Varför gynnar vår feministiska regering endast män med gymnasielagen?”

FEMINISM OCH INVANDRING. Regeringen vill genuscertifiera allt – utom migrationspolitiken. Det skriver Sara Havneraas, ordförande för Kristdemokratiska kvinnoförbundet i en debattartikel i Expressen.

”Annars hade inte regeringen valt att införa gymnasielagen, en lagstiftning som till 99,4 procent gynnar unga män”, skriver Havneraas.

Havnerass skriver att det är kvinnor, flickor, hbtq-personer och funktionshindrade som far mest illa vid konflikt och krig och att dessa grupper missgynnas av dagens politik. Hon vill i stället se regelverk och lagar som gynnar dessa grupper.

 • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
 • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för att kontakta med släkten.
 • 99,4 procent är män.
 • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
 • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
 • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
 • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
 • Varför inte följa FN-konventionen och Dublin-förordningen om första asylland?
 • Varför inte följa Sveriges lagar?

-Pettersson tycker det är bra att även KD-kvinnorna vaknat, när vi andra sa att barnen är ljugande unga män lät det annorlunda, men tyvärr kommer regeringen inte att vakna så länge centerpartiet och miljöpartiet har något att säga till om…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Varför gynnar vår feministiska regering endast män med gymnasielagen?”

 1. Sverige har ju barnkonventionen som lag. Och alla personer som kommer från Afghanistan är barn, det har våra politiker och de goda sagt. Därför genomfördes gymnasielagen. Att sen de flesta ljugit om vem dom är kan politikerna inte ta ansvar för. Barn kan ju inte ljuga, speciellt inte dom som kommer hit och vill få ett gratis liv. Dom som säger något annat är rasister och nazister.

 2. ETT stort Tack till Steget efter för de talande teckningarna.
  Hatten av!

 3. Det är bara fega ”män” som kommer som flyktingar etc medans Kvinnorna stannar kvar och slåss för ett fritt land.
  Dessa d-a ”män” är inte ens ”hen” utan bara lata, gapande ungdjävlar som vill lattja med PK-kärringar och leva flott på svensk regerings utplåning av svenska folket.
  Alltså: Det är arme´er som tillåts sätta sig här i väntan på order.
  Med Löwens goda minne.

Kommentera