Miljöpartiet omkom i Corona

INSÄNDARE. I senaste Skop landar Miljöpartiet på 2,6%. Liberalerna balanserar på riksdagsspärren och centern är nere på 7%. När klimatbluffen dels försvann som hett ämne och när inte en enda av alla domedagsprofetsiorna inträffar, står Lövin och Bolund i den skamvrå där de hör hemma. Med närmast noll förtroende bland svenska folket.I nästa val kan de möjligen räddas av taktikröstande, socialdemokratiska kvinnliga väljare. Men frågan är om sossarna skulle uppskatta detta. De lär när corona-krisen är hanterbar behöva alla röster de kan få. Redan nu betraktas i omvärlden dess hantering av pandemin som en katastrof. Sverige isoleras på alla områden från omvärlden. Svenskar är inte välkomna någonstans och Volvo och övrig industri får allt svårare att rekrytera kvalificerad, utländsk personal.

Rolf Malm

Eftersom den röd-gröna politiken under viruskrisen inte påverkats när det gäller mångkulturens fatala konsekvenser lär debatten om kriminalitet, islamisering och välfärdskollaps åter blossa upp. Miljöpartiet har trots det ekonomiskt prekära läget under corona drivit igenom ökat stöd till papperslösa, ökat stöd till statskontrollerade medier, jättebidrag till dubiösa klimatfonder, kraftigt ökad u-hjälp, ökade medlems-avgifter i EU, betalning av Somalias skulder, sänkning av pensionerna, enorma felsatsningar på vindkraft, solpaneler och träflis. Som de kallar grön och förnybar. Men som innebär skövling av regnskogarna för odling av snabbväxande eucalyptus och palmer för export av palmolja. Dessutom rader av straffskatter på allt från flygresor till plastkassar. Samtidigt som resten av världen gjort precis motsatsen. Där ökar kolkraften och där byggs 100-tals moderna kärnkraftverk. Klimatsekten behandlar våra skattepengar som monopolpengar, vilket gjort den sven-ska valutan lika värdelös.

Genom sin vansinniga politik med noll krisberedskap har de nu 4000 gamlas liv på sitt eventuella samvete. Sverige var fantastiskt, nu har de fanatiskt fört oss tillbaka till medeltidens ättestupa och fattigdom. Det är oförlåtligt!

De överbetalda, för landet ansvariga, är outbildade, självgoda, historielösa amatörer som klättrat från Bommersvik och ungdomsförbunden när kompetenta, välutbildade personer inte vill delta i pajaseriet. För våra kommande generationers skull måste vi byta ut dessa värdelösa uppkomlingar med världens största hybris.

Rolf Malm

Ps. ”Den som ser långt tillbaka ser också långt framåt” sa Churchill. Utan andra jämförelser försöker jag skriva boken ”Sverige 2084”. Där jag i arkiven gräver fram gömda sanningar i den mörka, förljugna politiska historia som i 100 år sakta fört oss till avgrunden. Stort tack för alla tips och ekonomiska bidrag. Det blir en tjock bok.

Swish 0722 – 84 70 52. Bankgiro SEB SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Steget Efter

10 thoughts on “Miljöpartiet omkom i Corona

  1. Jag har sagt det förut höj gränsen för att komma in i riksdagen till10% då slipper vi sådana bakåtsträvare som C MP L……

  2. Det gör ont både i öronen såväl som i språksinnet när Stefan Löfven talar. Att sedan mitt logiska sinne går i ide är en annan sak, troligen av ren självbevarelsedrift.

    Jag tror inte att Stefan Löfven är genuint ondsint som Fredrik Reinfeldt. Jag tror inte att han förstår bättre i motsats till de som ”hanterar” honom. Dessa är helt säkert hår av hin.

  3. Har personligen arbetar med företrädare för beredskapsfrågor i myndigheter. Det är definitivt inte bara politiker som är ”överbetalda….outbildade, självgoda, historielösa amatörer.

    Det gäller i högsta grad även tjänstemän i offentlig verksamhet.

    ”Vad fan får jag för pengarna” ???? Episkt och precist uttryckt av en herre som LEVERERAT i decennier.

  4. Håller med Åkesson Jag åkte tunnelbana i Tokyo förra året men inte heller jag blev Japan på kuppen. Japan var ett mycket trevligt land som ju helt motat den muslimska invasionen.

    • Jag åkte tuk-tuk I Mombasa flera ggr förra året…, Det borde motsvara tunnelbanan I Sthlm. Än idag känner ag kände mig inte som en Kenyan..

  5. Bra koncentrat Rolf: ”De överbetalda, för landet ansvariga, är outbildade, självgoda, historielösa amatörer…”

  6. Nu har det varit kallt ett tag, undrar om det är för att Greta, Miljöpartiet och klimathysterikerna har tystnat? Eller är det tvärt om?

  7. Ja du Rolf det är verkligen ett menagerie av inkompetenta dårar som vi har blivit begåvade med till att styra Sverige.
    Hur gick detta till?
    Genom en oblodig statskupp som kallas Jöken kan man tro men det började långt tidigare och tog rejäl fart under bedraren och mutkolven Fredrik Reinfeldts tid.
    Prognos på tillfrisknande, inte hoppfullt.

Kommentera