Regeringen struntar i vänsterextrema

EXTREMISM. Regeringen måste ta hotet från den autonoma miljön på allvar och lagstifta för att komma åt extrema organisationer på vänsterkanten, skriver de moderata företrädarna Karin Enström och Gunnar Strömmer på Expressen Debatt.

För närvarande pågår en utredning om att ändra grundlagen för att lättare komma åt terrororganisationer. Men utredningens fokus har begränsats till islamistiska och rasistiska organisationer, vilket inte är tillräckligt, anser Enström och Strömmer.

”Detta faller tyvärr in i ett känt mönster där hot och våld från vänsterextremister ofta avdramatiseras. Men det enda rimliga vore att nu starta om och ta ett helhetsgrepp utan ideologiska skygglappar”, lyder ett av deras resonemang.

-Pettersson menar att regeringen vill inte ta tag i sina väljare, vänsterextremisterna har varit en maktfaktor sedan den marscherade in på SVT, Sveriges Radio och övriga medier 1968, där har de sedan blivit kvar och kommer att vara kvar tills någon hjälper dem ut…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Regeringen struntar i vänsterextrema

 1. Jag skulle vilja säga och formulera det så här.

  Att regeringen bryr sig om ,de vänsterextrema.

 2. Man kan undra om socialdemokraterna vill ha en egen “hemlig polis” för att upprätta sin bild av samhällsordningen. Kanske ett litet steg för att följa efter sina förebilder, KGB, Securitate, BRAC, SAVAK och man får absolut inte glömma den största förebilden för socialdemokraterna STASI. Håller man inte med regeringen, PK och journalisterna så har man inte rätt “värdegrund”, man tänker ju på vilken “värdegrund” som är bäst för Sverige, men så tänker inte socialdemokraterna.

  • Den känslan får man när vi ser och hör hur statsmakten reagerar på Video nedan.
   Polis med extra övervakning (inkl. vassa hundar),och från ovan med Helikoptrar,av oss normala skatteslavar !
   Är inte detta ett steg mot en totalitär värld liksom du antyder “Gringo” ??

   • Stenbock, med risk för konspirationsteorier, så visst känns det som att något ligger i luften men de är bara låta tiden ha sin gång.

 3. Detta fenomen är vi inte ensamma om i Abzurdistan.
  Som bekant läser Stenbock bl.a. dagligen tidningar från min “gamla hemstad” Berlin.
  Nu under C-19 perioden har ju folk börjat tröttna på alla olagliga förlagor som politiker beslutat,och som strider min våra grundlagar.
  Allt fler går ut på gator o. torg för att protestera. Då synes hur olika myndigheterna,i form av polismakt reagerar.
  Skulle det vara vänsterextrema grupper,finns det endast några fåtal poliser på plats.
  Är det vi övriga med i stort samma budskap,kommer det hundratals av poliser och söker med alla medel,lösa upp demonstrationerna. Så skedde igår på två olika platser i staden.
  Här liksom hos oss,skillnad på vi o dem. Allt beroende på våra vänsterextrema ensidiga propagandamedier inom PK-press o. TV !!….
  På länken nedan kan ni se hur detta urartade vid centrala Alexanderplats:
  https://www.bz-berlin.de/berlin/mitte/hunderte-am-alex-in-berlin-brunnen-besetzt-angriffe-auf-polizisten

 4. “Sverige har flugit hem ungefär 7 000 personer som varit strandade runt om i världen på grund av coronapandemin. Nu är det bara i Gambia som det fortfarande finns svenskar att flyga hem säger utrikesminister Ann Linde (S) i SVT:s Helgstudion.”
  https://nyheteridag.se/ann-linde-bara-gambia-kvar/
  Hur många av dessa är svenska medborgare?
  Är de inte svenska medborgare får de stanna där de är.

 5. Lite terror är väl inget att bry sig om!

  Bedriver man en politik som ställer grupp mot grupp får man räkna med sånt, sa ju Reinfeldt!

  Då jublade ju moderaterna och idioterna trodde tydligen att våldet skulle stanna där!

  Nu när det drabbar dom själva är det tydligen inte lika kul längre!

 6. Så mycket som dessa vänsterextremister har förstört skulle de ha förpassats ut för länge sedan.

Kommentera