Sopor i berg – helg efter helg

SOPKAOS. Från och med den här helgen agerar Botkyrkabyggen för att få bukt med problemet i Fittja. – När man ser bergen stiga, så måste det göras något. Men även hyresgästerna har ett ansvar, säger Fittjabon Erik som engagerat sig i frågan.

Sopor i Fittja. Foto: Privat

Berg av sopor på Värdshusvägen i Fittja har blivit ett stort problem på helgerna. – Det har varit ett problem länge. Jag ser mer råttor än människor här ibland, säger hyresgästen Erik som engagerat sig i frågan.

Sopbehållarna är inte fulla. Ända uppstår problem.

Läs vidare på Mitti.se…

-Pettersson säger att det är inte bara i Fittja sophanteringen inte fungerar. Det är över hela landet där mångkulturen flyttar in och tar traditionerna med sig hemifrån…

Problemet beror på den ansvarslösa migrationspolitiken och för övrigt anser jag att statsminister Stefan Löfven (S) och hela den feministiska regeringen ska avgå…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Sopor i berg – helg efter helg

 1. Lycka till!
  Tror inte det funkar med parasiter..
  Ta inte ge ..
  Pruttfissen är en skitstövel..

 2. Fittja är nog Stockholms farligaste förort. Det är inte svenskarnas land mera.

 3. ”Öppna E R A hjärtan !”
  ”Vi är så glada för att ni ville komma!”

  Ord från tvä dumskallar som styrt
  Vårt Fosterland!

 4. Jag ser att hon snabbt har fått nya fina framtänder. Tänker då på en svensk kvinna som fostrat 4-5 barn, därefter jobbat i ett låglöneyrke och som pensionär ej har råd att få sina tänder lagade.
  Jag ser också flera misstag gjorda av de svenska presentatörerna, gör saker som lägenhetsinnehavaren skulle ha gjort, låsa upp. Vad gäller toapapper dra ut 3 gånger så mycket som behövs. Bara talar om hur ludd avlägsnas utan att visa hur och låta den svarta kvinnan göra det.
  Bortskämda från dag ett, betyder mer kostnader än vinst. Men det är klart de är ju vi som får ta notan, som vanligt.

 5. Det är inte bara i Fittja det grisas ner. Där jag bor kan man ibland inte komma fram till återvinningscontainrarna p.g.a allt skräp som kastas på marken. Men dom som grisar ner har ju lärt sig att Samhall städar!

 6. Är Fittja ett s.k stackars utsatt område med importerade på sikt lönsamma raketforskare ?
  Ett stort GRATTIS till alla landsförrädare, ni har till 100% lyckats sänka Folkhemmet till botten i ett kriminellt mångkulturellt träsk.
  Man får försätta att må dåligt av onda tankar i sitt eget fosterland.

  • Fittjabor är inte att leka med .Stora kriminella gäng står vid busstorget och de ser verkligen farliga ut .

   Sen finns det en och annan stackars svensk som bor där. En kvinna sade att hon vågar inte gå ut efter 17.00.
   Vidare, hennes väninna arbetade som biljettkontrollant och fick så mycket stryk av en på väg till Fittja att hon (då 63 år) sitter i rullstol för resten av sitt liv. Detta för många år sedan.Konstigt att man inte har fått läsa det i Expressen eller Aftonbladet.
   Jag själv var och beundrade den nya moskéen (motdemonstration).
   Blev påhoppad av en i svarta heltäckande och hon rev sönder min kamera och höll mig fången en timme på den smala bron till moskéen.

 7. Så blir det när man tar in skräpfolket, de som inte har förstånd att att använda soptunna, men finansministern kanske skall lägga på extraskatt per påse för de som använder soptunnor. Sossarna är ju pigga på att hjälpa med andras pengar

 8. Dom måste mena dom etniskt Svenska invånarna har ansvar inte har väl kulturberikarna ansvar.

Kommentera