Annika Strandhäll (S) förbannad över demonstranterna


INRIKES. Den tidigare socialdemokratiska ministern Annika Strandhäll (S) säger sig ha förståelse för människors behov av att protestera – men manar till ansvarstagande i en intervju med Expressen.

Strandhäll säger att hon är både ”provocerad och förbannad” efter att onsdagens Black lives matter-demonstration i Stockholm urartat sedan tusentals personer anslutit, i strid med reglerna om max 50 deltagare.

– Det är faktiskt inte okej. Vi pratar om en dödlig smitta där vi alla har ett ansvar att ta i den här situationen.

-Det är nog första gången Pettersson håller med Annika Strandhäll, men å andra sidan har Strandhälls parti ett stort ansvar för mångkulturen och rasismen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


28 responses to “Annika Strandhäll (S) förbannad över demonstranterna

 • Tommy

  Ta tunnelbanan?
  Har hon någonsin varit så pass nära en tunnelbana så hon ens kunnat se sergels torg?

  Gilla

 • Sea Gull

  ”Roger J” vi får hoppas att den kvinnliga polisen blir avskedad. Hon är en klar säkerhetsrisk. Hon kan sedan bli familjen Dambergs privata livvakt eller t.o.m. minister eller liknande i regeringen🤔!? Alla medel är tillåtna då man vill bli ”känd”, förutom att kunna Polislagen-PL och Regeringsformen -FMH- som polis. Där går bl.a. att läsa ”myndigheter ska iaktta saklighet och opartiskhet….”.
  Ett stort hån mot Sveriges lagar och polismyndigheten.

  Gilla

  • Roger J

   Ja hon bryter mot all etik genom att ta ställning och hålla upp en skylt. Instämmer kan bli Dammberg privata livvakt, älskarinna eller lokalvårdare. Ett hån mot poliskåren, alla som jobbar hårt för covid-19 och vi medborgare. Inte är väl det konstigt att våra nordiska grannländer pekar finger åt oss.

   Gilla

 • Tony

  Har hon fått hjärnblödning? Hon om någon borde ju älska dessa ligistfasoner med vänsterträsket och bidragsfascister.

  Gilla

 • Roger J

  livet för Polisen börjar bli som en hund. Sitt och de sitter, Ligg och de ligger. Ja inte är det konstigt att våra grannländer portar oss.

  Gilla

 • Roger J

  men Mikael Damberg (S) hyllade demonstrationen.

  Gilla

  • Roger J

   livet för Polisen börjar bli som en hund. Sitt och de sitter, Ligg och de ligger. Ja inte är det konstigt att våra grannländer portar oss.

   Gilla

 • dv

  Nu skall tydligen en ny demonstration anordnas – denna gång i Malmö.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/demonstration-kan-locka-tusentals-till-malmo-ikvall

  Vad gör egentligen regeringen? Här har vi en pågående pandemi där sjukvården är överbelastad och befolkningen måste påminnas om och om igen att hålla social distansering.

  .

  Gilla

 • turrim

  Vem bryr sig om Strandhäll – utom Expressen?

  Gilla

 • Stenbock

  Betr. demonstrationer skiljer det sig en hel del kring ämnen,mellan norra o. södra stranden av Östersjön.
  I Fjollträsket m.fl. orter gick ju kommunistyngel igår ut och skrek sitt hat mot Trump,men för nigger-kriminalitet i USA !
  Detta är ju inte första gång Stenbock skriver ner,den stora skillnaden mellan Abzurdistan o. övriga världen.
  I länken nedan kan ni se hur ”sexarbetare” i går demonstrerade i Berlin.
  I sin nöd av kunder,håller hela verksamheten på att gå under….
  Hujamej om något sådant skett i det vänsterextrema ”mest humana landet i världen”:
  https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/wer-darauf-angewiesen-ist-arbeitet-weiter-als-prostituierte-li.85677

  Gilla

 • gamgubben

  Varför röt hon aldrig till då hon var minister? Det finns inget värre att höra och se en som står och skäller utan att ha något att sätta bakom oljudet.
  Publikfrieri!

  Gilla

 • Billy Boy

  Förtroendet för regeringen rasar i Novus undersökning om allmänhetens förtroende för olika samhällsinstitutioner under coronakrisen. Den kraftiga minskningen i förtroende för regeringen indikerar också att Socialdemokraterna nu ser ut att ha passerat toppen i opinionen och snart kan vara på väg NEDÅT igen.

