Stäng

När hissen inte går ända upp hos Zara Larsson…

IDIOTI. Att hissen inte behöver gå ända upp för att någon ska bli rik och berömd är artisten Zara Larsson ett bra exempel på. Zara skriver på instagram att det är viktigt att alla som kan donerar till Black Lives Matter, för att det är viktigt att visa solidaritet mot allt polisvåld.

När någon som Zara Larsson twittrar ACAB, som är en engelsk förkortning som står för All Cops Are Bastards, så hoppas jag att hon aldrig ringer polisen vid behov av hjälp…

…men ibland duger polisen…

…och Zara Larsson verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra, för samtidigt som hon kritiserar polisvåld gör hon reklam för Huawei, ett jättelikt kinesiskt företag som likt alla kinesiska företag har kopplingar till den brutala kommunistdiktaturen…

 • TIDIGARE 2019-03-08. Zara Larsson shoppar för 150.000 i månaden när hon pratar om kvinnoförtryck

FEMINISM. Idag är det Internationella kvinnodagen som uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Med anledning av Internationella kvinnodagen har Twitter tagit fram en lista med de mest inflytelserika svenska kvinnorna på plattformen. 

Listan toppas av artisten Zara Larsson som trots sin ungdom, 21 år, gärna uttalar sig i politiska frågor om feminism och invandring.

Nu väcker Zara Larsson uppmärksamhet med att berätta att hennes kreditkort fylls på med 150.000 kronor varje månad och att hon shoppar upp alltihop. – Jag maxar ut mitt Amex till hundra procent varje gång, berättar Zara Larsson.

– Ja, vad fan lägger jag pengar på? Jag vet inte! Då ska ni veta att damen fortfarande bor hemma och kan handla en väska eller jacka för sin mammas månadslön.

Den kvinnan är alltså ett föredöme för våra ungdomar och vill att vi ska ta emot fler invandrare.

Alexander Bard: ”Låt oss kalla det Zara Larsson-syndromet. Kändisbitch som hatar män. Män skriver och producerar hennes låtar, organiserar och marknadsför hennes turnéer, regisserar hennes videor. Och tillverkar mikrofonerna och de sociala plattformar på vilka hon fortfarande hatar män.”

-Pettersson säger att det finns många människor som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

TIDIGARE 2016-01-01. Zara Larsson tycker du ska skippa julen och i stället hjälpa flyktingar, men åker själv till Jamacia…

DUBBELMORAL. Zara Maria Larsson, född 1997 i Stockholm, är en svensk sångerska. På Rockbjörnen i augusti 2013 vann Larsson två priser: ”Årets genombrott” och ”Årets kvinnliga liveartist” och blev med sina femton år den yngsta artisten att vinna två Rockbjörnar.

Zara är väldigt ung så det ska hålas till hennes försvar, men hon är bara en av många i underhållningsbranschen som tror att dubbelmoral är dubbelt så bra. Hon borde ha bättre rådgivare, hon är trots allt idol för många människor.

I början på december vädjade den unga damen i Aftonbladet att ”Skippa julklapparna i år, köp inte en ”en trött jävla tröja” till mamma i julklapp. Istället väljer hon att skänka pengarna till Unicef.
2016-01-01_1009

Zara Larsson presenterade också en önskelista på sociala medier…

2016-01-01_1016

När det var gjort drog hon iväg till Jamaica där hon klagar på att Wifi inte ingår i rumspriset på hotellet. Så kan man också göra och Pettersson skulle heller inte ha något emot att vara på Jamaica idag. HÄR kan ni se vad livsviktiga varor kostar i Unicefs butik och kanske jämföra det med priset på en Jamaicaresa och jag förutsätter att Zara inte är ensam utan minst två och då ryker allra minst 30000 kronor.

https://twitter.com/zaralarsson/status/681563529720233988

2016-01-01_1014

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “När hissen inte går ända upp hos Zara Larsson…

 1. Hissen hos Zara Larsson har aldrig gått mer än en våning upp, sen har det blivit nödstopp!

  En uppblåst liten diva som är populär i Stockholm men totalt okänd för dom flesta, hennes största prestation är visst hur många tusenlappar hin slänger på Shopping i veckan?

 2. Hon ger idiotin ett ansikte. 😲
  Flicka kan skylla på att hon är naiv, lättledd, lättpåverkad, dålig syn, dålig hörsel, saknar verklighetsförankring samt saknar eget tänkande.

  Ps. Hon kommer oxå framöver att drabbas av nån typ av kulturberikning, som alla kommer göra om denna tragikomiska ledning av Sverige får fortsätta.

  Låt idiotin få ett slut !
  Låt förstånd, ansvar och rättvisa råda.

 3. Zara Larsson, vem eller vad är det för något ?
  Bara en liten bortskämd skitunge.

 4. Det hon saknar, och kommer aldrig att få, är kärlek 🙂
  Vilken normal kille skulle vilja ha henne som partner, som mor till sina barn?
  Det finns nån grekisk ö för henne med, lite längre fram 🙂

 5. Varför bor hon inte i Rinkeby om hon nu anser att de här grupperna behöver stöd. Tänk vilket lyft om alla ”kändisar” skulle flytta dit!
  Goda tankar skulle spridas, ingen skulle skjuta varandra, inga brott överhuvudtaget.

  Regnbågen syns vid horisonten dagligen och krukor med guld uppenbarar sig.
  Undrar om dessa människor betalar skatt i Sverige eller om de är som många invandrare? Någon som åker snålskjuts på andras skattepengar.

  Sympati kostar inget men ger pluspoäng. Däremot tycker jag att man abdikerat från rätten att delta i det svenska ”samhällsbygget”!

 6. Hon är i gott sällskap. Det finns väldigt många s.k. kändisar som uttalar sig om saker de inte begriper. Tex. Malena ernman, kjell bergkvist, henrik schyffert, carola häggkvist med flera.
  Att man blivit kändis är INTE detsamma som att ha hög iq. Att någon ens vill lyssna på deras knäppa ideer om sådant de uppenbarligen inte har en aning är en gåta.

 7. Zara Larsson är inte någon intellektuell gigant precis. Men att hora med politisk korrekthet behärskar hon fullt ut.

 8. Märkligt att folk orkar bry sig om vad olika fjantar tycker och tänker bara för de lyckats med något på ett eller annat vis som de företagit sig.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: