Vaccinationsmotstånd i Kalifornien

MEDIA. I Kalifornien, USA, har det stiftats lagar för att tvinga människor att vaccinera sina barn mot bland annat mässlingen vilket får vaccinationsmotståndare att se rött. – Vi var tusentals som protesterade mot lagen och våra röster borde räknas, säger vaccinmotståndaren Christina Hildebrand, till SVT

Enligt Christina Hildebrand är det en illusion att majoriteten är för vaccinationer.

-Pettersson undrar varför SVT reser ända till Kalifornien för att intervjua vaccinationsmotståndare? Det finns vaccinationsmotståndare i hela världen och inte minst i Sverige.

Vaccinmotstånd är ett stort hot mot folkhälsan i världen. Sjukdomar man för några år sedan hoppades kunna utrota ökar nu kraftigt. Även i Sverige frodas motståndet. Järna söder om Stockholm, ibland även kallad för antroposofins centrum, är känt för att ha en stor andel föräldrar som avstår från att vaccinera sina barn. I Järna har sjukdomen Röda hund brutit ut efter att sjukdomen har varit utrotad. Även mässlingsviruset ökar i världen och Europa.

Vaccinationer räknas som en av de största hälsoframgångarna i världshistorien. På 1970-talet vaccinerades mindre än 10 procent av alla barn mot de sex vanligaste dödliga barnsjukdomarna: mässling, polio, stelkramp, kikhosta, difteri och tuberkulos. Idag har totalt 87 procent vaccinerats mot lunginflammation, 86 procent har vaccinerats mot polio, difteri, kikhosta och stelkramp och 85 procent har fått vaccin mot mässling. Under 2018 fick 116 miljoner barn vaccin mot de sjukdomarna. Men fortfarande finns det miljontals barn som inte har blivit vaccinerade och saknar det livsviktiga skyddet. Var 20:e sekund dör ett barn av en sjukdom som hade kunnat förhindras med vaccin. Varje år räddas dock mellan två och tre miljoner barn från att dö i vanliga sjukdomar tack vare vaccin.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Vaccinationsmotstånd i Kalifornien

 1. Du har ofta kloka åsikter Pettersson. Här gå du dock bort dig rejält.
  Att inte se sambandet mellan den påstådda pandemin covid-19 och att Bigpharma närmast dräglar över utsikterna att kränga sina vaccinationer för detta, är minst sagt naivt.
  Att vaccinet inte ens behöver passera ländernas Läkemedelsverk, eftersom det inte klassas som läkemedel, borde få en person med minimala överlevnadsinstinkter att ifrågasätta.
  Vidare kan jag konstatera att du står på samma sida som SVT och de andra knähundarna till globalisterna. Detta är snudd på ett sakargument mot vaccinationer. Fan, det är ett sakargument!
  Bill Gates och hans anhang ler, ler över din och alla andras blåögdhet!

 2. Av princip är jag emot en lag om tvångsvaccinering: Vem vet vilka oprövade vaccin/nya vaccin det skulle kunna beslutas om att vi MÅSTE spruta i oss och våra barn?!

  Alla vaccin är inte enbart av godo! Det är skillnad på väl beprövade och nya!

  Nej tack! Jag anser att var och en bör få besluta om varje vaccin man sprutar in i sin egen kropp! -Annars äger någon annan våra kroppar! Vill DU att regeringen ska bestämma vad DU ska spruta in i dig och dina barn? -Några få människor kan få köpas eller övertalas vad DU ska spruta i dig!

  Kom ihåg hur det gick med svininfluensan som visade sig harmlös och där betydligt fler fick livslånga skador av vaccinet!

  Betänk detta:
  I en intervju för Ulf Elving i svt den 16 oktober 2011 berättar Snittskyddsinstitutet Annika Linde att hon ínte själv tog någon spruta mot svininfluensan. Hon uppger också att hon aldrig vaccinerat sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och den är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemilog Annika Linde.

  Jag personligen är inte emot vaccin i allmänhet men jag är definitivt mot en lag om tvångsvaccinering!

  • Mycket bra skrivet. Och WHO leds av en etiopisk marxist. Han är inte din vän, ej heller FN (kom ihåg Global Compact).

  • Jag håller med Cinna!

   Ni som är för tvångsvaccinering är fasister!

   Med vilken rätt tycker ni att ni har rätt att bestämma över andras kroppar?!

   Vad gör ni den dagen regeringen bestämmer att vaccin ”X” ska alla ha, trots att DU den här gången är tveksam?!

   OBS! Jag är heller inte mot vaccin, men lagar om tvång är en farlig väg!