  Läs mer, se och lyssna till analys på video av SVT:s Mats Knutson. Länk nedan:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/socialdemokraterna-ser-ut-att-ha-passerat-toppen-i-opinionen

  Med twitter-politiker som Annika Strandhäll m fl så verkar sosse-sekten åter ha tagit upp partiets jakt mot den länge eftertraktade nollpunkten …

  Gilla

 • Jan-Eric Örnberg

  Sätt in militär personal för att stoppa dessa uppror. Det är vänsterslasket som tar alla chanser för att förstöra i samhället. Polisens aktioner verkar mer och mer likna ”snuttefiltsaktioner”. Vad håller de på med – buset fattar bara ett språk – och det är legalt våld! Sluta upp med detta ”gullande” av buset. Visar vi inte vad ”skåpet skall stå” för importen och vänstern, så kommer vårt samhälle att kollapsa. Vi skall visa värdegrund,men vilken värdegrund har importen?

  Gillad av 1 person

 • pllay

  Pettersson och Strandhälls enighet har nog skilda orsaker, Pettersson ser en olaglig imbecill demonstration, Strandhäll blev hindrad av demonstranter på sin väg hem, bägge kritiserar demonstrationen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Oj då Strandhäll tar ton, var 100% säker på att hon skulle hylla den vänsterextrema polisen som knäböjde inför grottmänniskorna i Stockholmsdemonstrationen !

  Gilla

 • Nisse

  BLM:s svenskhat står över allt annat.
  De som säger sig ha flytt hit, är ofta rätt snabba att börja hata den grupp som hjälpt dom.
  Att anklaga folk för rasism och fobier, är bara ett sätt att få fler förmåner och flytta fram sina positioner.
  Tänk om vita uttryckt sig på samma sätt som har gruppen BLM?

  Gilla

 • Maurice

  Bra att de samlas många avskum. Då kanske det blir självsanering framöver.

  Gilla

 • Bigman

  F.ö så är det Ok att bete sig som galningar?

  Bara man inte smittar varandra, det här hycklar-samhället gör mig spyfärdig. När en terrorist kör ihjäl 7 personer på öppen gata, då blir det manifestationer för att förstå FÖRÖVAREN.

  Då ska vi dämpa känslorna, att jämföra med när en svart grov brottsling dör av polisvåld. Då går varenda invandrad och svensk idiot igång. Deras personligheter kommer i dagen, våldsamma, psykopatiska, odemokratiska och sist men inte minst otacksamma!
  De har en förvrängd självbild som är totalt självfixerad, ingen förståelse för dem som släppt in dem och försörjer dem.

  Vi är skyldiga till deras analfabetism, ovilja att arbeta, deras ”fattigdom” m.m. Vi borde stänga varenda hål i gränsen, dra in allt de har nytta av och låta dem visa sin egen förmåga. Plundring är inte självförsörjning, det är ren stöld. När sen ingen vill bygga nya affärer så är det rasism.

  Nästa gång nån invandrare ber om nåt ska be om att få igen allt jag gett dem.
  När fan ska det här ta slut, det går bra att vara rik och tycka synd om jordens avskum när andra tar notan.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Den mänskliga djurrasen utmärker sig hela tiden och bevisar att det är det dummaste djuret på jorden, mycket dummare än alla andra djur som finns.

   Gilla

 • SVENSK

  Ja, man ska ju skilja på sak och person något som de flesta inom tokvänster ej tycks ha förmåga till. Men vi rationella nationella har stora färdigheter inom det området, så strandhäll har rätt i just detta uttalande.
  BLM har all rätt att demonstrera men högst 50 st och lugnt, sen är det en annan sak att de inte har någon relevant funktion Sverige! Där rasismen mot SVENSKAR är den enda existerande och dessutom är statligt och juridiskt sanktionerad!

  Gilla

  • G Nordström

   Demonstrera för att en multisjuk drogberoende kriminell råkar avlida vid polisingripande upprör några svagsinta individer.
   Nu är det verkligen kris!

   Gilla

 • Maya

  Man brukar bli förbannad Annika när man får se verkligheten.Nu bekymrar du dig om smittorisken.Men du borde också bli förbannad över att pöbeln ska diktera villkoren för hur Polisen ska uppträda.Hur många av dina feministgelikar var inte där igår tror du ?

  Gilla

 • Klas.

  Det ser ut som hon bekymrar sig mer om afro-svenskarna än våra gamla.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: