Man tror inte att det är sant!!

INSÄNDARE. Sverige har stora problem med coronasmitta. Vi har flest dödsfall i världen. Antalet nya smittade är skyhögt många fler än i grannländerna. Idag har grannländerna 0 döda. I Sverige 77!

Rolf Malm

Då tar vi emot 40.000 nya migranter och delar ut uppehållstillstånd till dem. Utan att en enda blivit hälsokontrollerad!!!! Så fortsätter det med några tusen i veckan! Samtidigt som våra äldre dör i brist på resurser och i förvirrad brist på ledning och samordning från ansvariga statsråd.

Man undrar ju om regeringen fullständigt tappat förståndet! När övriga världen inte vill få besök av svenskar tycker utrikesministern att det är odemokratiskt och orättvist. Tror hon att omvärlden är omedveten om att Sverige är vidöppet för smitta. Om att antalet insjuknade ständigt stiger och dödstalen räknas i 100-tal om dagen! Hur kan hon tro att t.ex Nederländerna som fått kontroll över smittan skulle välkomna så smittutsatta svenskar. Till och med president Trump beklagar svenskarnas situation. Trots att USA drabbats hårt. Vänstern i England går så långt att de anklagar den svenska regeringen för diktaturfasoner och informationsbedrägeri. Norrmän straffas om de reser till Sverige. Danmark har satt tvärstopp för all invandring.  Finland har klarat att skydda sin befolkning genom att ha kvar full krisberedskap. Den som Sverige totalt har avhänt sig. Där man istället eldat upp 7,5 miljoner avancerade andningskydd och allt annat som fanns i gigantiska krislager.

Nu handlar det inte längre om politiker-skandaler och meningslösa prickningar av försumliga ministrar. Nu gäller det livet! Vi kan inte vänta på att om några år eventuellt kunna rösta bort dessa folkförrädare. Jag är för gammal för att ge mig ut på gator och torg och demonstrera. Men alla ni yngre borde göra som i andra länder när man inte lyssnar på folket eller bryr sig om deras liv och hälsa. Eller helt enkelt inte har kapacitet att ta sig an problemen. Visa att ni inte accepterar detta vanvettiga vanstyre längre! Gör som i Frankrike, Hongkong och andra nedtryckta folk i misskötta, plundrade länder. Kan man få bukt med corona i alla andra länder, så ska vi kräva att våra folkvalda gör detsamma eller avgår omedelbart! Sämre än så här kan det inte bli!

Eftersom vi numera umgås via telefon och dator kan vi ju starta ett nationellt upprop den vägen. Jag är 80 år gammal och datoridiot, men ni som kan teknikerna och möjligheterna kan gärna hjälpa mig att få igång ett nationellt nödrop.

Jag skulle vilja kalla det ” Rädda Sverige”. Kontakta mig här via Petterssons blog eller direkt till rolflmalm@gmail.com eller ring mig på 0722 84 70 52.

Rolf Malm

21 thoughts on “Man tror inte att det är sant!!

 1. Ja varför skulle våra ledare anse att C-19 är farligt och vidtaga korrekta åtgärder när de inte kan stoppa inflödet av outbildad arbetskraft. Vi har fortfarande inte satt stopp för asylinvandringen och inte folk som kommer hit för att jobba som diskare mm, alltså enkla arbeten.
  Låt vem som helst svensk plocka och sälja bär utan att riskera skatt för hur mycket som helst. Var och en som arbetar fulltid och betalar skatt låt dem tjäna lite extra utan pålagor.
  Dra ner på bidragen för dem som kommit hit och blivit svensk medborgare men framförallt stoppa all invandring. Sverige var fullt för minst 10 år sedan.

 2. Nu har väl Tegnell dödat så många gamlingar så det räcker till en ambassadörspost, kanske på Island.

 3. Men dagens dödssiffra lägre än andra dagar i veckan.
  Javisstja, det är ju helg, då vilar ju Corona har vi sett i alla dessa veckor….

