Polisvåld i USA och SVT

RASISM. De senaste dagarnas rapportering om polisvåld och rasism i USA är bland det sämsta jag sett. SVT verkar vara värst, där polisvåld mot vita inte anses som ett problem eftersom man bara nämner händelser där svarta utsatts för våld av polisen. 

SVT nämner heller inte om poliserna är vita eller svarta för att man vill sälja en rasistisk berättelse.

Sedan 2015 har polisen dödat ungefär dubbelt så många vita som svarta människor. Däremot är svarta överrepresenterade per capita bland de döda men de är även överrepresenterade när det gäller brottslighet.

Polisen i Minneapolis är möjligen rasister, i varje fall några av dem, men högste polischef i staden är svart och många av poliserna är svarta.

Medaria Arradondo polischef i Minneapolis,

Obduktionen av George Floyd som dog vid ingripandet nyligen “avslöjade inga fysiska fynd som stöder en diagnos av traumatisk kvävning eller kvävning”, men att Floyd “hade ett underliggande hälsotillstånd inklusive kranskärlssjukdom och hypertensiv hjärtsjukdom”, och att de “kombinerade effekter av att Floyd hölls fast av polisen, hans underliggande hälsotillstånd och droger i hans kropp troligen bidragit till hans död”.

– Så Pettersson menar att om George Floyd gett fan i att försöka betala med en falsk check så hade han levt idag…

Nu handlar det inte om George Floyd och rättvisa utan om kriminella som plundrar…

George Floyd Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Polisvåld i USA och SVT

 1. Så kallade oberoende “Sanningskällan” SVT meddelar i Aktuellt genom sin reporter Fouad Youcefi : “rättsläkarundersökningen som familjen har begärt av George Floyd ……… att man nu slår fast att han dog just av det här trycket mot ryggen och nacken…” (25:45 in i programmet)
  https://www.svtplay.se/video/24740922/aktuellt/aktuellt-1-juni-21-00?start=auto

  Vem tror detta om SVT, så som de beskriver sig själva:
  “Vår verksamhet bedrivs självständigt i förhållande till såväl staten som olika ekonomiska, politiska och andra intressen”
  (https://kontakt.svt.se/guide/det-har-ar-svt)

 2. SVT är något som inte ska finnas !
  Hämska individer som vinklar. allt till sin Nazistisga ilogi ,!

 3. En klant till polis som spelade Allan och tog till övervåld mot en bojad liggande person skapade en helt sanslöst sjuk situation.Antifa blir terrorklassat av Trump just nu.Gissa varför ! Man eldar ju på massorna i rasismens namn ! Det här har ingenting medd rasism att göra längre.Det här är vandalernas och våldsverkarnas Julafton.Glöm inte när Antifa slog sönder halva Göteborg.Dom älskar sånt här som dom fega och maskerade” skitar” dom är.

 4. Vid ett eventuellt regimskifte här i landet så måste Lusasken Radio o TV huset tömmas på sitt innehåll av enögda radio o TV reportrar och allt vad dom kallar sig. Den enögdhet och enkelspårighet dom uppvisar är inte förenligt med deras uppdrag om opartiskhet, men till dess:_
  Sparka Hanna Stjärne!

 5. Mitt råd är att sluta följa SR och SVT. Visserligen är bidrag till dess verksamhet obligatoriskt.
  Men att dessutom låta sig hjärntvättas av dem gör det hela än värre!

  Och nej, jag saknar dem inte!

 6. “Kritik är inte hat” av Fredrik Larson i veckans Nyatider.
  Högst aktuellt +++++

 7. Vad Abzurdiens STATS-TV missat är,att den stora delen poliser man ser i USA, (som de nu skriver ner) är just niggrar !!
  Hur de kan få detta till rasism,är för mig ett ? …
  Om en svarting med polisbricka,griper en kriminell svarting,(som det finns otaliga av i det landet) kan detta väl inte klassas som rasistiskt,utom i “landet bortom alla Bergen” ??

 8. Dags att sälja av SVT. Är definitivt inte partisk längre. Sälj skiten till högstbjudande, så kanske det kommer in någon miljon, och framförallt sparar vi några skattemiljarder.

 9. Stackars Floyd som var en så fin kille!

  Aldrig legat samhället till last!

 10. Ja just det, SVT 🙂 Hahahahahahaha. De skämmer ut oss varje dag.
  Snart kommer rekylen då all clownverksamhet svenska dårar har ägnat sig åt slår tillbaka stenhårt. Undrar vem som ska betala för allt när svensken lämnar landet?

Kommentera