för vad journalister, tycker, och det borde ge ge större framgångar än vad de hittills haft, SD kan kanske bli vad socialdemokraterna en gång var, ett parti för majoriteten av svenskarna…

Jimmie Åkesson har så här långt en imponerande meritlista och han är fortfarande ung och har mycket kvar att göra…

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

10 reaktioner på “Vår blivande statsminister har en imponerande meritlista

 1. Sverige har ju bara ett politiskt parti och det partiet heter Sverigedemokraterna och står det Svenska folket Mycket nära.

 2. Det är inte bara regeringen vi behöver bli av med, det
  krävs en rejäl storstädning i dom flesta departement
  för att få bort en del av Sossarnas partikamrater som
  befinner sig där, inte på grund av kunskap, utan för att dom är Sossar!

 3. Ja tänk om J.Å fick bli statsminister och med egen majoritet en gång för alltid visa sin förväntansfulla väljarkår att SD till skillnad mot 7 klövern verkligen vill vågar och kan göra riktig verkstad av sin politik och att denna politik också gör och skulle göra stor skillnad och rädda det räddas kan av Folkhemmet !
  Till dess är jag fortsatt medlem i och röstar på AFS.

 4. Det får gärna gå bra för SD men själv tänker jag fortsätta rösta på AfS ända tills de kommer in. De har den långsiktigt bästa politiken för Sverige och det svenska folket.

 5. Så som svenska folket (åtminstone i opinionsmätningar) tycks tänka så lär det dröja innan vi blir av med den störste flumgubben Lövfen och hans patrask.
  Sosseriet och resten av vänstern, MP,C,V och L kommer dessvärre säkerligen att få sitta kvar minst fram till hösten 2022.
  Ofattbart i och för sig, men så blir det när folket sover!

  1. Sveriges riksdag kommer efter valet garanterat att som idag bestå av V, S,MP, C, L, KD, M och SD !
   Så fungerar det i Folkhemmet.
   Eventuellt gör ett Islamistiskt parti debut men det är nog lite osäkert men inte helt uteslutet.

 6. Sverige är känt för den kungliga avundsjukan och därför tror jag nu på ålderns höst att SD’s tid i position som regeringsparti dröjer.
  ”Tro inte att du är nåt”, Jantelagens första paragraf sätter stopp för Jimmie. Hur skulle det se ut om det yngsta partiet skulle få makten före sådana storheter som Rödluvan, Nyliberalen, Kommunistgossen, Moderatbossen, Klimatkramaren och Socialakrobaterna.
  Jag vill se Ebba och Jimmie leda Sverige mot framtiden men jag kommer nog hem till Valhall innan dess.

  1. Jag förstår inte vad ni ser i Ebba B. Hon påstår att det inte sker en islamisering av Sverige efter att ha fått 50.000kr mer/ mån. 2018, 2017 sa hon att inga fler moskéer skulle byggas, dessutom är hon för en fortsatt anhöriginvandring, fast ankarpersonen inte borde fått asyl..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: