Mostafa, 70, begick brott, utvisas efter 31 år i landet

BROTTSLIGHET. Mostafa Semlali, 70, har bott i Danmark i 31 år. Den 70-åriga Mostafa Semlali dömdes på fredag ​​till domstolen i Frederiksberg för att ha lagrat 7,9 kilo kokain i hans lägenhet i Köpenhamn, rapporterar Jyllands-Posten.

Det berättar åklagare Danni Richter. Mostafa Semlali har inte begått brott tidigare i Danmark, men på grund av allvaret i ärendet utvisas han nu.

– Det är helt enkelt för att brottet är så grovt. Så trots att han har varit här i många år, inte blivit straffad innan, är 70 år och kanske inte har den den bästa hälsan, ska han utvisas ur Danmark, säger åklagaren Danni Richter.

I fallet dömdes också 28-åriga Valbon Ziberi för att ha lagrat cirka ett kilogram av de knappt åtta kilona kokain. Han får tre år och sex månader i fängelse.

Valbon Ziberi åtalades också för att ha känt till allt kokain, men han döms endast för en mindre del. – Frågan var om den 28-åriga Ziberi kunde dömas för hela partiet eftersom hans fingeravtryck bara fanns på ett av paketen, säger Danni Richter.

134.000 DKK i kontanter hittades också hos de två männen och pengarna har förverkats. Båda männen nekar och ska överklaga.

-Pettersson menar att utvisning är bästa straffet och borde vara obligatoriskt i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

4 thoughts on “Mostafa, 70, begick brott, utvisas efter 31 år i landet

  1. Kommer hamna i det förlovade trygga och heligt mångkulturella Islamistiska paradiset Sverige !

  2. Sverige kan ju heller inte ta över honom, för här är ju
    alla över 70 år en riskfaktor enligt socialstyrelsen.

    Han är tidigare ostraffad?? Ja men det innebär inte att han
    inte sysslat med knarkförsäljning innan Är han över 70 år
    så har han ju pension som han kan leva av, och då behöver
    han inte sälja knark. Dessutom kan man som pensionär leva
    av pensionen i Danmark till skillnad mot i Sverige!

  3. Vi har mycket att lära av danskarna. Dom ser till sitt eget folk i första hand och vill bevara landet de själva byggt upp under generationer

Kommentera