Vart tar alla flygplan som inte flyger vägen?

GOTT OCH BLANDAT. Resandet har påverkats påverkats dramatiskt efter att coronapandemin brutit ut. Till av detta måste flygbolagen parkeras sina flygplan som inte behövs på utvalda platser för att vänta på andra tider.

Södra Kaliforniens logistikflygplats (KVCV) i Victorville, Kalifornien är en av de stora parkeringsplatserna för flygplan som inte används. ComAv är det företag som lagrar och hanterar dessa flygplan.

I videon nedan flygs över ”parkeringsplatsen” och efter det flyger vi över blommande vallmofält i Antelope Valley för att se en explosion av färg i Mojaveöknen.

Flygbolagen använder alla platser de kan hitta över hela världen för att parkera sina plan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

6 thoughts on “Vart tar alla flygplan som inte flyger vägen?

  1. ”Även den dumme anses vis så länge han är tyst, och kan verka förnuftig så länge han inte öppnar munnen.” (Ordspråksboken)

    Du har absolut ingen aning om vad du pratar om. Du bara upprepar miljöpartistisk propaganda. MP och de andra socialisterna ondgör sig över att de inte kan beskatta flygbränslen. Och varför skulle de få det då flyget betalar alla sina kostnader genom avgifter. Det är undervägsavgifter, landning- och startavgifter, passageraravgifter, parkeringsavgifter, rampavgifter, hangaravgifter bara för att nämna de vanligaste.

    Om du sedan kommer dragande med koldioxid så placerar det dig bara på S:t Gretas och Al Gores kognitiva nivå. Koldioxid är en lurig en, dess inverkan på långvågig utstrålning är komplicerad men när man väl förstått den så inser den vakne att en fördubbling av koncentrationen bara kommer att leda till ökad växtlighet och inget annat.

  2. Flygandet har varit hysteriskt. Vi behöver inte flyga kors o tvärs hela tiden. Om flyget betalade sina verkliga kostnader skulle prisnivån automatiskt begränsa allt onödigt flygande. Det har varit alldeles för billigt att flyga utomlands. Detta blir en nyttig utrensning och kan nog halvera flyget. Det vore en stor miljövinst. 😃😃👍👍

Kommentera