Invandrare våldtog 10-årig flicka hundratals gånger

BROTTSLIGHET. Bekim Dzelili, medborgare i upphört land, döms till ett 13 år långt fängelsestraff, för blanda annat hundratals grova våldtäkter mot barn. Dzelili har under flera år ha förgripit sig på en flicka som han utsatt för grova sexuella övergrepp och våldtäkter. Övergreppen inleddes då flickan var drygt 10 år gammal.

Det hela avslöjades förra året då flickan berättade för sin mamma om övergreppen som då hade pågått i flera år.

Flickan berättade att mannen, som är född 1974, först hade börjat röra vid henne och sedan hade tvingat henne till oralsex och våldtagit henne. Då övergreppen började var flickan drygt tio år. Övergreppen ska ha inträffat både i flickans hem samt vid semesterresor.

Eksjö tingsrätt dömer nu mannen till ett långt fängelsestraff, 13 år. Han döms för grovt sexuellt övergrepp mot barn och grov våldtäkt mot barn i flera fall samt olaga hot och misshandel.

Mannen förnekar att han skulle ha våldtagit flickan men erkänner att han rört vid henne. Mannen ska betala ett skadestånd på 355.000 kronor och utvisas ur landet efter avtjänat straff.

Brott som den tilltalade döms för:

 1. Grovt sexuellt övergrepp mot barn
 2. Grovt sexuellt övergrepp mot barn
 3. Misshandel, 2 tillfällen
 4. Olaga hot, 2 tillfällen
 5. Grov våldtäkt mot barn
 6. Grov våldtäkt mot barn, 3 tillfällen och okänt antal brott
 7. Grov våldtäkt mot barn, 7 tillfällen

Flickan uppskattar att Bekim förgripit sig på henne kring 500 – 600 gånger, medan åklagaren uppskattar antalet övergrepp till minst 150. Tingsrätten konstaterar att minst 100 övergrepp är bevisade. Övergreppen har pågått under cirka tre års tid, och mannen har flera gånger hotat med att skada eller döda flickans familj eller vänner för att tvinga henne till sexuella handlingar.

Bekim har också hotat med att hennes mor skulle hamna i fängelse om hon berättade om övergreppen, och att hon och hennes bror skulle placeras i en annan familj. Vid två tillfällen har han tvingat flickan att göra graviditetstest.

Det var flickan själv som lyckades få till bevis mot mannen genom att spela in en av våldtäkterna på sin mobil.

Bekim Dzelili kom till Sverige 1998 från det forna Jugoslavien och är muslimsk kosovoalban. Dzelili dömdes år 2012 till fängelse i 2 år och 6 månader för grov misshandel av barn i en tidigare relation och förlorade då vårdnaden om barnen.

Eksjö Tingsrätt Dom Mål nr B 147-20

-Pettersson undrar varför syltryggarna inte utvisade mannen år 2012? Nu borde vi kalla in Anders Gustaf Dalman i tjänst igen…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Invandrare våldtog 10-årig flicka hundratals gånger

 1. Det är nog ingen risk att det blir en lugn vistelse innanför murarna. Anders Eklund som mördade Engla fick ju sina fiskar varma av de övriga intagna innan han isolerades. Detsamma lär nog denna import bli varse om inom sinom tid, barnvåldtäkt ses inte med blida ögon av de övriga innanför murarna. Vi får nog läsa mer om den här mannen!

 2. Sådana dåd borde bestraffas som mord. Den stackars flickan har ju fått hela sitt liv förstört !!

 3. Enligt Islam är det inte olagligt eller brottsligt.
  Han har ju bara följt koranen.
  Blir säker förmildrande vid överklagande.

 4. Att importera brottslingar är illa nog, att importera odjur likt
  denna varelse borde rendera dem som släppt in fanskapet
  kännbara straff med!

 5. Straffet borde avtjänas i Kosovo. Sker det i Sverige kommer det att kosta skattebetalarna runt 15 miljoner.

 6. 13 år i Tingsrätten ?
  Kan överklaga till Hovrätt.
  Oavsett slutgiltig strafftid blir det en stund på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell där denna vidriga våldtäktsparasit ska vårdas.
  Efter avräknad häktestid och frigifrigivning efter 2/3 av hotellvistelsen så är parasiten ute igen.
  Utvisning i domen ?
  Ingen garanti, kan hända mycket på vägen många som kämpar för att behålla denna typ av grottmänniska kvar i Sverige.
  Hur mår flickan ?
  Brottsoffer är inte värda någonting i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

  • Varför skall man ”vårda” detta jordens avskräde i kriminalvårdens fina hotell ? Kastrera denne kosovoalban och utvisa till Kosovo.

   • Därför vi har världens mest korkade politiker, som
    tror gott om alla Jordens folk, förutom dom Svenska!

  • Hur flickan mår är inget som domstolar och beslutsfattare bryr sig om, offret får klara sig bäst fan dom vill bara ingen kröker ett hår på brottslingen! Sverige, brottslingars hemvist på jorden.

Kommentera