Två män allvarligt skottskadade i Nacka

BROTTSLIGHET. Två män har hittats allvarligt skottskadade i Fisksätra, Nacka, öster om Stockholm.

Åtta män i 20-års åldern har frihetsberövats. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord mm.

Två personer har förts till sjukhus i ambulans med allvarliga skador. Brottsplatsen är avspärrad och en teknisk undersökning av kriminaltekniker pågår. Beslag av föremål som är av värde för brottsutredningen har gjorts.

Polisen

9 thoughts on “Två män allvarligt skottskadade i Nacka

 1. Storskalighet ger framgång, när det gäller mord. Exempel: islams svärd: Timur Lenk, mördade 17-20 miljoner människor
  Timur relied on Islamic symbols and language, referred to himself as the ”Sword of Islam”, and patronized religious institutions. He converted nearly all the Borjigin leaders to Islam during his lifetime.

 2. de som avlossar sina vapen måste lära sig lite mer om kroppens anatomi så de förstår var skotten ska sitta för att undvika sjukhusvistelse för sina ”offer”…
  på detta sätt besparar de ju några kronor för oss vita svenska skattebetalare som kan gå till ev. annat

 3. Det råder två tillämpningar av lagen i Sverige. En för medel svenne som straffas hårt för lätta förseelser, som säkerhetsbälten inte är på, saftiga böter. Om han vågar sig på att skjuta en varg, då guds nåde upp till fyra års fängelse. När dessa kebab ingenjörer skjuter människor, våldtar flickor, bränner bilar, rånar och misshandlar oss andra, då blir det ungdomsvård, samhällstjänst, när domstolen tar i, om det är återkommande, så några års fängelse, med rabatter så blir det bara några månader. Skjuter du en älg olovligen olagligt, grovt jaktbrott fängelse mellan sex månader och fyra år. För en älg som mot förmodan blir skjuten iallafall, lagligt senare. Kan nån annan än de värdegrunds ansatta stollarna, se nån logik i det hela. Annat än att vi svenska förskrämda laglydiga, ska ansättas extra, för att få upp siffrorna för lagöverträdelser. Förmodligen även för att dessa svåranpassade ingenjörer, fråntas eget ansvar pga att de ses som mindre vetande, intelligens befriade, av samhällets värdegrundare, därför ska behandlas som barn, oavsett brott.
  Det, är den äkta rasismen, även KKK påstod det samma i Amerika på 18 00-talet men behandlingen för klientelet, var aningen hårdare.

 4. Uppenbart saknas det lekplatser för kriminella . Regeringen måste göra den största satsningen i modern tid och öka exporten oduglingar för att Sverige kan bli ett tryggare Sverige.

 5. För lite effektiv operation Rimfrost, nu får Kling och Klang rycka upp sig !

 6. Ännu en skjutning som utförts av Stefan importen mera utgifter för oss skattebetalare…….

  • Vilken och vems fot skulle sättas ner i dagens vänsterextrema mångkulturella och genomkriminella fjoll-SVERIGE ?

Kommentera