Polisen skjuter alldeles för få avarter…

RASISM. Det är dessa ligister, hänsynslös förstörare, barbarer, vandaler, marodörer, skadegörare, våldsverkare, huliganer, bovar, rövare, ligister, plundrare, sabotörer, skändare, våldsmän och våldskvinnor,tjuvar och sabotörer som det politisk korrekta etablissemanget hyllar och de som talar klarspråk får sparken för.

Detta påstår dom beror på rasism.

-Pettersson säger att det beror på dålig uppfostran och obefintlig moral, de borde tänka på att man blir behandlad som man uppträder.

Polisen skjuter alldeles för få avarter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Polisen skjuter alldeles för få avarter…

 1. Undrar om dom har lart mycket av sitt beteende pa data spel och anvander det i praktiken???????

  • och snabbt som blixten sparkades han från TV 4.
   Det gäller att vara pk i dagens Sverige om man vill behålla sina anställningar. F-n ta den som visar missaktning mot ligister och pride.

 2. Polisen behöver inte meja ner bara sikta lite högre och något bättre dessutom får ju polisen ganska god hjälp av dagens tungt och välbeväpnade kriminella vid deras egna självsaneringar som är både bra och effektiva !
  Vad tycker Fia vid om dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige med mycket välbeväpnade kriminella gäng och ungdomar i stackars tårdrypande s.k utsatta områden som av någon märklig anledning uppstått i Sverige efter dryga 40 år av en total okontrollerad massinvandring ?

 3. Samtidigt är de övertygade om att de lurar oss och att de inte jobbar beror på deras olust att göra det.
  Sanningen är snarare, misslyckade i hemlandet ännu större misslyckande här.

  Analfabeter, brottsliga, lågt IQ, oföretagsamma och sist men inte minst dryga! Att tro på sin egen förmåga när man aldrig lyckats är snarare naivitet än självförtroende.

  Om de inte blev omhändertagna av mesiga svenska ”antirasister” skulle de svälta ihjäl. Enda fördelen är väl att de genom droghandeln minimerar sin egen grupp!

  De verkar inte i sin stolhet kunna skilja på bidrag och självkänsla, det kanske är därför de blir våldsamma när de inser att de är slavar under svenska kvinnors medkänsla!
  Kan inte vara lätt för dessa ”karlakarlar” att bli beroende av ett kön som man normalt spöar varje fredagskväll!

 4. Om Sverige någonsin skall komma till rätta med det SYSTEMFEL vi lever i måste MÅNGA politiker och SKITCHEFER bytas ut,
  Vi lever med den överhängande risken för väpnat uppror / inbördeskrig om detta får fortgå !
  Tyvärr är det så.
  SVERIGE MÅSTE VAKNA …NU !

  • Jag har sagt i många år att Sverige kommer att gå samma väg som USA. Om våra naiva regeringar tror att dom kommer att klara av det som inte andra länder klarat bör dom tänka om….. men icke.
   Hur många “naiva” försvarstal tål Sverige….. Stefan?

 5. Polisen behöver inte skjuta fler om bara domstolarna utdömde kortare straff men utvisning inom ett halvår, naturligtvis efter fingeravtrycks tagning och DNA topsning. Har de lyckats mygla till sig ett medborgarskap ska det annulleras och utvisning på livstid. Skall gälla hela familjen om brottet är grovt och om tidigare domar finns.
  Inför detta under en 10-årsperiod, då vi samtidigt inte tar in några, varken asylanter eller billig arbetskraft.
  Vi måste sluta att vara veliga svenskar.

 6. Pettersson, vill bara tillägga…”Polisen skjuter alldeles för få avarter…” OAVSETT FÄRG.

Kommentera