Centerpartiet verkar vara på skämthumör

INVANDRING. De partier som på riktigt vill bort från det lappande och lagande som kännetecknat svensk migrationslagstiftning de senaste åren måste nu anstränga sig för att kompromissa. Det skriver Jonny Cato (C), på Svenska Dagbladet

Jonny Cato, Centerpartiet. Pressbild

 

-Pettersson undrar om Jonny Cato skämtar? Centerpartiet och Miljöpartiet är ju anledningen till att Sverige har en oförutsägbar migrationspolitik. Hade vi följt våra lagar, FN:s flyktingkonvention och Dublin-förordningen skulle problemen vara en bråkdel av vad de är idag.

Sedan är Cato fräck nog att påstå: Avslag ska vara ett avslag, efter att C har varit med att driva igenom gymnasielagen för tusentals unga, ljugande afghanska män utan asylskäl.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Centerpartiet verkar vara på skämthumör

 1. Men så har dom också stora skämt till ledare! Men det
  dom åstadkommit i i tre regeringar är allt annat än roligt

 2. ja jösses
  snorvalpen Cato likt snorvalparna Ling hos miljötalibanerna kan ju inte ha många indianer i kanoterna o de som sitter på tofterna verkar dessutom paddla åt olika håll.
  Men som sagt dryga 80 % av Abzurdistans röstberättigade vill ju ha det så här…

 3. Teoretiker som har lärt sig att tala men inte att tänka, borde inte kunna bli partiledare. Om så sker, säger det mycket om partiet och dess suddiga syn på verkligheten och deras förmåga till att ta de rätta besluten.

 4. Centern skämtar inte utan de är ett dåligt skämt. Tyvärr så fastnar skrattet i halsen när man förstår att de inte skämtar utan menar allvar.

 5. Ja man kan undra varför centerns självskadebeteende ska bli den skötsamma allmänhetens?

 6. Han blir nog inte långlivad inom partiet. Cato för tankarna till Åke Cato men även romaren Cato vilken ansåg att Kartago bör förstöras.

Kommentera