   • De som vill införa tvångsvaccinering är dumma i huvudet. Läkemedelsindustrin är inte din vän.

    Vem fan vill lämna ifrån sig bestämmandet över sin kropp till ”nån annan”.

 3. ”Sjukdomar man för några år sedan hoppades kunna utrota ökar nu kraftigt.” TBC var utrotat i Sverige fram tills ”Öppna era hjärtan”.

  • Tänk om vi hade sagt nej till vaccin mot polio under 60-talet, då hade sjukdomen funnits kvar i Sverige, men tack vara ett vi vaccinerade oss så utrotades polio, men också smittkoppor och TBC. Mig gör det inget om sjukdomarna kommer tillbaka till Sverige, för jag är vaccinerad. Men ni som är emot vaccin kommer att falla hårt, och även era barn och barnbarn …. Mässlingen, en sketen barnsjukdom kräver många liv varje år, liksom kikhosta. Hade själv mässlingen på 60-talet, jag blev så sjuk att jag krampade och kunde inte andas själv utan fick hjälp med mun mot mun. Inget jag vill att mina barn och barnbarn ska behöva gå igenom. För hur det än är så räddar vaccin liv oavsett vad hokus pokus låtsas vetenskaps män och kvinnor påstår.

   • Till Peter:
    TBC och Polio, jämfört med Covid-19…
    LITE skillnad i dödlighet?
    LITE skillnad i sjukdomsutfall?
    LITE skillnad i respektive vacciners dokumenterade nackdelar?
    Jämföra äpplen med päron!

    Prova att ha två tankar i huvet samtidigt, det hjälper/krävs ibland.

   • Peter;
    Att vara mot en lag om tvångs-vaccinering betyder INTE att man är emot alla vaccin.
    -Man vill bestämma över sin kropp och VÄLJA vaccinet för att man bedömer att fördelarna överväger nackdelarna, inte för att nåt bolag sålt in det hos några få styrande som tvingar dig!
    Litar DU på vilket bolag som helst som kallar något vaccin? Tror du då att det per automatik är bra? Vill du inte fatta det beslutet själv, eller ska Löven eller Reinfeldt göra det åt dig, eller den som vid tillfället sitter vid makten? Tegnell?

    Någon på smittskyddsinstitutet Som för egen del väljer att INTE ta vaccinet trots att hon rekommenderar det till andra? Känns det tryggt?

   • Peter, du far med osanning eller är inte uppdaterad.

    Har du någon statistik på hur många liv vaccin räddar resp hur många som skadas av vaccin?

    Fyi:
    Polio ingår fortfarande i allmänna vaccinationsprogrammet. De flesta i Sverige tar det. Men: Om du söker upp statistik kommer du finna att polio minskade INNAN allmän vaccination ERBJÖDS. Polio är en armodssjukdom.
    Vaccinet som används i Sverige mot polio är ett av de som använts under lång tid, du kan inte likställa det med något nytt, framkastat som ex Pandemrix (svininfluensa-vaccinet).

    Mässling kräver inte alls många liv i Sverige varje år, där har du fel!
    Mässling betraktades in på 80-talet som en oftast ofarlig barnsjukdom de flesta gick igenom. I broschyrer från början av -80 talet står att ”det är mycket ovanligt med men”. Idag heter det att mässling är SÅÅ farlig. (Idag ingår mässling i allmänna vaccinationsprogrammet.) Inga studier där man jämfört men av sjukdomen respektive men av vaccinet har gjorts. Alltså vet man inte om ”boten är värre än soten”. Kanske vill man inte veta då det finns starka ekonomiska intressen i att kränga vaccinet. Men det kan hända att det är bra, men det får vi inte veta.

    Det är bra att det finns vaccin, men det ska inte finnas en lag som tvingar folk.

 4. Tanten , det är våra skattepengar till den påtvingade licensen från SVT . Fördumningen i tv . Det är nog vad Turim menar . I övrigt så är jag inne på samma linje som Sofia . Att vaccineras mot allt och mer därtill är inte av godo . Man får titta bakom kulisserna vilka som förespråkar massvacinationer , man blir mörkrädd . Mvh Sjöström

 5. Det är soligare i Kalifornien än i Järna. Dessutom måste man sätta sprätt på de 9 miljarder som vi skatteägare så motståndslöst levererar.

   • Läs på slutliga skattebeskedet som du nyligen fick i brevlådan. Där står Public service-avgift vilket är lika med SVT/SR som dock inte lever upp till benämningen på skattsedeln.

Kommentera