Löfven räds en coronakommission

INSÄNDARE. Svenska politiker ska som vanligt visa sig duktiga och gå sin egen väg och visa rätt väg för andra regeringar som vägvisare. Det visar sig dock att feministerna visst inte är visare. De visar sig vara mer som helt ovetande. I vissa fall rent vettlösa. Det lär framtiden tyvärr utvisa. Det är väl  därför Löfven inte vill veta av någon  vetgirig coronakommission nu.

Rolf Malm

Bevisen på deras vissna tankeförmåga visar sig allt värre. Det står visset till med välfärden. Visst, vissa har det ju visserligen bra på sätt och vis. Stefan Löfven har visst över 175.000 i månadslön. Men nu i krisen visar han  sig inte. Visligen säger hans något visare stab eftersom han riskerar att bli en visa för sina missvisande tanke-grodor och den brist på klarhet som han ständigt uppvisar och som kan visa sig ödesdiger inför nästa val. Visserligen visar opinionen viss uppgång nu, men det kan visa sig kortvarigt när det visar sig att klockan är fem i tolv. Han månar dock om sina ministernoviser som visar sig sakna all utbildning och vetskap om det de ska visa ansvar för. Men i sin ovishet tjänar ingen av dom mindre än en miljon om året enligt vad jag vet. Dom har visst dessutom vissa förmåner. Vissa av dom blir skattebefriade mångmiljonärer i Brüssel. Dom borde veta hut.

Vissa andra har det också bra. Ett par miljoner utlänningar som inte kan visa några id-handlingar vistas gratis här. Vissa av dom visar sig bevisligen vara vettvilliga våldtäktsmän men blir inte utvisade. Det visade sig att de var skäggiga barn med visdomständerna kvar och kunde slippa undan rättvisan. Så mycket annan visdom än islamsk vishetslära kan de dock inte uppvisa. Att undervisa dem i svenska och visa på svenska värderingar är visserligen både dyrbart och vist, men visligen tämligen meningslöst. På sätt och vis mer en viss samvetströst för de som inte visste vad mångkulturen visade sig kosta. Det som vi andra med visshet kunde visa på. Vi ska nog i framtiden visa mer respekt för verklig vishet än vad vice statsminister Isabella Lövin i sin vettlösa visa om domedagen visat verklig forskning. För att hon och Greta visat sig beredda att hänsynslöst utnyttja ett vettskrämt och vilsefört folk. De borde få betydligt mer ovett för att ha förvisat historiskt vetande och sunt bondvett till den skamvrå där hon och hennes gelikar borde vistas. Utom räckhåll för vilseförda skattebetalares pengar. Ett sinnesvagt slöseri med de resurser som nu visar sig skulle kunnat rädda tusentals veteraner från att lida i ovisshet och dö i corona. Det är helt visst att historien med facit i hand kommer att förvisa dessa civilisationens dödgrävare till det helvete de oavvisligen orsakat sin samtid.

Rolf Malm

Ps. Svenska politiker har i decennier degenerats från tidigare mindre självupptagna och ansvarstagande ledare. Nu har de sålt ut både folkhem och välfärd. Vi kan inte visa misskund med dem och låta dem mörka alla de skandaler och fatala felbeslut som lett till att Sverige blivit paria i övriga världen. Man skäms över förfallet och avskyn mot Sverige som man läser om i utländska avisers dödskrönikor om det smartaste tjejgängets Sverige där ingen vågar visa vad de tycker och där Palme gjorts till Sveriges motsvarighet till Nordkoreas vise, evige ledare Kim il Song.

Stort tack till alla tips och bidrag så att jag kan skriva färdigt min bok ”Sverige 2084”. En tänkt, framtida vidräkning med dessa inavlade ättlingar till de folkvalda som tillsammans med ett arbetsamt folk byggde folkhemmet. Swish 0722 – 84 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30. För kontakt rolflmalm@gmail.com

4 thoughts on “Löfven räds en coronakommission

  1. Den potatisliknande och lågutbildade landsfadern (=landsplågan) kommer att höja skatterna ytterligare. Ett bättre förslag är att avveckla alla skitmyndigheter som inget gör samt, se över det som görs av de ca 20 % som skulle bli kvar vid en kritisk granskning. Dessa 20 % ska endast syssla med att ge medborgarna, dvs. de som betalar fjantarnas löner, god service.
    Anslag för käpphästar, prideflaggor samt särbehandling i form av kvotering utgår helt. Tyvärr verkar det som att svenska myndigheter drar till sig de minst livsdugliga individerna. Ofta tjocka kärringar, eller tarmlikanande ”män”. Därmed kommer många att bli arbetslösa. Det är tveksamt om dessa individer klarar att plocka jordgubbar.

Kommentera