Stäng

13-åringen som misstänks för mord på AnnaLena är minst 16 år och invandrare

BROTTSLIGHET. Natten till den 10 maj knivhöggs en kvinna i 55-årsåldern i samband med ett rånförsök på en gångbro i närheten av en skola i Kungälv i Västra Götalands län. En förundersökning mot en misstänkt, straffmyndig gärningsperson har nu inletts av åklagare.

Misstankar riktades tidigt i utredningen mot en person som då uppgavs vara under 15 år. Därför inleddes en så kallad LUL31-utredning.

Det har senare i utredningen framkommit att den misstänkte på goda grunder var att bedöma som straffmyndig vid gärningen vilket gjort att LUL31-utredningen avslutats. Utredningen bedrivs nu fortsättningsvis som en förundersökning med den aktuella personen som misstänkt. Sannolik ålder på den misstänkte är 16 år.

Den misstänkte är för närvarande tvångsomhändertagen enligt LVU och befinner sig på ett låst SIS-hem.

– Pettersson säger att mångkulturen kostar…, nu åtalas importen för mord och rånförsök, AnnaLena Lernhede hade en gammal mobil med sprucket glas men den fick han inte ens med sig…

 • TIDIGARE Sjuksköterska död efter rånförsök – 13-åring misstänkt

BROTTSLIGHET. Den 10 maj utsattes AnnaLena Lernhede, 56 år, för ett rån- och mordförsök på en cykel- och gångbana i Ytterbyvägens förlängning, Kungälv. Lernhede knivskars svårt och har sedan dess vårdats på sjukhus. Den 13-årige gärningsmannen tros ha varit ute efter AnnaLenas mobiltelefon. 

AnnaLena Lernhede avled idag och ärendet är omrubricerat till mord. Utredningsarbetet kring ärendet fortsätter med oförminskad kraft. Anhöriga är underrättade, skriver Polisen på sin hemsida.

AnnaLena Lernhede arbetade som undersköterska på Kungälvs kommun och blev ett ännu ett offer för mångkulturen.

AnnaLena sörjs av fyra barn.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “13-åringen som misstänks för mord på AnnaLena är minst 16 år och invandrare

 1. Djingis Khan erövrade världen via ensamkommande barn, och efterföljande föräldrar?

  1. Ja ett ”ensamkommande flyktingbarn” visade sig vara en 42 årig bilmekaniker från ett helt annat land än han uppgav.

   Vet inte vad rekordet är, men MIG verket borde nog bedöma även 60+ som barn.

   Dessutom, är du barn får du straffrabatt vid mord våldtäkt och liknande småbrott.

   1. Ja, så är det nog, rekord slås nästan varje dag. En batikhäxa gick från 60 år till 15 år på två veckor. Plötsligt fick hon reda på att hon var plastmamma till en dotter på 10 år, och att hennes nya partner inte alls var från Afghanistan utan Iran. Livet är allt bra märkligt. Det sägs också att hon konverterade till islam på plats i Teheran, när hon skulle besöka sitt ”barn”. Väl tillbaka i Sverige så kom hon på att hon i själva verket är man, passet hade hon kastat. Nu sitter hen på mentalsjukhuset.

 2. Man skriver strukturellt ner åldern på asylsökande ungdomar eller andra minoriteter, när de begått grova hänsynslösa brott, i ett försök att förminska brottet. Ett vilset litet barn som inte förstår vad han gör.
  Förbannat tröttsamt och fruktansvärt mot offret och deras anhöriga.

 3. De kommer hit, vi tar hand om dem. Boende, skola, mat, etc etc. Allt detta gör
  (inte alla) att de föraktar oss. Svårare är
  det inte, dessa kulturer ser hygglighet
  som en svaghet. Arma land

  1. Felet Rustibus är de ska inte komma hit. De som är här ska omedelbart sändas iväg. Vart som helst om de inte kan uppge viket land de kommer ifrån.

 4. Mer sannolikt han är 35 år gammal än 13 år gammal enligt senaste årens erfarenheter. Någon sugen batikhäxa kanske kan kolla……?

 5. Med tanke på hur vissa av dem lever så borde vi kanske råna dem.
  Dyra bilar, smycken, krognotor som är orimliga för bidragstagare.

  Konstigt att myndigheterna inte skärskådar detta. Nolltaxerar man och lever på bidrag så ska man inte ha något om man äger bilar i miljonklassen.
  Alternativt så bör man undersöka var pengarna kommer ifrån och utreda SVARTA pengar! Men jag antar att den rädsla som finns för rasist narrativet, så är det bara svenskar som kollas. Detta trots att dessa kallas svenskar i varje brottsutredning.

  Ingenting verkar möjligt inom politiken när det gäller positiva beslut. Det går inte ens att rädda liv eftersom Lövén & Co slösat allt på bidragsutbildning.
  Alla kompetenshöjare är medvetna om de datormärken de har ”RÄTT” till.

  Däremot är den svenska modellen okänd. Den där vi gemensamt delar på notan och försöker göra rätt för oss!
  Inte så konstigt om man förstår vänsterns påverkan, den där åsikten om att allt mitt är ditt. Eftersom de själva inte skapar något så är flödet enkelriktat.

  Jag hör människor prata om för låga skatter, för låga löner m.m. Men det som inte diskuteras är varför du ska få fördelar utan att själv vara en fördel.

  De mest lysande exemplen finns inom politiken, det är inte någon förmåga som gjort dem till karriärister. De vill helt enkelt inte störa den hegemoni, inom vilka skattebetalarna föder stora grupper som inte vill arbeta. Det gör dem populära bland dem som säljer sina röster för bidrag, hela vänstern lever på bidrag.

  1. Om du som varande Svensk söker bidrag synas din ekonomi noga in i minsta söm, allt skall redovisas och ifrågasättas.

   Om du är rik i hemlandet och har feta bankkonton, äger mycket mark, har fabriker eller andra tillgångar – ingen kontroll alls, alla dina falska uppgifter godtages direkt utan vidare spisning, gratislägenheten sitter som en smäck i näven och bidragskarusellen snurrar igång på högvarv.

   Hur vettigt är detta?

  1. Tänk hur många brott kunde förhindrats,om de redan vi ankomsten till Abzurdien testat åldern på ”baaarnen”.
   Även om det är fullständiga idioter som sitter på MV,borde väl någon av de 1000-de,känt till dessa lyckosökares förmåga,att ljuga och bedraga ?
   När inte ens dessa analfabeter kunde skriva sitt namn, borde väl alarmklockan ha ringt i gökboet ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: