Stäng

Ingen vill bli lurad två gånger, Jan!

GOTT OCH BLANDAT.  Liberalernas tidigare partiledare Jan Björklund deltar i år i TV4:as fredagsunderhållning ”Let’s dance” tillsammans med fotbollsspelare, komiker, artister, läkare med flera. Herr Björklund, 58 år, slutade med politiken 28 juni 2019 och har sedan dess levt på skattebetalarna vad jag vet.  

Nu tigger den dansante röster på twitter, men får svar på tal, med viss rätt…

-Pettersson säger att alla som funderar på att lägga en röst på Björklund borde komma ihåg att sist de gjorde det hamnade rösten hos Stefan Löfven (S)…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Ingen vill bli lurad två gånger, Jan!

 1. Där ser ni vad politiker är gjorda av, det är inte hans prestation tillsammans med danspartnern som ska föra honom framåt, utan det är att tigga sig till röster. Vedervärdigt illa!

 2. Skulle inte han bli ambassadör i något Hottentottland?
  Belöning för att han stödde så att denna dåraktiga
  regering kom till stånd.

 3. Klockren kommentar från ”Daniel-san”.

  Att dra en vals en gång. Räcker gott och väl.

 4. I min värd är det ingen annan yrkesgrupp som jag missaktar på samma intensiva sätt som Sveriges PK-politiker och msm-journalister. De är inget annat än kretiner och jordens avskum. De personifierar det allra sämsta i människan.

 5. Bara patetiskt med en före-detting som i ren desperation griper efter det sista halmstrået i skräpkulturens bortfiltrerade avskrap. Från en bortkastad karriär i ett meningslöst parti med ingen som helst inverkan på landets styre – till de sista dödsryckningarnas dans vid offentlighetens skampåle…Det är ju tur att man slipper drabbas av jönserierna, nu när dumburken för det mesta är satt i karantän.

  1. Åja, nu för tiden går det ju att se utländsk TV.
   Enorma möjligheter att se underhållning och nyheter.
   Skaffa en parabol och hela världens TV är dessutom gratis.

 6. Nåväl han passar ju bättre i detta tramsprogram än i seriösa sammanhang men inte ens där skulle jag rösta på han om jag nu iddes att titta på detta skitprogram.

 7. Den som röstar eller har röstat på liberalerna måste vara både blind och döv. Nu ser det ju ut som dom åker ut ihop med mp- stollarna och det är inte en dag för tidigt….

 8. Haha, vilken klockren kommentar! Du ville nog gärna käfta tillbaka, Jan, men du insåg kanske att det inte var någon idé, du hade helt enkelt inget att komma med, eller hur, Jan!? Jag är lite nyfiken bara; vad är viktigast för dig? Sveriges väl och ve, eller din egen personliga vinning?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: