Ludvig Aspling – biståndspengar ska inte gå till terrorister


BISTÅND & SKATTER. Ludvig Aspling är riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, han är lite irriterad på korruptionen inom FN och att Sveriges regering inte protesterar.

Film från 1 juni 2020

Biståndsministern, Peter Eriksson, har kommenterat kritiken så här: Påståenden om att Unrwa skulle legitimera antisemitism eller terrorism har gång på gång visats vara felaktiga.

I boken Vårt vackra språk, årskurs 3, från 2018, står det på s. 64: – Jag lovar att jag ska offra mitt blod för att vattna de generösas land. Och ska avlägsna inkräktaren från mitt land. Och ska utrota återstoderna av utlänningarna.

I boken Arabiska språket, årskurs 5, från 2018, berättas på s. 52–53 historien om Dalal al-Mughrabi, som kidnappade och mördade judiska barn på 70-talet: – Efter att de hade orsakat ockupationen ett stort antal sårade och dödsfall, så förde Dalal tillbaka Deir Yassin en del av dess rätt och vattnade Palestinas land med sitt färska blod.

-Pettersson noterar att biståndsminister Peter Eriksson börjar surra om Sverigedemokraternas rötter…

Film från 6 november 2019

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Ludvig Aspling – biståndspengar ska inte gå till terrorister

 • Ponnsan62

  Mp har förstört Sverige!
  Ponnsan
  AFS

  Gilla

 • hllviken

  AFA = ANTIFA = terrorister!

  Vilka genier de har i sin organisation 😉

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det hjälper tyvärr inte vad Luvig säger och tycker om biståndet !
  Varför tycker SD att Sverige överhuvudtaget ska betala bistånd, dessa biståndspengar tillhör de äkta infödda svenskarna och ska naturligtvis stanna i Sverige och gå till dem och ingen annan.
  Känns bra att vara medlem i och sedan 2018 rösta på AFS som har Swexit ett Återvandringsverk och ett totalt stopp för allt svenskt bistånd i sitt partiprogram.

  Gilla

 • Nisse

  Sverige kommer att sluta i lyxfällan vi lånar pengar för att ge bort dom till bla terror organisationer Samtidigt som vi har 10 tusental hemlösa i vårat eget land……

  Gilla

 • age

  Varför stänger inte LANDSFÖRRÄDARNA
  kontraktet med Muslimska Brödraskapet?

  Gilla

 • Korrupt Genusminister

  Den rätta lösningen: Om städerna och delstaterna inte vidtar tillräckliga åtgärder för att skydda sina medborgare så kommer jag sätta in amerikansk militär och på så vis snabbt lösa problemet åt dem.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: