Nu är vi där igen

PANDEMI. Ni vet hur det varit och är med politiken om migrationen och klimatet, kritiska röster tystas på olika sätt. Nu är det drygt två månader sedan WHO klassade den pågående virusspridningen som en pandemi och nyhetsflödet domineras av corona och covid19 samt Anders Tegnell. 

Regeringen Löfven har lovat tillsätta en corona-kommission som ska utreda Sveriges hantering när krisen är över. Varför inte nu direkt, desto längre man väntar ju svårare blir det att få fram sanningen om landet Lagom som i detta och många andra fall är extremt.

Svenska Dagbladets Ivar Arpi upplever att det finns en åsiktskorridor kring Sveriges hantering av coronakrisen – en väldigt trång korridor: ”Rimliga frågor avfärdas. Forskare framställs som kättare. Till slut börjar man tvivla på sig själv. Är jag galen som ens vågar tänka kritiskt om den svenska coronastrategin?”

-Pettersson menar att en stor del av Sveriges problem beror på vår journalistkår och medias agandasättande nyheter. När journalisterna skriver efter sin politiska övertygelse och har lämnat den sakliga och opartiska journalistiken långt bakom sig går det år pipan och tyvärr, eftersom många människor fortfarande tror på media så blir valresultaten därefter.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Nu är vi där igen

 1. Det heter inte covid-19, det heter ”Kinesiska viruset”.
  Bara för att WHO av outgrundliga skäl vill hjälpa Kina, så måste vi inte kalla det som WHO vill.

 2. Hade det inte varit bättre om någon annan än Löfvén hade tillsatt utredningen, Löfvén talar alltid om vad resultatet skall bli.

 3. Om vi lyssnar på Lars Bern påpekar han just detta. Dom globala judiska bankirerna stöttar överstatliga organisationer som WHO, EU och FN, för att förgöra nationalstaterna och utöva sin makt genom bla WHO, och tjäna multum med pengar.
  Corona är ett övertydligt exempel på detta. Man behöver inte vara speciellt paranoid för att misstänka att de har ett finger med i Corona-viruset. Spännande ätt forskningen om vaccin är så långt framme. Uppemot 5 år säger experterna på att det tar att få fram ett vaccin. En del läkemedelsbolag är redan på fas 2 testning och då är det kanske bara ett år kvar. Vi som inte satt och sov på mattelektionerna fattar att det är en oerhört komplicerad formel som gör att 5 – 1eller -2 =0.

 4. Sanningen är inte och har aldrig varit Sveriges starkaste sida !
  Inte i det forna DDR heller, hyckleri censur och mörkläggning är idag Sveriges honnörsord….

 5. Att denna sjukdom, COVID -19, klassas som en pandemi har stor grund i att WHO innan utbrottet ÄNDRADE kriterierna för pandemier!
  Varje år dör ca 2-3 tusen människor i Sverige i lunginflammation ofta som följd av ”vanlig” influensa.
  ’Hittar’ man det nya Coronaviruset hos sådana patienter nu, ska de anses ha dött av COVID -19 i stället för lunginflammation.

  • Den ändrades en gång redan under den pågående ”svininfluensan” H1N1 2009, så att den blev pandemiklassad! (Vilket föranledde massvaccinationen av ca 5 miljoner svenskar och ledde till att hundratals ungdomar vaccinskadades och fick sina liv föstörda av NARKOLEPSI) Vissa menar att den ändrats ännu en gång, hörde det i en podd men minns inte vilken det var.

   https://books.google.se/books?id=Dv9IAwAAQBAJ&pg=PT47&lpg=PT47&dq=who+har+ändrat+definitionen+på+pandemi&source=bl&ots=s6wLjvb4Fy&sig=ACfU3U14PPvq0LugbB9QOt8sPQMf2ny0Mw&hl=sv&sa=X&ved=2ahUKEwiT24ThhLjpAhUllosKHRfzCoQQ6AEwBHoECAoQAQ#v=onepage&q=who har ändrat definitionen på pandemi&f=false

  • Helt rätt SVENSK. Varken regering, den s k oppositionen eller SD har klarat av att förstå denna ”pandemi”.
   Det kräver nämligen att man kan hålla isär minst två saker:
   1. Svenska myndigheter har klantat sig rejält i sitt bekämpande av det kinesiska viruset. De lät exempelvis flygplan från Iran landa på Arlanda och en massa andra uppenbara tokigheter. Tegnell får hålla på trots att han sa att det skulle gå över på en helg och att han dessförinnan orsakat narkolepsi hos flera hundra personer efter vaccinering mot svininfluensan för tio år sedan ca.
   De har även vidhållit att folk inte kan höja sitt immunförsvar med vitamin C, D och zink, vilket högst troligt ökad både antalet sjuka och dödstal med Covid-19 (notera ”med”, inte ”i” eller ”av”).
   2. Att stänga ner stora delar av samhället kostar pengar. Enorma pengar. Med ett minimum av konsekvenstänkande och helhetsperspektiv hade inte detta gjorts, av det enkla skälet att det kommer i förlängningen döda långt fler peroner än det kinesiska viruset.
   Jo, det kommer det göra! Hur många miljarder har vi förlorat med nedstängningen?
   Hur många konkurser? Hur många arbetslösa? Etc. En massa vård är satt i vänteläge nu p g a Covid-19, b l a cancervården. Är det rimligt? Proportionellt?

   Våra politiker – med sexsiffriga månadslöner – visade ännu en gång att de är ytterst obegåvade. Från Åkesson till Löfven, alla pissade i cirklar så fort ett virus uppenbarade sig! De var inte vuxna situationen. De var bara rädda små barn.
   Fan vad ynkligt! Detta kommer vi få betala under många, många år. Precis som vi gör med massinvandringen.

   • Ja, de som ännu inte förstår huvudsyftet med ”skyddsåtgärderna” kan söka info på nätet och läsa lite böcker; börja med Orwells ”1984”, läs sedan på nätet om Kalergiplanen, kalergipriset, agenda 21, agenda 2030 och FN-avtalet om migration.

    Men tyvärr ser det mörkt ut 65-75% av befolkningen har slutat tänka själva, helt marinerade av indontrinering, propaganda och lögner beter de sig som hjärntvättade zombier som genom rädsla förlorat förmågan att ta in ny information.
    Så jag tror att det är kört, men vi ska kämpa ändå till slutet! det finns ännu en liten chans!

 6. I brist på de saklig och opartisk journalistik i Sverige så träder den modige, sakliga och rakryggade läkaren Jon Tallinger fram och tar strid med regeringens och sjukvårdsmyndigheternas misslyckanden vad gäller hanteringen av corona-pandemins effekter som i onödan i alltför många fall leder till döden i Sverige.

  Patienter som drabbats av covid-19 (särskilt de äldre) har rätt till en adekvat livsbejakande vård, som svensk sjukvård hittills har nekat att ge
  dem.

  Exakt24: Människor kvävs av vården – gammelmedia mörkar! (Publicerades den 15 maj 2020. Speltid 32:31)

  https://www.youtube.com/watch?v=ewBEy8VkWIA

  Jon Tallinger: My answer to foreign reporters (Publicerades 2020-05-14 Speltid 5:08)

 7. En sak kan man i alla fall vara säker på. Oavsett med eller utan pandemi.
  Hjärntvätten är ordentligt grundmurad och fortsätter i oförminskad takt.

 8. Jag råkade se en snutt av Skavlan i går. Det är säkert två år sedan jag rattat in en TV-kanal men nu hade jag moderniserat min Internet-åtkomst och jag var därför tvungen att låta TV:n gå som TV medan jag rattade lite på inställningarna. Jag råkade komma in under arkeologiska stunden då Skavlan studerade ett gammalt fossil, professor Jared Diamond, som pratade om ”Global Warming”. Hmmm… Fick inte Diamond PM:et om att ”Global Warming” var ersatt av ”Climate Change”?

  Det kommer i alla fall att dröja MINST två år innan jag utsätter mig för detta igen, förhoppningsvis aldrig.

Kommentera