 4. Framförallt så har det visat sig att Tegnell, myndigheterna och politikerna varken har haft en strategi eller vetenskaplig grund.
  Allt som fungerat i andra länder negligeras här, ”presskonfrensen” släpps lägligt nog när de knåpat ihop rätt argument enligt dem. Uttalanden som mest handlar om andra länder och världsdelar, vilka kan kritiseras enligt dem. När man kritiserar svensk strategi, då förstår man inte deras ekvilibristiska uträkningar, andra länder kommer att drabbas igen, hårdare.

  Hur det nu skulle vara till hjälp att som i Sverige låta människor dö direkt?
  På svt text bortförklaras att vi får högre antal smittade med att det tas fler prover. Andra länder både testar nu och tidigare, trots det har de lyckats stoppa dödsfallen.

  Det här landet är styrt i samklang med ”blm”, hittepå argument och förståelse för terrorism som tog 7 liv på Drottninggatan.
  Det är en parodi på demokrati, att människor blir förbannade är en sund reaktion. Vi ska leva under förtryck av ”blm:s” medlemmar, de får allt gratis och gensvaret blir våldtäkter, mord och bilbränder.

  Bedrövligt att importen av dessa analfabeter och terrorister får fortgå med hjälp av svenska vänsterextremister, f.ö de fegaste som finns. Är de ensamma så är de som möss, hatade av många, delvis för att de är som invandrarna. De lever i hög grad på samhället och bekostar psykvården stora pengar. Små snorungar som skulle ha stryk.

 5. Hur många fler smittade har det blivit senaste dagarna vid alla massmöten etc kan man ju undra.
  Det är som om svensken BER om spridd smitta.

 6. Enl. Steffe har Sverige valt en lyckad strategi. Men stämmer det egentligen ? “Bara” 5 000 döda, så här långt. Såssarna har ju som mål att utrota Alla “olönsamma” gamla godingar. Så det kan importeras ännu fler oduglingar.

 7. Så här ser Sverige-bilden ut, ur tjeckisk synvinkel. Högriskland, till och med värre än det hårt drabbade Italien, som har en medelhög risk. De flesta länder är gröna, dvs lågriskländer.

  https://koronavirus.mzcr.cz/seznam-evropskych-zemi-podle-miry-rizika-nakazy/

  Nu börjar flera europeiska gränser att återöppnas, men Sverige får inte vara med. Vi har helt enkelt misskött hanteringen av Corona, så enkelt är det. Att andra länder, genom stängda gränser, skulle diskriminera oss, det är bara trams.

  • Är det du som Golonka från Flashback vars inlägg och kommentarer saknas så mycket? Du var bästa skribent där… Är glad att du hittade till slut hit… Hoppas på att se dina inlägg här (inte bara komments)…
   Skön sommar till dig!

   • Detsamma!
    Men nej, jag kommer inte från Flashback, men tydligen fanns en namne där.

   • Golonka är en Polsk nationalrätt, har själv ätit det där, fört en stor urgröpt bulle som fylls med Soppa, sen en stor fläsklägg, och en stor
    Polsk öl därtill, vad kan man mer begära?

  • Det beror uteslutande på att Sverige saknar och har alltid saknat REGERING.

 8. De yngre struntar i det, de är odödliga. De verkar inte ha någon tidigare generation att bry sig om.

  • även vi invandrare struntar i… om inte ens era egna politiker bryr sig om sitt folk (sina äldre framförallt) vad vi ska göra då?

 9. Ja, Sverige är bäst….på att tala om f
  världen vår överlägsenhet. Numera
  skakar många andra länder sina huvuden.
  Från ett drömland på väg mot sin
  undergång (ekonomiskt, socialt och
  kulturellt . När nu andra länder stänger
  sina gränser f enbart svenskar då blir
  vår ” elit” mkt upprörd! En mumlar
  diskriminering… Ledordet är: Sverigebilden. Mkt viktigare än Sannbilden. Arma land

 10. I iditions epicentrum händer de mest obegripliga saker !
  Alltså, i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

Kommentera