Intervjun

I Kvartals fredagsintervju denna helg fick man besök av forskaren Sam Dol Lee, född i Sydkorea 1971.

Intervjun kom att handla om hans forskning och den kontroversiella person han blivit genom åren. Om jag nämner hans nuvarande namn kanske ni förstår att ni bör lyssna. Han går idag under namnet Tobias Hübinette.

Innan ni lyssnar på intervjun bör ni klicka in på den här länken och läsa lite om Hübinette. Flertalet gånger dömd för grova brott, åtalad och har genomgått ett par rättspsykiatriska undersökningar. Grundare av Expo och engagerade i den våldsbejakande vänsterorganisationen AFA.

Tror någon att Tobias Hübinette fått den här chansen om han inte hade sitt ursprung i annat land, om han inte umgåtts i ”rätt” kretsar, forskat om ”rätt” saker och haft ”rätt” åsikter?

Nu kan ni lyssna på intervjun.

4 thoughts on “Intervjun

  1. Landsförädiska 7 klöverns mångkulturella trygghet fortsätter och Steffe blir alltmer populär i dessa Coronatider !
    Folkhemmet är definitivt förlorat till Musse.

  2. Jag vill till intervjun tillägga att Hübinette ändå gjorde ett objektivt intryck. Hans bakgrund ska diskuteras varje dag i veckan, men här framträder han på ett sätt som förvånade mig.

  3. Man undrar ju vad det var som gick fel i gossens liv ? Att vara så uppfylld av hat,aggression och opposionslusta mot sin omvärld torde ta på krafterna.Lider han av en personlighetsstörning ? Han borde söka sina rötter så tror jag han skulle få sinnesro.

Kommentera